• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz Germe

reklam içerikli üyelik, hiç şaşırmadım deli gibi saten yüz germe savunmasından.. hiç bir işe yaramayan uygulamalar bunlar.
:) o avaz avaz bağırıyordu zaten ha birde başkasına saldırıyordu çok ak gibi kendisi :)) saten yüz germe iple germeye de işe yaramadı diyorlar ben bunları bilmiyorum nedir ne işe yarar:)

senle ben hala olacağız :)))) aceleye gerek yok sindire sindire :)
sorma canım yaaa:)hep bişeyler çıkıyor erteliyorum çünkü iyileşme süresi çok uzun yılbaşında almanya ya oğlumun yanına gidicem beni o halde görmesin diye yılbaşından sonraya erteledim inşallah bi aksilik çıkmaz bu sefer olurum ama dr dakarar kıldım

sorma canım yaaa:)hep bişeyler çıkıyor erteliyorum çünkü iyileşme süresi çok uzun yılbaşında almanya ya oğlumun yanına gidicem beni o halde görmesin diye yılbaşından sonraya erteledim inşallah bi aksilik çıkmaz bu sefer olurum ama dr dakarar kıldım
Biraz bilgi vere bilir misiniz nerede kime ve ne kadara olacaksınız ameliyatınızı

Merhaba arkdaşlar sizden rica ediyorum 36 yaşındayım öğretmenim paramı biriktirdim yüzümü gerdireceğim lütfen ban adoktor önerirmisiniz. Bu gün Dr.Fatih Dağdelene gitim çok yüksek fiyat verdi.Dr Bu konusu ile ilgili herhangi bir yorum bulamadım bana doktor ismi önerimisiniz.
Merhabalar yaşınız çok gençmiş neden düşünüyorsunuz bilemiuorum tabii ama ben yaptrıdım sonucundan çok memnunum nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum bende ankarada yaptırdım bu konuyu cok araştırdım çok uğraştım güzellik ve estetik salonlarında yaptırdıgım saçma sapan şeylerde oldu inanın bunlar tamamen yalan gercekten cok estetik ve güzel bir sonuc elde ettim cok mutluyum Ozan Bitik doktorumun adı en azından iletişime geçip aklınızdaki soruları sorabilirsiniz tavsiye ederim şimdiden geçmiş olsun

Merhabalar yaşınız çok gençmiş neden düşünüyorsunuz bilemiuorum tabii ama ben yaptrıdım sonucundan çok memnunum nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum bende ankarada yaptırdım bu konuyu cok araştırdım çok uğraştım güzellik ve estetik salonlarında yaptırdıgım saçma sapan şeylerde oldu inanın bunlar tamamen yalan gercekten cok estetik ve güzel bir sonuc elde ettim cok mutluyum Ozan Bitik doktorumun adı en azından iletişime geçip aklınızdaki soruları sorabilirsiniz tavsiye ederim şimdiden geçmiş olsun
Merhaba iyilesme süresi kaç gün surdu birde fiyat ne acsba

Merhaba iyilesme süresi kaç gün surdu birde fiyat ne acsba
İyileşmem cok uzun surmedi ilk bir hafta somunda gayet iyidim drenlerim herseyim cıkmıştı kamufle ediyordum üç hafta sonunda sosyal ortama cıkabildim bir ayın sonunda anlaşılmayacak kadar iyidi izlerim saclarımı açınca gözükmüyordu zaten ama sonrasında gözkapagı ameliyatıda oldum yüzle birlikte boyunda oldum kombine ameliyatlar oldugu için fiyat daha farklı sadece yüz germeye göre

Merhaba bende 33 yaşındayım aslında çok fazla bir şikayetim yok ama neden daha iyi olmasın diye düşünüyorum resim atma şansınız var mı öncesi sonrası

angel-24 angel-24 selam hala bende senin gibi didik didik araştırıyorum :) yok zaten ameliyatsız yüz gerdirme diye bişey botoks dolgu yaptırdım hop yine çizgiler var :) kaçış yok gevşeyen deriye kırışan yüze :KK43: bazı aktif olan başlıklar durdu bu konularla ilgili bilgi almak zor , forumda birini gördüm çekik kalmış gözleri benimde korkum bu

arkadaşlar
PRP
SOMON GENÇLİK KOLOJEN AŞISI LAZER SATEN LAZER.. HEPSİ PALAVRA .... ON YILDIR SERVET HARCADIM.. BOŞ .. ŞİMDİ YÜZ GERDİRME YAPTIRMAK İSTİYORUM
İĞNELİ YÖNTEMLERDE HEM MUTLAKA İĞNE İZİ KALIYOR ZAMANLA
HEM DE YÜZ ŞİŞİP İNİNCE UZUN YILLAR SONRA DEFORME DAHA ÇOK OLUYOR...

19 yaşında olan bile var, bunun yaşı yok. Tümüyle cilt tipi ile ilgili. Erkenden hacim kaybeden yüzler var.
Ameliyat olmak için illa buruşup çökmeyi beklemeye gerek yok.

Back