Yüz bölgemin hali

meraklimelahatbirisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
658
167
26
Merhaba kızlar,
Ben 23 yaşındayım. 18 yaş civarı kuzenimin götürdüğü bir güzellik salonunda yüz lazeri yaptırdım, sonra da aman Allahım sakallara sahip oldum hdjdjdjd. Sinirim bozuk kusura bakmayın. Sonrasında iyi bir estetik cerrahın kliniğinde yüz lazerine gittim alexandrite candela cihazına giderken iyiydi, sonra yine başa döndü, sonra buz lazer çok övüldü ince tüylerde yüz bölgesinde, onun da orjinalini buldum tam 17 seans gittim kızlar ama sonuç ne sizce, hemen son halimi ekliyorum. Özgüvenim 0 vücudum hadi neyse onunla başa çıkabiliyorum ama yüzüm benim psikolojimi mahvetti.

Bu da son halim

Eklentiler

• 01EBB0EB-F184-4D46-A0A3-611270302226.jpeg
    01EBB0EB-F184-4D46-A0A3-611270302226.jpeg
    97,1 KB · Görüntüleme: 206
Merhaba kızlar,
Ben 23 yaşındayım. 18 yaş civarı kuzenimin götürdüğü bir güzellik salonunda yüz lazeri yaptırdım, sonra da aman Allahım sakallara sahip oldum hdjdjdjd. Sinirim bozuk kusura bakmayın. Sonrasında iyi bir estetik cerrahın kliniğinde yüz lazerine gittim alexandrite candela cihazına giderken iyiydi, sonra yine başa döndü, sonra buz lazer çok övüldü ince tüylerde yüz bölgesinde, onun da orjinalini buldum tam 17 seans gittim kızlar ama sonuç ne sizce, hemen son halimi ekliyorum. Özgüvenim 0 vücudum hadi neyse onunla başa çıkabiliyorum ama yüzüm benim psikolojimi mahvetti.
Merhaba iyi bir poliklinikte nd yag lazer sonrasında iğneli epilasyon yaptırın. Nd yag lazer tüylerde arttırma yapmıyor. Tam tersi inceltip bitiriyor. Kalanları da iğneli epilasyonla halledersiniz.

Gittiğiniz iki yerde çok yanlış uygulamalar yapmış. Nd yag ya da diod lazer size verim sağlardı. Yüz bölgeme alex bile yaptırdım hiç birinde böyle olmadı. Yanlış yerlere gitmişiniz.

Merhaba kızlar,

Bu kıl köklerini, inceltip tüye çevirmen gerekiyor. Garnier 3ü 1arada ve purest in kırmızı asitli serumu var. Bunlarla kıl köklerini zayıflatabilirsin. Birde mümkünse yüzünü iple al. Birde bimde satılan siyah nokta bantlarından kullan, onlarda böyle yüzdeki siyak kılları alabiliyor.

Önce biraz cildini iyileştir, toparla sonra lazer işine gir. Çünkü şuan cildinde bu kıllar çıkarken sivilcelere neden oluyorlar.

X