İğneli Epilasyon Yüz bölgesi için iğneli epilasyon yaptırıp olumlu olumsuz sonuç alanlar?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
Kızlar yüzümdeki tüyler için düşünüyorum.Olumlu veya olumsuz sonuç alanlar yazabilir mi?

Yüz bölgesi için kesinlikle en kesin çözüm iğneli epilasyon evet biraz acılı ve meşakkatli bir işleme ama kesinlikle buna değer
Siz ne kadarda nereleri yaptırdınz peki?Benim yaşadığım yer ufak 1 tane iğneli yapan yer var dakkası 2.5 tl dediler ama korkuyorum iz falan kalır mı diye ve benim ayva tüyleri siyah tüy değil çenemde 10 tane sert siyah çıkıyor ama..

Ben kendim yapıyorum dakikası nakitte 2 tl kredi kartı 2.5 tl leke kalama riski yanlış uygulamalardan kaynaklanır. Cildin kaldırabileceği kadar akım verilmelidir. www.epifirst.com dan merak edilenler bölümünde lekelenme riski oluşturabilecek faktörler yazar isterseniz bir göz atın

Bu siteye goz attim da varisli hastalara yapilmamali diyor. Benim bacaklarimda minik minik damarlanmalar var varis gibi olmaz mi yani?

Eğer işi yapan kişi uzmansa sonucundan çok memnun kalabilirsiniz. 1,5 senedir çene bölgeme yaptırıyorum çok memnunum

ebn bembeyaz tenliyim... bir hafta noktacıklı noktacıklı dolaşsamda çok şükür bitti gitti... 10 seans oldu benim bıyık ve çenede üç beş tane için... benimde ayva tüyleri... memnun kalırsın bence.... iğnesine 15 tl verdim.... her gidişte çalıştığı süreye kadar para veriyorum 30 den aşağı vermedim... hatta kaş arasındakileri bile aldırdım tek tük vardı ido olmadan el atın dedim :)

Çok iyiymiş ben de iz kalır diye korkuyorum yaptıran da bulamadım o güzellik merkezinde o yüzden kararda veremiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…