Merhaba ben iki sene önce yaşadım, masseter botoksu yüzünden ağız kenarları aşağı döndü ve de kaz ayağı botoksu yüzünden de tiksinir gibi gülüş oldu. Bir de aynı anda aynı dr a boyun botoksu yaptırmıştım. Başımı tutamama ve sıvı içecekleri içerken boğaza kaçırma oldu ( botoks yayılmış ve yanlış kaslara yapılmış ve boğazdaki yutkunma küçük kasları felç etmiş. ) İşlemleri yapan dr u kovdular sonra kliniğin sahibi olan dr (ünlü bir dr hep televizyon programlarında hatta kendi de program yapıyordu bir ara )düzeltirim dedi ve ters enjeksiyonla yüz felcini tedavi eder gibi botoks uyguladı alt yüze
gummy smile botoksu ve çeneye iki yanlara botoks attı böylece sadece gülemezken bu sefer bir de konuşamamaya başladım özürlü gibi aylarca öyle dolaştım çok ağladım çok üzüldüm. Şimdi korkudan massetr yaptıramıyorum. Gülüş bozukluğu olduysa en doğal çözümler radyofrekans tedavisi, mezoterapi ve magnezyum ve vitamin gıda takviyesi. Bu konuda soruları olan varsa yardım etmeye çalışırım çünkü ben o dönem o kadar araştırdım ki o kadar zorlandım ki yurtdışından bile dr.lara danışmıştım bir şey yapılabilir mi diye.