Lazer Epilasyon Yüz Bölgesine Lazer Epilasyon Yaptıranlar

bende ıpl yaptım ve tahmin edersiniz ki pişman oldum.şu an yüzümdeki kıllar berbet bir görünümde.lazere tekrar başlamak istiyorum ama cesaret edemiorum yüz için alex iyi diyorlar ama bilmiyorum ya.ağdaylamı alsam napsam lazerin sonu yok :||

Tatlım yüzüne sakın lazer yaptırma. Hele ki alexandirate hiç yaptırma. Yaptırdım, biliyorum. 7 seans gittim lazere. Yüzümde tüy yokken tüy çıkarttı.Ayrıca epiline'la da konuştum yüze alexandirate yapamayacaklarını söylediler. Çünkü lazerin sarı tüyleri siyahlaştırıcı etkisi var. Yüz için yapman gereken tek şey iğneli epilasyona gitmek. Ağda cımbız ve tüy sarartıcı sakın kullanma. Tüy sarartıcı ve cımbızı denedim o da çok feci yaptı. En sonunda o kadar kalınlaşmış tüyler için 6 ay iğneliye gidip öyle bitirdim.Naçizane fikrim, yol yakınken en başta iğneliye gidip işini zorlaştırmadan bitir derim.

Kesinlikle katılıyorum. Bu sürecin aynısını harfiyen ben de yaşadım. Lazer bacak,genital ve koltukaltımda etkili oldu ama tamamen bitirmedi onları da. Vücudunuzdaki zayıf ve sarı tüylerin olduğu hiçbir yere lazer bulaştırmayın diyorum.İğneli yaptırıp kurtulun. Etrafında sarı tüyler olmayan çok kalın tüylere lazer yaptırın arkadaşlar.

Yanlız şundan haberdar mısınız bilmiyorum. Ben yüzüme 1 sene kadar lazere gittim ve 6 ay-1 sene boyunca tüyler çıkmadı. Ama bu süreç geçtikten sonra o tüyler öyle hızlı ve kalın çıkıyor ki şaşkına dönüyorsunuz. Kardeşinizin epilasyonu üstünden bikaç sene geçmeden lazerden sonuç alıp almadığına karar vermenin doğru olmadığını düşünüyorum.Ayrıca 2 yıl lazerle uğraşılacak süre içinde 3-6 ay içinde iğneliyle bitirmek daha pratik ucuz ve kesin bir çözüm. Neyin çıkıp neyin çıkmadığını gözünüzle görüyorsunuz. Lazerdeki gibi 6 ay 1 sene sonra tüyler yüzünüzü istila etmiyor bi anda.

ben de favorilerime 1 seans ipl yaptırmıştım. hatta orayı alınca kadın bana çene altımın koyu gözüktüğünü orayı da yapmamızı önermişti ben de salak gibi olur demiştim. tüyler kalınlaşmadı ama uzadı. sinir oldum. şimdi diod lazere vücuda başlıyorum, oraya gitmişken bu favori ve çene altına da mı yaptırıyım diye düşünüyodum. ama tilbekin yazdıklarını okuduktan sonra iğnelşi yaptırmaya karar verdim yüzüme.

peki tilbek, çok kızarıklık kabuk oluyomu iğnelide? eskiden yaptıranlar bir hafta kıpkırmızı geziyodu.
bi de emla krem kullanılabiliyomu öncesinde, biliyomusunuz?

ya ben iyice arastırdım (yaklaşık 2 aydır) ve çok kaliteli, son teknoloji lazer cihazlarını kullanan hijyen önem verengüleryüzlü,6 yıllık deneyimi olan bir merkez ile anlştım.ve yüzüme nd yag lazer ile başladılar.daha önce 14 seans ıpl yaptım ve yüzümdeki tüyler erkek tüylerine döndü bunalıma girdim resmen.arastırmalarım sonucunda gördüm ki :) dermatologların da yüz için en cok önerdikleri nd yag lazer.deneme atışı yapıldı ,ıpldeki gibi jilet vurmdılar yüzüme ve ağrısı bana göre azdı..vücudum içinde diod yapacaklar..yani çok memnun kaldım..umarım etkili olur.gelişmeleri sizinlepaylaşıcam arkadaslar..

Önerilerimi dikkate aldığın için teşekkürler öncelikle. Benim denemediğim tek lazer türü Ndyag. Bir de yeni Gemini lazer diye birşey çıkmış diye duydum. Bu ikisinin yüzde etkili olup olmayacağını bilemiyorum. Ama bunun dışında alexandrate diod gibi klasik lazer tiplerinin yüz bölgesi gibi sarı tüyler olan bölgelerde kesinlikle etki etmediği bizzat tecrübelerimle sabittir. İğneliye 6 ay gidip yüz bölgemi hemen hemen bitirdim. 1 veya 2 seanslık görünmeyecek kadar ince tüyler kaldı.

Kızarıklık ve kabuk mevzuna gelince, kızarıklık sadece yaptırdıktan sonra 1 saat içinde oluyor.Kabuklanma da yaklaşık 4 gün sürüyor. Ama o kabuklar çok minik ve bence hiç rahatsız edici değil.İnsanların kabuklanmaya niye bu kadar takıldığını gerçekten anlayamadım. 4 gün sonra kendiliğinden dökülen zararsız şeyler zaten. 1 hafta kıpkırmızı gezen hiç duymadım. Benim 1 saat sürüyor kızarıklık. Emla kullanılabiliyor , ben de kullandım. Ama etkisi çok az bir süre sürüyor. 10 dk sonra o elektrik akımının etkisiyle etkisi kayboluyor sanırım. Ama yüz bölgesinde dudak üstü hariç hiçbiryer emla sürecek kadar acı verici değil. Ben sadece dudak üstüme emla sürdüm.

İz kalma mevzuna gelince kimsenin dikkat etmeyeceği kadar ufak izler kalabiliyor evet, ama üstünden zaman geçtikçe o izler yavaş yavaş geçiyor arkadaşımdan gözlemlediğim kadarıyla.Tecrübeli biri yaparsa iltihaplanma ve diğer komplikasyonlar ortaya çıkmayacağından kalıcı iz kalma olasılığı düşük.

Son olarak, iğneli değil de ndyag ve gemini lazeri denemek gibi bir maksadınız olursa(tavsiye etmesem de) en az 7 seans yaptırmış ve üstünden 1 sene geçirmiş birine sormanızı öneriyorum. Çünkü lazer esnasında insanlar tüyleri azaldı sanıyorlar. 1 sene sonra çıkıyor asıl çıkacak olanlar. Epilasyonunun bitmesinin üzerinden en az bir sene geçirmemiş kişilerin lazer deneyimlerine itimat etmeyin derim.Yanıltıcı oluyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…