• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yuvarlak Yataga ne dersiniz?

byükçe bir odan olursa evet güzel durur ama nevresım takımı yatak örtüsü vs sorun olur ya hepsini özel yaptırcaksın yuvarlak örtüler tabı olurmu bılmıyorum :D:D

cok güzeller ama ben baktım istanbul masko da evlenirken... 19.500 sadece yatak :))))

Bende bi ara heves ettim ama fiyat araştırması yapınca hemen değiştirdim kararımı çünkü yuvarlak yatak fiyatı neredeyse yatak odası takımı fiyatında... Alanlara alacak olanlara hayırlı olsun çok güzeller :)

benimde yatağım yuvarlak ama benimki bunlardan biraz farklı
genişlik ve büyüklük olarak evet çoğu yatağa fark atıyo ama inanılmaz rahat bir yatak
ben büyük yatakları severim 3,4 kişi rahatlıkla yatar
biz oğlumuz bebekken üçümüz birlikte rahatça yatıyorduk

örtü nevresim gibi konulara gelince
ben üstüne örtü örtmüyorum sevmiyorum zaten süslü dantelli şeyleri
çok şık nevresim takımları var onlardan alıyorum örtüye gerek kalmıyor muhteşem duruyo
nevresim takımına ölçülerine gelince evet her marka uymuyor sadece taç ve pierre cardinin ölçüleri uyuyor

benim yatağımın resmi yok ama internetten buldum ekliyorum
yatağım böyle

Hizliupload.com

nevresimlerimde böyle
yatak odam kırmızı ağırlıklı kırmızı nevresimler çok yakışıyo

Hizliupload.com

Hizliupload.com

biz 2008 de evlendik konfor mobilyadan bulduk bu yatağı
öyle çok pahalı değildi yanlış hatırlamıyorsam
bazası ve içindeki yatağıyla birlikte 2500 -3000 civarındaydı.

biz bunu aldık duyanlar aaa kullanışlı olurmu felan herşey dediler
ama evimize gelip görenler bayılıyorlar

herkesin tercihi tabiki
ben kullandığım için biliyorum çok güzel ve kocaman ne güzel
hatta yatağın yan taraflarındaki deri kısımlar bazen çok işime yarıyo
orda oturup makyajımı yapıyom felan

ama üstüne öyel en0ormal karyolalar gibi örtü kullanamazsınız
yuvarlak örtüler satılıyor taç ta felan varda
örtüsüz dediğim gibi şık nevresim takımlarıyla daha güzel görünüyo
yan kısımları kapanmazsa daha muhteşem duruyo

yataklar çok güzel çok çok beğendim, hep imrenmişimdir :)
ama benim yatağım duvara dayalı olmalı diğer türlü rahat uyuyamıyorum nedense :) o yüzden tercihim olur mu bilemem..

Çok seviyorum böyle güzel tasarımları... Hele hele böyle 3-4 kişilik genişşşş yayla gibi yatakları daha da çok seviyorum...

üniversiteye ilk başladığımda yazları gelmek için türkiyede ev satın alan ingiliz bi ailenin evini tutmuştum, ozaman vardı yuvarlak yatağım =) estetik olarak harika ama kullanım olarak aynı şeyi söyleyemiycem özellikle uzun boyluysanız ve yatağın her noktasında dönerek uyuyorsanız =) yuvarlak yatağın kenarları size hiiç uygun değil tam ortada sabit yatmanız lazım =)

Oda büyük olmalı ,dikdörtgen yataktan çok daha fazla yer gerekiyor maalesef.. Ama estetik açıdan cidden daha tercih edilir :34:

Back
X