• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuz bölgesine lazer

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Onu kullanınca extra kreme gerek kalmaz dimi yani nemlendiriyor da aynı zamanda? Bir de gözenek de sıkılaştırıyor diyorlar doğru mu?:KK23:

Gözenek sıkılaştırdıģını kendimde gözlemlemedim bilemiyorum, ama sivilce yapmıyo, nemlendirmesi yeterli ama ben üstüne makyaj yapacaksam az nemlendirici sürüyorum

Gözenek sıkılaştırdıģını kendimde gözlemlemedim bilemiyorum, ama sivilce yapmıyo, nemlendirmesi yeterli ama ben üstüne makyaj yapacaksam az nemlendirici sürüyorum
Yves rocherin gözenek sıkılaştırıcı jel+krem+tonik üçlüsünde kampanya var. Ben mesela bu seti alsam ve solanteyi alsam suratımda deney yapmış olur muyum :( O setin kremini ne zaman süreceğim,güneş kremini ne zaman süreceğim kısmını bilemedim. Sorum komik gelebilir ama sen solanteyi sürüp üstüne nemlendirici mi sürüyordun canım?:110:

Yves rocherin gözenek sıkılaştırıcı jel+krem+tonik üçlüsünde kampanya var. Ben mesela bu seti alsam ve solanteyi alsam suratımda deney yapmış olur muyum :KK43: O setin kremini ne zaman süreceğim,güneş kremini ne zaman süreceğim kısmını bilemedim. Sorum komik gelebilir ama sen solanteyi sürüp üstüne nemlendirici mi sürüyordun canım?:110:

Dediğin ürünleri bilmiyorum ama evet solantenin üstüne sürüyorum nemlendiriciyi, nemlendiricim la roche possay

benim benlerim de koyulaşıp büyüdü ben tüm yüzüme yaptırıyorum.güneş kremi mutlaka kullanın yaz kış

Back