Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar süre iğneli gördünüz acaba?
bende ıpl yaptım ve tahmin edersiniz ki pişman oldum.şu an yüzümdeki kıllar berbet bir görünümde.lazere tekrar başlamak istiyorum ama cesaret edemiorum yüz için alex iyi diyorlar ama bilmiyorum ya.ağdaylamı alsam napsam lazerin sonu yok :||
ben 6 seans lazer epilasyona gittim alexandrite ile yaptırdım. seans başına 750 tl para verdim. ve şimdi eskisinden daha sık, daha kalın ve daha uzun tüylere sahibim.bazı bölgeler hariç (koltukaltı)... tek etki ettiği yer koltuk altım oda tamamiyle değil.gezmediğim lazer merkezi kalmadı tanınmış tümm merkezlere gittim ve ağlayarak döndüm. paradoks kıllanma lazere cevap vermez dediler. paradoks kıllanmaya sebep olanda lazerin kendisi...lazer epilasyon sadece sakal gibi olan kıllara etki ediyor tüylere değil. var olan tüyleri de lazerin etki edemeyeceği şekilde çoğaltıyor kalınlaştırıyor. kesinlikle yaptırmayın yaptıracaksanız da sadece genital bölge ve koltukaltına bir de bayanlarada çenede oluşan erkek sakalı gibi kıllara yaptırabilir. onun haricinde ki her yer paramla rezil oldum cümlesine karşılık gelir şekilde utanç kaynağı olup kalıyor.
kendim yaptırmadım ama kardeşim yüzüne lazerli epilasyon yaptırdı..2 yıl falan her ay gitti şimdi yüzünde yok denecek az ve çok ince tüy var....şişlide bi dr. du ama tam adını hatırlamıyorum ..bu konuda tv de falan sık çıkıyo dr.un adı metin ama soyadını hatırlamıyorum..
Tatlım yüzüne sakın lazer yaptırma. Hele ki alexandirate hiç yaptırma. Yaptırdım, biliyorum. 7 seans gittim lazere. Yüzümde tüy yokken tüy çıkarttı.Ayrıca epiline'la da konuştum yüze alexandirate yapamayacaklarını söylediler. Çünkü lazerin sarı tüyleri siyahlaştırıcı etkisi var. Yüz için yapman gereken tek şey iğneli epilasyona gitmek. Ağda cımbız ve tüy sarartıcı sakın kullanma. Tüy sarartıcı ve cımbızı denedim o da çok feci yaptı. En sonunda o kadar kalınlaşmış tüyler için 6 ay iğneliye gidip öyle bitirdim.Naçizane fikrim, yol yakınken en başta iğneliye gidip işini zorlaştırmadan bitir derim.
ben de favorilerime 1 seans ipl yaptırmıştım. hatta orayı alınca kadın bana çene altımın koyu gözüktüğünü orayı da yapmamızı önermişti ben de salak gibi olur demiştim. tüyler kalınlaşmadı ama uzadı. sinir oldum. şimdi diod lazere vücuda başlıyorum, oraya gitmişken bu favori ve çene altına da mı yaptırıyım diye düşünüyodum. ama tilbekin yazdıklarını okuduktan sonra iğnelşi yaptırmaya karar verdim yüzüme.
peki tilbek, çok kızarıklık kabuk oluyomu iğnelide? eskiden yaptıranlar bir hafta kıpkırmızı geziyodu.
bi de emla krem kullanılabiliyomu öncesinde, biliyomusunuz?