- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
-
- Konu Sahibi birgaripyazar
Yüz bölgesi için kesinlikle en kesin çözüm iğneli epilasyon evet biraz acılı ve meşakkatli bir işleme ama kesinlikle buna değerKızlar yüzümdeki tüyler için düşünüyorum.Olumlu veya olumsuz sonuç alanlar yazabilir mi?
Siz ne kadarda nereleri yaptırdınz peki?Benim yaşadığım yer ufak 1 tane iğneli yapan yer var dakkası 2.5 tl dediler ama korkuyorum iz falan kalır mı diye ve benim ayva tüyleri siyah tüy değil çenemde 10 tane sert siyah çıkıyor ama..Yüz bölgesi için kesinlikle en kesin çözüm iğneli epilasyon evet biraz acılı ve meşakkatli bir işleme ama kesinlikle buna değer
Bu siteye goz attim da varisli hastalara yapilmamali diyor. Benim bacaklarimda minik minik damarlanmalar var varis gibi olmaz mi yani?Ben kendim yapıyorum dakikası nakitte 2 tl kredi kartı 2.5 tl leke kalama riski yanlış uygulamalardan kaynaklanır. Cildin kaldırabileceği kadar akım verilmelidir. www.epifirst.com dan merak edilenler bölümünde lekelenme riski oluşturabilecek faktörler yazar isterseniz bir göz atın
Bende de var ama ben yüze düşünüyorum yüzümde yok.Bu siteye goz attim da varisli hastalara yapilmamali diyor. Benim bacaklarimda minik minik damarlanmalar var varis gibi olmaz mi yani?
Güzellik merkezinde ama bilmiyorum ne olduğunu birebir görüşmedim daha..Siz ne kadara yaptırıyorsunuz?Eğer işi yapan kişi uzmansa sonucundan çok memnun kalabilirsiniz. 1,5 senedir çene bölgeme yaptırıyorum çok memnunum
Bende yüzüme düşünüyorum canim zaten. Sen nerde yaptiracaksin??Bende de var ama ben yüze düşünüyorum yüzümde yok.
Güzellik merkezinde ama bilmiyorum ne olduğunu birebir görüşmedim daha..Siz ne kadara yaptırıyorsunuz?
Bir hicuk senede bitmedi mi daha cok uzun bi zaman degil miEğer işi yapan kişi uzmansa sonucundan çok memnun kalabilirsiniz. 1,5 senedir çene bölgeme yaptırıyorum çok memnunum
Siz ne kadarda nereleri yaptırdınz peki?Benim yaşadığım yer ufak 1 tane iğneli yapan yer var dakkası 2.5 tl dediler ama korkuyorum iz falan kalır mı diye ve benim ayva tüyleri siyah tüy değil çenemde 10 tane sert siyah çıkıyor ama..
Canım ben balıkesir edremit'te yaptırıcam tek yer var zaten..Bende yüzüme düşünüyorum canim zaten. Sen nerde yaptiracaksin??
Bana 2.5 dediler bari değse..Dakikası 1.5 yaptırdığım yerde
Çok iyiymiş ben de iz kalır diye korkuyorum yaptıran da bulamadım o güzellik merkezinde o yüzden kararda veremiyorum..ebn bembeyaz tenliyim... bir hafta noktacıklı noktacıklı dolaşsamda çok şükür bitti gitti... 10 seans oldu benim bıyık ve çenede üç beş tane için... benimde ayva tüyleri... memnun kalırsın bence.... iğnesine 15 tl verdim.... her gidişte çalıştığı süreye kadar para veriyorum 30 den aşağı vermedim... hatta kaş arasındakileri bile aldırdım tek tük vardı ido olmadan el atın dedim :)
1,5 senede 5-6 kez gidebildim şehirdışında yaşıyorum sürekli gitme şansım olmadıBir hicuk senede bitmedi mi daha cok uzun bi zaman degil mi
Anladım cnm bnde hem yüz hem boyun gidicem ins kurluruz1,5 senede 5-6 kez gidebildim şehirdışında yaşıyorum sürekli gitme şansım olmadı
Anladım canım ins.kurtuluruzCanım ben balıkesir edremit'te yaptırıcam tek yer var zaten..
Offf bir bucuk senede niye hala bitmedi? Bu kadar uzun dayanamam benEğer işi yapan kişi uzmansa sonucundan çok memnun kalabilirsiniz. 1,5 senedir çene bölgeme yaptırıyorum çok memnunum
1,5 senede 5-6 kez gidebildim şehirdışında yaşıyorum sürekli gitme şansım olmadı. Siz daha sık giderseniz, kısa sürede sonuç alabilirsinizOfff bir bucuk senede niye hala bitmedi? Bu kadar uzun dayanamam ben