Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yüz Germe
- Konu Sahibi Hedikk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yüz estetiği ameliyatları yüz gerdirme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Temmuz 2016
- 97
- 25
- 8
- 41
Ne kadar verdi fiyatını bende araştırıyorum da Birde nerede yaşıyorsunuz kiMerhaba arkdaşlar sizden rica ediyorum 36 yaşındayım öğretmenim paramı biriktirdim yüzümü gerdireceğim lütfen ban adoktor önerirmisiniz. Bu gün Dr.Fatih Dağdelene gitim çok yüksek fiyat verdi.Dr Bu konusu ile ilgili herhangi bir yorum bulamadım bana doktor ismi önerimisiniz.
Merhaba arkdaşlar sizden rica ediyorum 36 yaşındayım öğretmenim paramı biriktirdim yüzümü gerdireceğim lütfen ban adoktor önerirmisiniz. Bu gün Dr.Fatih Dağdelene gitim çok yüksek fiyat verdi.Dr Bu konusu ile ilgili herhangi bir yorum bulamadım bana doktor ismi önerimisiniz.
Erhan eryilmaz ya da ercan karacaoğlunu düşünebilirsin.
- 24 Temmuz 2016
- 97
- 25
- 8
- 41
Neye göre yönlendirme yapıyorsunuz merak ediyorum. bütün ameliyatsız işlemleri yaptırdığınızı söylemiştiniz ve hepsini kötülemiştiniz bu doktorlarda da yüz gerdirme mi yaptınız.Erhan eryilmaz ya da ercan karacaoğlunu düşünebilirsin.
Neye göre yönlendirme yapıyorsunuz merak ediyorum. bütün ameliyatsız işlemleri yaptırdığınızı söylemiştiniz ve hepsini kötülemiştiniz bu doktorlarda da yüz gerdirme mi yaptınız.
Sesli güldüm gerçekten. Benimi takip ediyorsun? :)
Bu alanda öne çikan iki isim. Referanslari çok. Genel anlamda memnuniyet var. Gitsinler görüşsünler, araştırsınlar. Benimki sadece öneri, ben de hala araştiriyorum.
Hazir siz hatirlatmisken tekrar söyliyim bence ameliyatsiz yüz gerdirme denen şey sadece parayi çöpe atmaktir.
- 13 Mart 2015
- 97
- 49
- 98
Mell83
angel-24 güvenilir bir üyedir. Yaptırdığımız işlemleri sürekli istişare ediyoruz. Ben de ameliyatsız gerdirmeye yönelik bir çok işlem yaptırdım inanın sonuç hep hüsran. Erhan Eryılmaz ve Doç. Dr. Saime Irkoren ' le yaptığım görüşmeler sonucunda da ben de bu iki doktordan başkasına işlem yaptırmama kararı aldım. Ha bir de İstanbuldan Alp Mamak var. Bence yüz şekillendirmede dolguyla iyi sonuçlar elde ediyor. Gönül ister istediğimiz sonucu neşter deymeden elde edebilelim, ama malesef olmuyor Mell83
Bu alanda öne çikan iki isim. Referanslari çok. Genel anlamda memnuniyet var. Gitsinler görüşsünler, araştırsınlar. Benimki sadece öneri, ben de hala araştiriyorum.
Hazir siz hatirlatmisken tekrar söyliyim bence ameliyatsiz yüz gerdirme denen şey sadece parayi çöpe atmaktir.
angel-24 güvenilir bir üyedir. Yaptırdığımız işlemleri sürekli istişare ediyoruz. Ben de ameliyatsız gerdirmeye yönelik bir çok işlem yaptırdım inanın sonuç hep hüsran. Erhan Eryılmaz ve Doç. Dr. Saime Irkoren ' le yaptığım görüşmeler sonucunda da ben de bu iki doktordan başkasına işlem yaptırmama kararı aldım. Ha bir de İstanbuldan Alp Mamak var. Bence yüz şekillendirmede dolguyla iyi sonuçlar elde ediyor. Gönül ister istediğimiz sonucu neşter deymeden elde edebilelim, ama malesef olmuyor Mell83
Mell83
Cattaleya , teşekkür ederim.
