Kizlar iyi aksamlar.
Ben yaklasik 1 yildir dudak ustu için lazere gidiyorum.Bir kaç aydir dudagimin alt kismina ve burun ustune de lazer yapmaya basladi.ilk basta 15 saniyelik bise ne olacak iyilik yapiyor diye dusundum cunku cok seker bir kiz ama burnumun ust kisminda ben olustu.Bir de tuy olmayan yerlere de tuy yayilabildigini ogrendim.Böyle bir sey var mi? Bugun 'sadece dudak ustune yaparmisiniz, ben olustu lazerden dolayi 'dedim. Gunes kremi kullanmadiginiz için olmustur dedi.Kis gunu gunes kremi mi kullanilir ya.Yaptiranlar varsa sizde de böyle sorunlar oldu mu?
Ciddimisiniz ya.Bilmiyordum ki off.
Bundan sonra kullanayim en iyisi
Evde mustela var ama çocuklar için. O bana etki etmez dimi.Kendi kullndigim geçen yaz bitmisti,yeni almam gerekecekZararın neresinden dönülse kar, nemlendirici özelliği de olan bir ürün tercih etmeni öneririm ben solante kullanıyorum, hem sivilce falan yapmadı hem de envai çeşit cilt tipi için seçeneği var
Çok ufacik bir sey,eylul ekim gibi olusmustu ve salak ben yine gunes kremi surmuyordum. Yine de lazer birakmalimiyim sizce? Emin olamadim.Yaz kis sürülür günes kremi.
Dudak bölgesinde cok yayilma yapmaz.
Burun üstünde ciktiysa devam etme bence.
Bi dermatologa git.
Ben de yüz bölgesine lazer yaptırıyorum. Lazeri yaptırdıktan sonra tahriş olmasın diye hametan kkullanıyorum. Kış olmasına rağmen ggüneş kremi de kullanıyorum. Benim gittiğim merkez de bu konuda herkesi bilgilendiriyolar güneş kremi mutlaka kullanım diye.Siz de aksatmayin bence.Kizlar iyi aksamlar.
Ben yaklasik 1 yildir dudak ustu için lazere gidiyorum.Bir kaç aydir dudagimin alt kismina ve burun ustune de lazer yapmaya basladi.ilk basta 15 saniyelik bise ne olacak iyilik yapiyor diye dusundum cunku cok seker bir kiz ama burnumun ust kisminda ben olustu.Bir de tuy olmayan yerlere de tuy yayilabildigini ogrendim.Böyle bir sey var mi? Bugun 'sadece dudak ustune yaparmisiniz, ben olustu lazerden dolayi 'dedim. Gunes kremi kullanmadiginiz için olmustur dedi.Kis gunu gunes kremi mi kullanilir ya.Yaptiranlar varsa sizde de böyle sorunlar oldu mu?
Tuylenen kisim yayilma yapmadi dimi,öyle bir sey de duydum da.Bana da her seferinde söylediler ama kis diye gecistirdim surmedim hiç. Bundan sonra dikkat edecegimBen de yüz bölgesine lazer yaptırıyorum. Lazeri yaptırdıktan sonra tahriş olmasın diye hametan kkullanıyorum. Kış olmasına rağmen ggüneş kremi de kullanıyorum. Benim gittiğim merkez de bu konuda herkesi bilgilendiriyolar güneş kremi mutlaka kullanım diye.Siz de aksatmayin bence.
Tuylenen kisim yayilma yapmadi dimi,öyle bir sey de duydum da.Bana da her seferinde söylediler ama kis diye gecistirdim surmedim hiç. Bundan sonra dikkat edecegim
Tabiki kullanılır.Kışında güneş ışınları var.Kizlar iyi aksamlar.
Kullanmaya başladım canım. 30 faktör güneş koruyuculu bb krem aldımTabiki kullanılır.Kışında güneş ışınları var.
Canım sen solanteyi hala kullanıyor musun,bugün alacağım da baya çeşitleri var. Senin kullandığın 50 faktör mü ve hangi çeşidi? Solante pigmenta 50+olanı almayı düşünüyorumLazeri bilmiyorum ama lütfen güneş kremi yazın kullanılır diye düşünme, derhal.dön bu yanlıştan, yaz kış evde ya da dışarda ol mutlaka sabah yüzünü yıkadıktan sonra güneş kremi sür, tv,tablet, televizyon,mikrodalga vs..bunların hepsinin yaydığı ışınlar cilt icin zararlı
Canım sen solanteyi hala kullanıyor musun,bugün alacağım da baya çeşitleri var. Senin kullandığın 50 faktör mü ve hangi çeşidi? Solante pigmenta 50+olanı almayı düşünüyorum
Onu kullanınca extra kreme gerek kalmaz dimi yani nemlendiriyor da aynı zamanda? Bir de gözenek de sıkılaştırıyor diyorlar doğru mu?Evet canım kullanıyorum pigmenta benimki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?