• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Yüz Bölgesine Lazer Epilasyon Yaptıranlar

valla arkadasım yuzdekı tuyler sonuc alınamayan ve yaptırsanda sonu gelmeyen tuylerdır,nerden mı bılıyorum 1,5 sene yaptırdım verdıgım paranın haddı hesabı yok ama sonuc gene benım tuyler oldugu gıbı duruyor hatta tuylerın bolgesel yayılması baslamıs.kesın cozum yok yuz bolgesıne eger bulursan veya herhangı bır uye yaptırıp sonuc almıssa bende ogrenmek ısterım.

valla arkadasım yuzdekı tuyler sonuc alınamayan ve yaptırsanda sonu gelmeyen tuylerdır,nerden mı bılıyorum 1,5 sene yaptırdım verdıgım paranın haddı hesabı yok ama sonuc gene benım tuyler oldugu gıbı duruyor hatta tuylerın bolgesel yayılması baslamıs.kesın cozum yok yuz bolgesıne eger bulursan veya herhangı bır uye yaptırıp sonuc almıssa bende ogrenmek ısterım.

kesinlikle katılıyorum bende yaklaşık 1,5 sene yaptırdım ince tüylerimde koyulaştı ben alex yaptırmıştım şimdi 4 5 seans da nd yağ yaptırmayı düşünüyorum siz hangi cihazla yaptırmıştınız

3-4 sene önce yüzümdeki ince tüylerden rahatsız olup yaptırdım ama sonuç daha çok artması ve koyulaşmasına neden oldu. yaklaşık 6 seans hastanede yüzüme epilasyon yaptırdım. 6 seansa da çok düzenli gidemedim. 2-3 ay gitmeyip kendim aldığım zamanlar bile oldu. buna rağmen, çok azaldı ve inceldi. durumdan memnunum.

Yaklaşık 8-9 seans gittim kalınlaştırdı diyebilirim. Yüz için iğneli düşünüyorsan çok iyi bilen birine yaptırman lazım. Yoksa iri gözeneklerin olur ve kapanmaz. Tecrübe ile sabit :(

3-4 sene önce yüzümdeki ince tüylerden rahatsız olup yaptırdım ama sonuç daha çok artması ve koyulaşmasına neden oldu. yaklaşık 6 seans hastanede yüzüme epilasyon yaptırdım. 6 seansa da çok düzenli gidemedim. 2-3 ay gitmeyip kendim aldığım zamanlar bile oldu. buna rağmen, çok azaldı ve inceldi. durumdan memnunum.

bende de aynı problemler var acaba hangi cihaz kullanan bir yere gittiniz.

Hiç başlanmamış bir yüze lazer bulaştırmayın.İyi yapan bir iğneli epilasyon merkezine gidin.Lazerde yüzde her harikarda tüyler kalınlaşıyor

bencede yüzünüze lazer epilasyon yaptırmayın ben yaptırdım pişman değilim azalma oldu ama tamamen gecmedi

ben 6 seans lazer epilasyona gittim alexandrite ile yaptırdım. seans başına 750 tl para verdim. ve şimdi eskisinden daha sık, daha kalın ve daha uzun tüylere sahibim.bazı bölgeler hariç (koltukaltı)... tek etki ettiği yer koltuk altım oda tamamiyle değil.gezmediğim lazer merkezi kalmadı tanınmış tümm merkezlere gittim ve ağlayarak döndüm. paradoks kıllanma lazere cevap vermez dediler. paradoks kıllanmaya sebep olanda lazerin kendisi...lazer epilasyon sadece sakal gibi olan kıllara etki ediyor tüylere değil. var olan tüyleri de lazerin etki edemeyeceği şekilde çoğaltıyor kalınlaştırıyor. kesinlikle yaptırmayın yaptıracaksanız da sadece genital bölge ve koltukaltına bir de bayanlarada çenede oluşan erkek sakalı gibi kıllara yaptırabilir. onun haricinde ki her yer paramla rezil oldum cümlesine karşılık gelir şekilde utanç kaynağı olup kalıyor.

ben 8 seans yüzüme lazere gidiyorum. bazı bölgelerde belirli bir azalma var ama tamamen geçmedi ne yazık ki.

bende aynı durumdayım şimdi nd yağ lazere başladım ama uygulamayı dr yapıyor ama.....

bende aynı durumdayım şimdi nd yağ lazere başladım ama uygulamayı dr yapıyor ama.....

İğneli epilasyonla Zeynep hanım sayesinde yüzümdeki tüylerin hemen hemen hepsini bitirdim. Yüzümde tüy problemim kalmamasına rağmen Ndyag'ın yüzde işe yarayıp yaramadığını hala merak ediyorum. Sonuç nedir mirage9_2 ? Ve kaç seans gittin?

İğneli epilasyonla Zeynep hanım sayesinde yüzümdeki tüylerin hemen hemen hepsini bitirdim. Yüzümde tüy problemim kalmamasına rağmen Ndyag'ın yüzde işe yarayıp yaramadığını hala merak ediyorum. Sonuç nedir mirage9_2 ? Ve kaç seans gittin?

ne kadar süre iğneli gördünüz acaba?

kendim yaptırmadım ama kardeşim yüzüne lazerli epilasyon yaptırdı..2 yıl falan her ay gitti şimdi yüzünde yok denecek az ve çok ince tüy var....şişlide bi dr. du ama tam adını hatırlamıyorum ..bu konuda tv de falan sık çıkıyo dr.un adı metin ama soyadını hatırlamıyorum..

Back