Bende öyle düşünüyorum çok sağolun. Kollarıma başlamıştım soprano ice, iyi oldu o zaman yüze başlamadığım. Dediğiniz gibi iğneli daha iyi sanki. Geriye tek birşey kalıyor sanırım doğru yeri bulmak. Onuda bulacağım artık. Çok çok sağolun cevap için inşallah sizde kurtulursunuz bir an önceBen iki yıldan fazladır gidiyorum ve pişmanım artık daha çok çıkıyo ayda bir gitmem gerekiyo. İğneliye gidin yada hiç gitmeyin. İğnelide bana da çok var dağınık dağınık yaprız tek seansta hepsi olmaz demişlerdi ama en azından bi çözüm..
İstanbul anadolu yakasındaysanız önerebilirim. Ben kan sulandırıcı kullandığım için gidemiyorumBende öyle düşünüyorum çok sağolun. Kollarıma başlamıştım soprano ice, iyi oldu o zaman yüze başlamadığım. Dediğiniz gibi iğneli daha iyi sanki. Geriye tek birşey kalıyor sanırım doğru yeri bulmak. Onuda bulacağım artık. Çok çok sağolun cevap için inşallah sizde kurtulursunuz bir an önce
Maalesef. İzmirde okuyorum memleketimde Hatay sadece bu iki ilde gidebilirim ancak. Ama yardımınız için teşekkür ederim. Peki kan sulandırıcı kullananlara yapılmıyor mu?İstanbul anadolu yakasındaysanız önerebilirim. Ben kan sulandırıcı kullandığım için gidemiyorum
Anladım. Teşekkürler yardımınız için en kısa sürede bu dertlerden kurtuluruz inşallahMalesef riskli olduğu için yapmıyolarmış
Kızlar, yüzüne soprano ice yaptıran var mı? Şuan devam eden veya tamamen bitmiş olan? benim yüzümde çok fazla tüy var, daha önce görüştüğüm bir yer baktı çok tüyün var iğnesinin acısına dayanamazsın ve çok uzun sürer dedi. Soprano ice ve candela İpek epilasyon var gittiğim yerde ama dahada sertleşir diye korkuyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Evet ismi geçiyor sitede. Yok baya güvenilir bir yer zaten ona eminim ama işte Yinede arttırır diye korkuyorumöncelikle başlık mi bus lazer makina mi elin olun
Soprana resmi sitesinde mutlaka isminin geçmesi lazım
Ankarada bile sayılı yerde var
Her buz lazer diyene inanmayin
Evet ismi geçiyor sitede. Yok baya güvenilir bir yer zaten ona eminim ama işte Yinede arttırır diye korkuyorum
İşte seanslar tam bittikten sonra bir kaç ay sonra arttığı anlaşılıyormuş. Yani tam bittikten sonra tepki gösteriyormuş herkes farklı bir şeyler söylüyor bende bilemiyorumYok arttirma asla yok
İşte seanslar tam bittikten sonra bir kaç ay sonra arttığı anlaşılıyormuş. Yani tam bittikten sonra tepki gösteriyormuş herkes farklı bir şeyler söylüyor bende bilemiyorum
Benim başlarda mükemmel gidiyodu oh dedim sonunda kurtuluyorum ama sonradan acayip cozuttu inşallah sizin biterYok arttirma asla yok
Benim başlarda mükemmel gidiyodu oh dedim sonunda kurtuluyorum ama sonradan acayip cozuttu inşallah sizin biter
Ben iki yıldan fazladır gidiyorum işteAyy inşallah benim bu 5 seansta da bitmedi zaten
Seanslar devam
Ben iki yıldan fazladır gidiyorum işte
Ben bi ara şehir dışındaydım gidemedim seans arası 6 hafta falan oldu bi seferliğine cidden sakal gibi oldular uzadılar tutulcak kadar falan kabus gibiydi bende genelde 3-4 haftada bir gidiyorumBenim seans aralıklarım 1 ay
Hatta bu sefer 3 hafta sonraya verdi
Ben bi ara şehir dışındaydım gidemedim seans arası 6 hafta falan oldu bi seferliğine cidden sakal gibi oldular uzadılar tutulcak kadar falan kabus gibiydi bende genelde 3-4 haftada bir gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?