Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim bende meme ucu oldum ama 1 ay icinde hemen hemen bütün izler kayboldu ve bana da yuvarlak protez takildi acikcasi ben cok memnunum hicbir agrimda olmadi ayrica..
sevindikce gecmis olsun canim bence öncelikle ameliyati gerceklestiren doktoruna danisman gerekiyor o bu konuda ne diyor ama büyük ihtimalle dikis izlerin zaman icinde kaybolacaktir cok fazla sorun etmemeye calis bence ve ayrica dikis izlerinin kaybolmasi icin doktorun sana herhangi bir pomat tavsiye ettimi kullandigin herhangi bir ilac varmi?
Merhaba isilaycığım sanırım ben ne demek istediğimi yeterince anlatamadım. Ben ameliyat olalı 1,5 sene oldu, izlerim gayet iyi iyileşti, şu anda kalemle çizilmiş kalınlıkta. Benim dediğim izler hiçbir zaman kaybolmuyor, o yüzden incecikte olsa izleri sütyeni çıkardığında görüyorsun. Meme altı yaptırırdım şimdiki aklım olsa dedim sadece, benim düşüncem bu, yoksa bir problemim yok.
yuvarlak çok sexy duruyor 2 ay olmak üzere gören herkes bayılıyor haberiniz olsun
Merhaba arkadaslar Aylin hanima ameliyat olup memnun olan cok, bende oldum 5 gun once yuvarlak protez 4500, anatomic 5000 TL'ye maloluyor. Numarasını ben atamiyorum ozel msj sayim yetersiz maalesef. Ama arkadaslara yazarim Aylin hanimin bolumunde bir arkadas yazar .