Saç Kesim Şekilleri yuvarlak yüze nasıl bi saç kesimi gider? paylaşalımmı(resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363
burda fikir edinmek isteyen biçok kişi vardır belki benim gibi. önlerim katlıydı önceden şimdi biraz uzadı burun hizamda önlerim. kat sanki daha tombul gösterio yüzü.. ya da kesim hatalıydı zaten bi yanı kısa bi yanı uzun olmştu son kestirdiğimde. sinir olmştum yüzüm çok yuvarlak olmasa da toplu.. ve kuaföre sorsam bile keselim gitsi saç işte! der gbi saçma saçma modeller gösteriolar resimlerde. belki burdan yardmcı olabiliriz birbirimize

Gözümde canlandırdığımda çene hizasından sonra (bundan kastım boyunla omuz arasında ama omuza yakın) kat veya katsız saçlar gider gibi geliyor yuvarlak yüzlülere. Bence kesinlikle yüze dökülen katlar yüzü daha da geniş ve toplu algılattırır. Yüz yuvarlak olduüğundan düz kahküller ama kahkül yanındaki saçlar yine ya çok uzun ya da çene hizasından aşağıda olursa da kahkül ince algılattırır gibi geliyor.

ben uzun düz saçı çok yakıştırıyorum..
kısa seviyosanızda omuzla cene hizası arasında küt düz önden yan perçem bence güzel..

Gittiğim bütün kuaförler yuvarlak yüze kısa saç yakışacağını söylediler ama ben bir kere dışında asla çok kısa kesdirmedim
saçlarımı çünkü söylediklerinin aksine kısa saç yüzü daha da yuvarlak ve kilolu gösteriyor malesef Şuan kullandığım
saç kesimi düz kesim, orta uzunlukta ve sadece önleri katlı. (en kısası çenemde) Fön çektirince önlerini hafif dışa kıvırıyorum,
doğal bırakınca (dalgalı) saçlarımın önleriyle yüzümü çok az kapatıyorum ve bence görüntü dengeleniyor.

Yuvarlak yüze gidebileceğini düşündüğüm saç kesimi, uzun ya da orta uzunlukta, katlı da olabilir, önleri biraz hareketli
kesimler. Bikaç örnek vereyim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…