yüz için ağda

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
158
33
Eskişehir
kızlar yüz için ağda öneriniz var mı??
yanaklarımda falan çok kıl var ve belli oluyo.marka verin lütfennnnnnn

ohaoldumsmile

Son düzenleme:
canım depillissimanın titanyum tablet ağdasını kullan kalın pudralı bir ağda hassas bölgeler için yüzünü tahrişde etmezi ısıtıyorsunu spatula ile sürüyorsun hemen kuruyor zaten elle çekiyorsun.

marketlerde vivet sesu gibi sir ağdalar var ama çok kalitesizler bu depilissima markası ağdacıların güzellik salonlarının kullandığı ağdalar.

marketlerde eczanelerde bulamazsın canım ben bir internet sitesinden aldım banada arkadaşım tavsiye etmişti sir ağda ile ilgili herşey var orda set halindede var makinesi ağdası falan bir incele istersen nasıl yapıldığını analatan videolarda var site gogle bakımlı ol mak c o m yaz çıkar

bu site güvenlimi ??

bence de depilissima nın agdaları muhtesem ben onun konservesını kullanıyorum bacaklarımda 1,5 ay oldu alalı daha yenı yenı çıkmaya basladı ama yüz için bnde denicem bakalım nasıl olcak yüz sorunu bndede var
bide depilissima agdayı kuaför malzemelerı satan yerler var oralarda bulabılırsın.

sağol canım =))))))))):1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…