- 23 Ocak 2024
- 7
- 1
- 38
-
- Konu Sahibi nzlplt3455
Merhaba bende olmak istyorun kime oldunuz acaba ve fiayt nedir?7 gün önce boyun germe yuz germe ve alt üst gozkapagi ameliyati oldum.7. Gunum ama sağ taraf sola göre daha az gerilmiş gibi. Sola göre sağ bir miktar aşağıda. Tecrübeli olanlar bilgi verebilir mi odemler inince toparlanır mi. Yoksa şuan nasılsa böylemi devam eder. Şuana kadar işlemden memnunum ama asimetrik olmazsa.
derin plan mı? endoskopik mi oldunuz?Ben çok uygun fiyata oldum şuan aynı fiyat değildir işleme göre fiyat değişir. Dr omer keven yaptı ameliyati
Evet hangisi acaba? Ve süreciniz nasıl gidyor her şey yolunda inşallahderin plan mı? endoskopik mi oldunuz?
Merhaba, Ocakta ameliyat oldunuz. su an nasilsiniz , foto paylasirmisiniz, sag taraf asimetrik degil diye bir sikayetiniz vardi , umarim simdi duzelmistir. gecmis olsun.7 gün önce boyun germe yuz germe ve alt üst gozkapagi ameliyati oldum.7. Gunum ama sağ taraf sola göre daha az gerilmiş gibi. Sola göre sağ bir miktar aşağıda. Tecrübeli olanlar bilgi verebilir mi odemler inince toparlanır mi. Yoksa şuan nasılsa böylemi devam eder. Şuana kadar işlemden memnunum ama asimetrik olmazsa.
Derin plan oldum benderin plan mı? endoskopik mi oldunuz?
Derin plan oldum. 3. Ayım doldu yüzüm çok iyi durumda ama gozkapagimin son haline pek alisamadimEvet hangisi acaba? Ve süreciniz nasıl gidyor her şey yolunda inşallah
Bence harika olmussDerin plan oldum. 3. Ayım doldu yüzüm çok iyi durumda ama gozkapagimin son haline pek alisamadim
Şuan yüzümden memnunum gozkapagi son haline alışamadım pek amin değilim güzelmi değilmi sanki sağ goz biraz daha açık gibiMerhaba, Ocakta ameliyat oldunuz. su an nasilsiniz , foto paylasirmisiniz, sag taraf asimetrik degil diye bir sikayetiniz vardi , umarim simdi duzelmistir. gecmis olsun.
Doğru değil kuşa ömürlü oluyor derin plan yuz germe kaliciMerhabalar
Ben de iple yüz germe için dün bir dermatolog ile görüştüm en fazla yarım saat sürdüğünü 5 yıl gençleştirdiğini söyledi ama hiç emin olamadım