- 3 Mart 2013
- 149
- 27
- 98
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
angel-24 selam hala bende senin gibi didik didik araştırıyorum :) yok zaten ameliyatsız yüz gerdirme diye bişey botoks dolgu yaptırdım hop yine çizgiler var :) kaçış yok gevşeyen deriye kırışan yüze bazı aktif olan başlıklar durdu bu konularla ilgili bilgi almak zor , forumda birini gördüm çekik kalmış gözleri benimde korkum bu
Son düzenleme:
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
bende yüz gerdirme düşünüyorum erhen eryılmaz ve fikret çelik arasında kararsızım
senle ben hala olacağız :)))) aceleye gerek yok sindire sindire :)
- 25 Haziran 2015
- 791
- 570
- 103
Merhaba lar doktor secimini yaptinizmi? Bir gelisme varmibende yüz gerdirme düşünüyorum erhen eryılmaz ve fikret çelik arasında kararsızım
- 3 Mart 2013
- 149
- 27
- 98
merhaba doktorum fikret çelik fakat ocak ayının 2.haftası düşünüyorumMerhaba lar doktor secimini yaptinizmi? Bir gelisme varmi
- 25 Haziran 2015
- 791
- 570
- 103
Gorustunmu? Doktorla ben cok bilgi sahibi degilim o doktor hakkinda ne kadar ucret aliyor hani hedik indoktoru gibi 35 bin oda astronomik rakamlar soylemiyodr umarim. Birde gordunmu yaptigi uygulamalri doktorla ilgili biraz beni aydinlatirmisin?merhaba doktorum fikret çelik fakat ocak ayının 2.haftası düşünüyorum
- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.615
- 133
- 3 Mart 2013
- 149
- 27
- 98
ibrahim aşkar a lipo ve gözkapağı yaptırdım sonuç kötü değil ama çokta memnun kalmadım yüz sözkonusu olunca çok ince eleyip sık dokumak lazımDr İbrahim Așkar bence bunu bir araştır Femmeplast
- 3 Mart 2013
- 149
- 27
- 98
8000 euro fiyat verdi iki kez girttim ikisinded etesadüf yüz gerdiği hasta kontrole gelmişti ve çok memnundularGorustunmu? Doktorla ben cok bilgi sahibi degilim o doktor hakkinda ne kadar ucret aliyor hani hedik indoktoru gibi 35 bin oda astronomik rakamlar soylemiyodr umarim. Birde gordunmu yaptigi uygulamalri doktorla ilgili biraz beni aydinlatirmisin?
Fiyatı neye göre kıyaslıyorsunuz ben onu anlayamadım. Param kadar benim yüzümü gerin olamaz ki. Bence ne istediğinizi biraz araştırın. Bu arada ben bahsettiğiniz doktoru tanımam etmem.
reklam içerikli üyelik, hiç şaşırmadım deli gibi saten yüz germe savunmasından.. hiç bir işe yaramayan uygulamalar bunlar.
angel-24 selam hala bende senin gibi didik didik araştırıyorum :) yok zaten ameliyatsız yüz gerdirme diye bişey botoks dolgu yaptırdım hop yine çizgiler var :) kaçış yok gevşeyen deriye kırışan yüze bazı aktif olan başlıklar durdu bu konularla ilgili bilgi almak zor , forumda birini gördüm çekik kalmış gözleri benimde korkum bu
ben gözün çekik kalacağını düşünmüyorum. Bu tümüyle doktorun tekniğiyle alakalı..
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
ben gözün çekik kalacağını düşünmüyorum. Bu tümüyle doktorun tekniğiyle alakalı..
sordum bunu buraya mesajı yazdıktan sonta botoks dolgu yaptırdım doktoruma dedi yeni iken ödemeden olabilir ama sonra öyle kalmaz bikaç da orda resim baktım Çinli gibi bakan yoktu :)