Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar silikonun ömrü ne kadarmış ? kaç yıl sonra değişim gerekiyormuş?
merhaba misshala
protezin büyüklüğü boy ve kilodan çok omuz genişliğiyle alakalı canım. bana 300 cc yuvarlak takıldı kas üstüne boyum 1.69, 52 kiloyum, omuzlarım geniş, hiç meme dokum yoktu. 300 cc hiçte büyük bir boy değil tam ideal bende korkuyodum büyük olur diye ama çok güzel oldu. bide benimki hiç yuvarlak gibi değil damla gibi görünüyor çok doğal. protezin üstte çıkıntısı yok. bilmeyen kimse silikon olduğunu anlamaz ki daha 1 ay bile olmadı. bana sorarsan doktorunu iyi seç, güvenebileceğin biri olsun kendini ona bırak o sana yakışanı yapar. benim doktorum protezin büyüklüğü kişiden kişiye değişir bazılarında 250 300 gibi görünür falan demişti. ameliyeat öncesinde de şu kadar olsun bu kadar olsun gibi bi konuşma yapmadık. ameliyatta bir kaç boy denemiş yakışanı takmış. zaten ilk planda doğallık, sonrada doğalın en büyüğü yani büyüklük ikinci planda olmalı ve doğal olsun diyede küçük olmamalı. ameliyat olduğuna değmeli.
merhaba, beden ölçülerimiz aynı. ben de meme protez düşünüyorum. kime yaptırdınız acaba?
Merhaba ilknur,
Benim doktorum Tuğrul Turan. başka bi doktor hiç düşünmedim zaten ve hayatımın en doğru kararını verdiğimi düşünüyorum. gözün kapalı git ve herşeyi tuğrul beye bırak o en iyisini en uygununu yapar zaten. ben 25 yaşıma kadar tuğrul beyi tanıyamayıp memesiz dolaştığım için çok pişmanım:) tuğrul bey olmasaydı hayatta cesaret edip ameliyat olamazdım. mutlaka diğer doktorlarda çok iyidir lafım yok ama diğerleri ameliyatla silikon takarken tuğrul bey ufak bir müdahaleyle kansız anestezisiz protez koyuyor.ve yaptığının ameliyat olmadığını söylüyor zaten. üstelik sonuç gerçekten çok güzel şu an ikinci ayım ve hiç ameliyat olmamış gibiyim. silikonlu olduğumuda kimse anlamaz. Protez düşünen herkese Tuğrul beyle görüşmelerini tavsiye ederim. sonra yine başka doktora gidin isterseniz ama önce onunla bi görüşün.
Merhaba themis,tugrul bey ameliyatını ne kadara yaptı acaba.Bide muyenehanesinin telefon no sunu vereblirmisin acaba.Ben internette bilgi bulamadım.Bende ameliyat olucam,doktor araştırıyorum.Tugrul bey sanırım diger doktorlara göre biraz fiyatlı yapıyormuş galiba,öyle duydumda.Bilgilendirirsen beni sevinirim.Bide kas altımı,kas üstümü,yuvarlakmı,damlamı,kaç cc koyuldu.Şİmdiden teşekkürler.opuyorumnanaktan
teşekkürler themis,bende henüz özelden yazamıyorum, xxxxx adresim xxxxxxx tel nosunu gönderirsen sevinirim,yardımcı oldugun için teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan
mailine gönderdim telefon numarasını. Umarım en kısa zamanda görüşebilirsin.
ben de mail adresi mi vereyim bari, ne yazıkki özel mesaj özürlüsüyüm. gmail adresim xxxxxxxxxxxxx. Tuğrul Bey'i ben de çok merak ettim. Themis1985 çok teşekküler tüm verdiğin bilgiler çin. Ben naci çelik'i de düşüyorum ama birkaç dr ile tanışmak daha anlamlı olacak sanırım şuan.
kızlar, herkes damla ve yuvarlak hakkında bazı yorumlar yapıyor ve benim çok kafam karıştı. yuvarlak hem doğal duruyor üstte çıkıntı olmuyor diyorsunuz, hem de dekoltesi daha güzel oluyor diyorsunuz. dekolte olması için hafif üstte çıkıntı olması gerekmiyor mu. yani benim dekolteden anladığım bu. üstte çıkıntısı yoksa nasıl dekolte veriyor anlamış değilim. hem bazıları yuvarlak gibi durmadığını damla gibi durduğunu söylüyor. madem damla gibi duruyor, damladan farkı ne? silikon olduğu anlaşılmıyor diyorsunuz ve destekli sütyen takmış gibi duruyor diyorsunuz. ama silikonsuz büyük göğüs destekli sütyen takmış gibi durmaz ki. yani kıyafetliyken anlaşılmasa da çıplakken de anlaşılmıyor mu silikon olduğu. o şekil konusu biraz da kişinin vücut yapısıyla ilgili olsa gerek. yani tv de gördüğümüz top gibi göğüsler nasıl meydana geliyor? bazı vücutlara yuvarlak gitmitmiyor bence. bazılarındaysa güzel duruyor. ama ben herhalde bu riski göze alamam. tabi herkesin beğenisi farklı.
