- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 34
- Konu Sahibi Nazli gelin
-
dogrudur ama yurek bu gelde beni deli yuregime anlat bunu isteanasının babasının ağzına bakan adamdan sana hayır gelmez çok çabuk göstermiş kendini bittiğine şükret bence
100 Ya Vedud Ya Cami okuyorum senin için Allah kalplerinizi birlestirsin insallah.canı gönülden dua ediyorum Allah kalbine ferahlık versin huzur versin mutluluk versin.Allah yardımcın olsun.insallah esinle yuvanıza mutlumesut bir sekilde devam edersiniz.burda dualarımıza katılabilirsin arkadasımselamun aleykum arkadaslar cumaniz mubarek olsun ben cok dertliyim kizlar kimin duasi kabul olur bilinmez su mubarek cuma gunu bana dua edermisiniz ben 5 aylik evliyim 3 aydirda esimle ayriyiz mahkemeligiz bosanicaz yani ama ben bosanmak istemiyorum ne de olsa bi yuva kolay kurulmuyor ama cabuk yok olabiliyormus ben bunu anladim bosanma sebebimiz ise ben evlatligim diye ve anasinin basinin doldurusuna geldi bana Ya Vedud,Ya Cami okurmusunuz Allah rizasi icin kocamin akli basina gelsin su an gozleri kor oldu benden resmen nefret ediyor yine diyorum bakin Allah rizasi icin kim ne kadar okursa herkezin yuvasi vardir Rabbim herkezin yuvasini korusun birlik beraberlik hic bozulmasin Amin
saol kardesim Allah razi olsun cok imkansiz bizim bir araya gelmemiz ama yinede hayirlisini diliyorum Rabbim seninde ne muradin varsa versin100
100 Ya Vedud Ya Cami okuyorum senin için Allah kalplerinizi birlestirsin insallah.canı gönülden dua ediyorum Allah kalbine ferahlık versin huzur versin mutluluk versin.Allah yardımcın olsun.insallah esinle yuvanıza mutlumesut bir sekilde devam edersiniz.burda dualarımıza katılabilirsin arkadasım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-es-icin-birlikte-dua-edelim.613930/page-760
Rabbim senden razi olsun ne muradin varsa versin insallah Rabbim cumlemizin onunu acsincanım ben okurum
Rabbim önünü açsın ışığı ile yanında olsun boşanmak çok zor bişi 100 tane okurum
:))))Rabbim senden razi olsun ne muradin varsa versin insallah Rabbim cumlemizin onunu acsin
s1kmamak elde degil ki cnm daha bosanmadan facebookta baska kizlara yorum falan yapiyor bulusma teklif ediyor ben nasil anlamamisim bunun gercek yuzunu bilmiyorum icim daraliyor valla:))))
ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN CANIM NEOLUR SIKMA CANINI
Canım hangimiz anlayabiliyoruz kis1kmamak elde degil ki cnm daha bosanmadan facebookta baska kizlara yorum falan yapiyor bulusma teklif ediyor ben nasil anlamamisim bunun gercek yuzunu bilmiyorum icim daraliyor valla
tek dayanagim dualar zatenCanım hangimiz anlayabiliyoruz ki
Akılla sevemedik ki gözle görüp beyinle idrak edelim napalım bizde çok dua ederiz rabbim geçir yaramzı en hayırlı şekilde diye :))))))
saol Allah razi olsun kardesAllah yardımcın olsun, içine ferahlıh versin ..
aminnn canim aminnnn Rabbim seninde ne muradin varsa versin yavrunu saglicakla buyutursun insallahhhben de okurum arkadaşım
zaten aklıma geldikçe size dua ediyorum
RABBİM tez zamanda hakkınızda en hayırlı olanı versin,ferha çıkarsın
saol Allah razi olsun ama bizim bir araya gelmemiz gercekten imkansiz artik100 tane YA VEDUD,100 tane YA CAMİ okudum,ALLAH kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?