• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yuvarlak Yataga ne dersiniz?

Ben alttan dördüncü yatağı beğendim. Çünkü anladığım kadarıyla istenildiğinde yandaki ekler çıkarılıp dikdörtgen bir yata elde ediliyor. Ben eğer yuvarlak yatak alıcak olsam battal boy tercih ederim. Daha rahat olur bence.Görüntü olarak zaten laf yok diğerinden kat kat estetik durdukları kesin.

bende yuvarlak istiyordum ama öğrendiğim kadarıyla ki mantıklı düşününce de nevresim takımı falan nasıl bulucaz buna göre her istediğim yerden pat diye bulamayızkii hayalde kaldı artık :)

Ogretmenim bu sekilde aldi yatagi ama esi 198 olunca boy sigmadi yatagin basina yastik koyulacak kdaruzattilar yatagi ancak oyle sigdilar :))
Ortu kotu duruyordu ormal yataklara gore oldugu icin tabi o ayri :-)

sondan 2. den aldık biz haftaya düğünümüz var daha kullanmadık öle hangar gibi yatak odamız yok am çok güzel sığdı çok tatlı oldu fkt çarşaf yatak örtüsü fln bulamadık ne internette nae maağaazalarda, ancadiktirmek lazım :( bu liçin çarşaf bulabilen var mı?

sondan 2. den aldık biz haftaya düğünümüz var daha kullanmadık öle hangar gibi yatak odamız yok am çok güzel sığdı çok tatlı oldu fkt çarşaf yatak örtüsü fln bulamadık ne internette nae maağaazalarda, ancadiktirmek lazım :( bu liçin çarşaf bulabilen var mı?

nete yuvarlak yatak nevresim yaz çıkıyor. 3 4 markanın var. ve 220*240 ve daha buyuk normal nevresimlerin olduğunu söylüyorlar bır dene istersen. kullanmaya başlayınca bizi bilgilendirir misin?

..........................................

Eklentiler

• $65350_212197052247093_1542600801_n.webp
    $65350_212197052247093_1542600801_n.webp
    41 KB · Görüntüleme: 71
bende yatak odası duzerken çok baktım ama çok kulanısız rahat edeme odam musaıt geniş buyuk ama istemedim onun yerine 2metre 2mtre yata aldım yuksek bazaa ohh uzay mekiği gibi:52:

üniversiteye ilk başladığımda yazları gelmek için türkiyede ev satın alan ingiliz bi ailenin evini tutmuştum, ozaman vardı yuvarlak yatağım =) estetik olarak harika ama kullanım olarak aynı şeyi söyleyemiycem özellikle uzun boyluysanız ve yatağın her noktasında dönerek uyuyorsanız =) yuvarlak yatağın kenarları size hiiç uygun değil tam ortada sabit yatmanız lazım =)[/QUO

böyle bir durum söz konusu değil.. normal yatak ölçüsünün etrafından daire geçiliyor. yani ortada normal boyutlarda bir yatak etrafında fazlalıklar var.

bu yataklardan alıp kullanmış olan birileri yokmu hala

Back
X