- 19 Mayıs 2020
- 22
- 9
- 36
- 25
- Konu Sahibi Zamansiz_peri
-
Lazer yada ağda önermiyorlar yüz içinMerhabalar. Yüzümde aşırı tüylenme sorunu yaşıyorum iğneli epilasyondan tüylerim çok olduğu için sonuç alamıyorum. Yüzüme ağda yaptırmak istiyorum ama sertleşip kalınlaşmasından korkuyorum. Tüylü şekilde daha fazla gezmek istemiyorum. Yüzüne ağda yapanlar yardımcı olabilirler mi?
Lazer yaptırmayı düşünmedim hiç çevremde yaptıranlardan olumsuz sonuç aldım. Doktor lazere yönlendirdi. Ama ben ısrarla iğneli epilasyona başladım. 3 ay oldu Başlayalı sık sık gidiyorum ve 2 veya 3 saat aralıklarla gidiyorum ona rağmen istenen sonuca varamadım yüzümü tüyler kaplamış durumda bu durumla nasıl başa cıkacağımı bilmiyorumLazer yada ağda önermiyorlar yüz için
Tuyleriniz sari ve uzun mu benimde favori kismimdan ceneme hatta boynuma kadar sari uzun tuyler ...Lazer yaptırmayı düşünmedim hiç çevremde yaptıranlardan olumsuz sonuç aldım. Doktor lazere yönlendirdi. Ama ben ısrarla iğneli epilasyona başladım. 3 ay oldu Başlayalı sık sık gidiyorum ve 2 veya 3 saat aralıklarla gidiyorum ona rağmen istenen sonuca varamadım yüzümü tüyler kaplamış durumda bu durumla nasıl başa cıkacağımı bilmiyorum
Evet sarı ve uzun yüz ve boynumdada var yoğun şekilde boşluk yok diyebilirim böyle olunca kaba kaba sakal gibi duruyor. İğneli epilasyona uzun seanslar gidiyorum bazen ayda 3 kez 2 şer veya 3er saat ama bir türlü bitmiyor alınan yer alınmayandan daha fazla sadece bir tarafı çalışıp sıfırladıktan sonra öteki tarafa geçmek istiyorum ama cildin kaldırmayacağı söyleniyor. Bu şekildede gezilmiyor maddi açıdanda zorlamaya başladım o yüzden geleneksel yöntemlere mi dönsem diye düşünüyorumTuyleriniz sari ve uzun mu benimde favori kismimdan ceneme hatta boynuma kadar sari uzun tuyler ...
Bende nefret ediyorum cene alti cok rahatsiz eden bolge icin igneliye gidiyordum.Ağdaya lazere bulasmayin derim
Alinan yerin farki yoksa ya dusuk akim veriyorlar yada yanlis uygulama.yapiyorlar demektirEvet sarı ve uzun yüz ve boynumdada var yoğun şekilde boşluk yok diyebilirim böyle olunca kaba kaba sakal gibi duruyor. İğneli epilasyona uzun seanslar gidiyorum bazen ayda 3 kez 2 şer veya 3er saat ama bir türlü bitmiyor alınan yer alınmayandan daha fazla sadece bir tarafı çalışıp sıfırladıktan sonra öteki tarafa geçmek istiyorum ama cildin kaldırmayacağı söyleniyor. Bu şekildede gezilmiyor maddi açıdanda zorlamaya başladım o yüzden geleneksel yöntemlere mi dönsem diye düşünüyorum
Mecbur ağda yaptıracaksın en iyi çözüm o. Sertleştirmez korkma evet kimse önermiyor ama çıkış yolun yok.Daha önce işlem görmediği için alınanlar bir daha çıkmayacak fazla tüy olduğu için her seansta kalanlara işlem yapılıyor deniliyor
Canım ben bizdeki ağdalardan alıyorum 2 haftada bir tuylenme oluyo bu ay dene istersen ama tabi alerjin yok iseMerhabalar. Yüzümde aşırı tüylenme sorunu yaşıyorum iğneli epilasyondan tüylerim çok olduğu için sonuç alamıyorum. Yüzüme ağda yaptırmak istiyorum ama sertleşip kalınlaşmasından korkuyorum. Tüylü şekilde daha fazla gezmek istemiyorum. Yüzüne ağda yapanlar yardımcı olabilirler mi?
Alerjim var mı bilmiyorum bıyık bölgesine kullanıyorum problem yaşamadım teşekkür ederim canımCanım ben bizdeki ağdalardan alıyorum 2 haftada bir tuylenme oluyo bu ay dene istersen ama tabi alerjin yok ise
O zaman dene canım ben yanağımı bile alıyorum çünkü benim yüzümde kıllıAlerjim var mı bilmiyorum bıyık bölgesine kullanıyorum problem yaşamadım teşekkür ederim canım
Aldıktan sonra ne şekilde çıkıyorlar peki sertleşip siyahlaştılar mı?O zaman dene canım ben yanağımı bile alıyorum çünkü benim yüzümde kıllı
Yoo canım çok ince hatta ben yüzüme jilet bile sürdüm daha pürüzssüz olsun diyeAldıktan sonra ne şekilde çıkıyorlar peki sertleşip siyahlaştılar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?