senin kafan epey bi karışmış anlaşılan. damla nasıl duruyor pek bilmiyorum ama anladığım kadarıyla daha aşağıda oluyor bu yüzden dekoltesi olmuyor. yuvarlak ise aşağıda durmuyor sarkık gibi. damla gibi denmesinin sebebide iki tane portakal konmuş gibi durmuyor, estetik duruyor, üstte çıkıntı yok. mesela ebru gündeşinkiler portakal sokmuşsun içine gibi duruyor. benimkide yuvarlak ama öyle değil çıplakken bile anlaşılmıyor. dekolteye gelince yuvarlaklar damla gibi aşağıda olmadığından dekoltesi fazla oluyor çünkü altt taraftaki gibi bi silikon üstte de oluyor ama yer çekimi etkisiyle jel olduğundan ve belli bi yumuşaklığı da olduğundan protez yuvarlak dahi olsa üstte öyle kalıp gibidurmuyor ve güğüs şeklini alıyor. ama yuvarlak protezin böyle durmasının da bi sebebi var tabi yani her doktor yuvarlağı doğal durdurtamıyo. bu da doktorun tekniğiyle alakalı. sormadım doktoruma yuvarlak nasıl böyle anadan doğma gibi oldu diye ama tahminimce silikonu koyduğu alanı biraz geniş açıyor benim doktorum bu da ondan kaynaklanıyo. yani silikonun yer çekimi etkisiyle şekil alması için alanının geniş olması lazım ki aşağıya doğru insin biraz. bence risk olrak düşünme yuvarlağı. damlanında riski var dönüyor ya da sarkık duruyo diyorlar. benim tavsiyem işinin piri bi doktora git damla ya da yuvarlak kararı birlikte verin. ya da hem damla yapan bi doktora git, sonra bi de hep yuvarlak yapana git yaptığı memelere bak ikisinin de karar vermen daha kolay olur o zaman. ben benim doktorumun yaptığı memeleri görünce başka bişey konuşmadım zaten hepsi benim istediğim gibiydi. banada onlar gibi yaptı.
kızlar, herkes damla ve yuvarlak hakkında bazı yorumlar yapıyor ve benim çok kafam karıştı. yuvarlak hem doğal duruyor üstte çıkıntı olmuyor diyorsunuz, hem de dekoltesi daha güzel oluyor diyorsunuz. dekolte olması için hafif üstte çıkıntı olması gerekmiyor mu. yani benim dekolteden anladığım bu. üstte çıkıntısı yoksa nasıl dekolte veriyor anlamış değilim. hem bazıları yuvarlak gibi durmadığını damla gibi durduğunu söylüyor. madem damla gibi duruyor, damladan farkı ne? silikon olduğu anlaşılmıyor diyorsunuz ve destekli sütyen takmış gibi duruyor diyorsunuz. ama silikonsuz büyük göğüs destekli sütyen takmış gibi durmaz ki. yani kıyafetliyken anlaşılmasa da çıplakken de anlaşılmıyor mu silikon olduğu. o şekil konusu biraz da kişinin vücut yapısıyla ilgili olsa gerek. yani tv de gördüğümüz top gibi göğüsler nasıl meydana geliyor? bazı vücutlara yuvarlak gitmitmiyor bence. bazılarındaysa güzel duruyor. ama ben herhalde bu riski göze alamam. tabi herkesin beğenisi farklı.
ole dememısın sebebı damla altta dolgunluk verıyo ve ust kısmında dolgunluk olmadıgı ıcın yanı alt kısmına gore daha sonuk oldugu ıcın dekolte vermıyo..damladan farkı ust kısımdada dolgunluk saglaması..tv dekıler kendılerı ıstıyolar ole mesela benım dual plan yontemıyle yapıldı ust kısmı kas altında dıgerı kas ustunde ve gogus kafesımde genıs oldugu ıcın cok dogal duruyo..senın dedıgın top gıbı gogusler gogus kafesı dar olup buyuk protez kullananlar.benım 375 cc ve gogus kafesım genıs ve ole top gıbı durmuyo..ve yuvarlak protez yercekımınınde etkısıyle normal bı gogus gorunusunu verıyo..damla ıse sarkık bı gorunum verıyo yuvarlakta ole bı goruntu yok..erry damla yaptırmıstı ve kımseye tavsıye etmıyo ustten dolgunluk vermedıgı ıcın..
yınede karar senın ıyı arastır o kadar para verıp sonunda husran yasamanı ıstemem..
mesela benım doktorum cooookk ısteyen hastalarına damla yapıyo yanı ozellıkle damla dıyenlere...onerısı yuvarlaktan yana..ıstersen msn ver ben sana foto atayım fıkrın olur en azından..tabkı sen bılırsın bol sans