Yüz Dolgusu İnce Kırışıklığı Açar mı?

Brcbrcbrc84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2018
2.965
3.424
Kilo alıp vermeden kaynaklanan belli belirsiz ince kırışıklığı dolgu açar mı? Dolgu yaptırmış olan tecrübeli arkadaşlar bi aydınlatıverin😀

Yüze dolgu büyük cesaret dudak dolgusu hariç neyse botoks varken neden dolgu anlamadım hangi bölge acaba 😳
Elmacık kemiğine 1cc kadar çok düşğk bir doz yaparsan yanaktaki belli belirsiz hafif sarkmayı kaldırıyor. Kaldırmışken yanaktaki ince kırışıklığı fa açıyor.Youtube da videolar var. Botox burundan aşağı bölgeye uygulanmaz, buradaki kaslar açısından sakıncalı.
İstediğim böyle bir uygulama👇 ama sadece elmacık kemiklerine.

Elmacık kemiğine 1cc kadar çok düşğk bir doz yaparsan yanaktaki belli belirsiz hafif sarkmayı kaldırıyor. Kaldırmışken yanaktaki ince kırışıklığı fa açıyor.Youtube da videolar var. Botox burundan aşağı bölgeye uygulanmaz, buradaki kaslar açısından sakıncalı.
İstediğim böyle bir uygulama👇 ama sadece elmacık kemiklerine.

Yüzde fazla kullanılan kasların olduğu yere dolgu maalesef daha az kalıcı oluyor her yıl yeniletebilecekseniz tamam ama bence pire için yorgan yakmaya değmez iyiliğiniz için konuşuyorum belki farklı işlemler vardır karbon peeling falan nasıl acaba

Yüzde fazla kullanılan kasların olduğu yere dolgu maalesef daha az kalıcı oluyor her yıl yeniletebilecekseniz tamam ama bence pire için yorgan yakmaya değmez iyiliğiniz için konuşuyorum belki farklı işlemler vardır karbon peeling falan nasıl acaba
Karbon peeling, mezoterapi vs hiç birinin kalıcılığı yok ve işe yaramadığını söyleyen insanlar da var.
Botoxun içeriği ile dolgunun ki farklı. Boyoxun bahsettiğim bölgeye uygulanması zararlı ki zaten doktorlar o bölgeye botox yapmıyor. Juvederm dolgu kullanıyorlar ve içeriği hyaluronik asit yani cilde faydalı diye biliyorum. Geçerliliği 1 yıl kadar doğru. Her sene yaptırılabilir neden yorgan yakmak olarak düşündünüz ne zararı var? Tecrübe ettiğiniz bir durum mu var? Varsa söylerseniz sevinirim çünkü hala araştırıyorum. Orhan Murat Özdemir hocayı araştırıyorum.

Karbon peeling, mezoterapi vs hiç birinin kalıcılığı yok ve işe yaramadığını söyleyen insanlar da var.
Botoxun içeriği ile dolgunun ki farklı. Boyoxun bahsettiğim bölgeye uygulanması zararlı ki zaten doktorlar o bölgeye botox yapmıyor. Juvederm dolgu kullanıyorlar ve içeriği hyaluronik asit yani cilde faydalı diye biliyorum. Geçerliliği 1 yıl kadar doğru. Her aene yaptırılabilir neden yorgan yakmak olarak düşündünüz ne zararı var. Tecrübe ettiğiniz bir durum mu var? Varsa söyletseniz sevinirim çünkü hala araştırıyorum.
Nazolabial dolgumdan sonra daha önce olmayan ince bi çizgi çıktı (gülerken oluyor) derinin gerginliği bozuluyor bence ya da etkisi geçmeden yeniletmek lazım

Nazolabial dolgumdan sonra daha önce olmayan ince bi çizgi çıktı (gülerken oluyor) derinin gerginliği bozuluyor bence ya da etkisi geçmeden yeniletmek lazım
Bir yıl tamamlanmadan yeniletilebilir. İnce çizgiler yeni başlamışken yani erken başlamak bir avantajdır belki. Yaş ilerledikçe dolgu da kurtarmaz botox da.

X