Yüz germe ameliyatı için doktor tavsiyesi olan arkadaşlar yardım 😀

seron

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2024
4
0
49
Yüz germe ameliyatı için doktor tavsiyesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi

Yüz germe ameliyatı için doktor tavsiyesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi
28 mayısta yüz germe ameliyatı oldum.Uzun araştırmalarım ve birkaç doktorla yüz yüze görüşmelerimin sonucunda Dr. Mustafa Özyurtlu'da karar kıldım. Yarın bir hafta olacak benim iyileşme sürecim hızlı oldu. Mustafa beyle mutlaka görüşün derim. Gereksiz gördüğü şeyleri ben istesemde vazgeçirdi. Başka şeyler önerdi iyiki onu dinlemişim sonuçtan çok memnunum. Beni en çok etkileyen para odaklı olmamasıydı. Ve dahada önemlisi işini çok severek yapıyor bununla ilgili sohbetimiz olmuştu. Her yeni yüz beni heycanlandırıyor demişti. Bunu bende gözlerinde gördüm. Sonuç olarak ben çok memnunum başkalarıyla kıyasladığımda şişlik bende az var. Morluk nerdeyse hiç yok. Ameliyattan çıktığım günden itibaren herşey yedim sert yiyecekler dahil. Bu arada ameliyatım 5 buçuk saat sürdü. Derin plan yüz germe, alt ve üst göz kapağı, lip lift, çene implantı. Yani baya işlem yapıldı. Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir. Bende burada baya yorumları okuyarak bilgi edinmeye çalışmıştım ama okuduğum yorumlar içinde sanırım bu dönemi en rahat geçiren benim.

9 mayıs da boyu. Ve yüz germe ameliyatı oldum şiödilik herşey iyi gidiyor..Nişantaşı Dr.Akın Demiralay başarılı bir dr.görüşmelerden ücret almıyor

Şişlik ve morluk olmaması çok iyi ağız tam açılmıyor ameliyat sonrası sizin adınıza sevindim

Merhaba hanimlar, icinizde veya yakin cevrenizde Erdem Tezel veya Hakan Gence'ye orta yuz germe / endoskopik facelift ameliyati yaptiran var mi? Sonuclardan memnun kaldiniz mi? Bu iki doktor hakkinda varsa orta yuz germe / endoskopik facelift tecrubelerinizi ve yakin cevrenizden aldiginiz duyumlari paylasabilirseniz cok sevinirim. Simdiden yorumlariniz icin cok tesekkurler.0

Merhabalar ben de geçen hafta derin plan yüz germe ameliyatı oldum bugün 8. günüm ama inanılmaz ödemliyim yanağımın bir tarafı çok şiş . boyun germede yapıldı boynum sağa sola hareket etmiyor . sanırım kan toplanması oldu ameliyat komplikasyonlarından biri imiş. sosyal medyada görüyordum 1. hafta 2. hafta paylaşımlarını ama hiç öyle değil bu benim yapımdan mı kaynaklı doktor hatası mı bilemiyorum. mesela bana ameliyat esnasında diren takılmadı ve çok kan birikti vücüdumda. boyun mesafem kısaldı . evet erken dönemdeyim biliyorum ama suratıma özellikle yanak bölgeme dokunamıyorum sanki hafif narkozlu gibi hala zaman zaman derimde çekilme yaşıyorum sanki birden patlayacakmışım gibi . ameliyat olanların yorumlarına bakıyorum hiç böyle şeyler yazan yok bu arada dikiş izleri çok iyi orada problem yok ya da bazen göz tarafında çekilme oluyor bende o da yok. ama inanılmaz gerginlik, şişlik ve deri hissiyatında sorun var böyke benzer şikayet yaşayan var mı acaba ? bir keresinde birinden şöyle bir şey duymuştum 1 ay kamyon çarpmış gibiydim diye şu an bende öyleyim sanırım. alt yüz daha üçgen olsun istedim yuvarlak oldum

Aplus Hastanesi'ne plastik cerrahi uzmanı Gülsüm Barutçu 'ya gittim cuma günü full face artı alt üst göz kapağı çene boyun ameliyatı olacağım Bahçelievler'de

Erdem Tezel’i eleyin demeye geldim yaşadığım sıkıntıları burun estetiği başlığındaki sorumda okuyabilirsiniz. Sorumda bahsetmedim ama aynı anda endoskopik yüz germe de olmuştum kendisine. 2. ve 3.aylarda güzeldi ama şuan kaşlarım düştüğü için göz kapaklarım katlı katlı düşük duruyor oysa bana göz kapaklarını almaya gerek yok kaşlarını kaldırınca göz kapakların da düzelecek demişti. Yanaklarım da düştü asla 2-3.aydaki gerginliğinde değil yüzüm. Daha 9 ay oldu ameliyat olalı siz düşünün ne kadar geçici ve baştan savma iş yaptığını. Yakında bununla ilgili de soru açacağım ama özelden fotoğraf atabilirim isterseniz.

Burnumla zaten hiç uğraşmamış eskisiyle aynı bırakmış hala kemerli ve ucu düşük bir burnum var sorumda fotoğraflarım mevcut bakabilirsiniz dalga geçer gibi hiç dokunmadan bırakmış resmen burnumu. Dünyanın parasını aldığı halde.

Üstelik hiçbir hatasını kabul etmeyen üste çıkan ve hasta empatisinden yoksun birisi azıcık iyi niyetli olsa ücret iadesi yapardı ama yok. Şimdi 2.burun ameliyatı için 1.yılımın dolmasını bekliyorum . Aradan 3-5 yıl geçsin 2.kez de endoskopiği yaptıracağım veya derin plan artık her neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…