• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuva yıkanin yuvası olurmu

Bymustieymen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2019
1
0
1
30
Merhaba kızlar 7 yıllık düzenli giden bir ewliligim wardi lakin son dönemlerde eşim olacak kişi ayrılmak istedi nedeni hicbirsekilde demedi uzaklaştı en son benle çocuklarımı sokağa attı boşanma davası açtı geçen ay ewlenmis imam nikahı ile boşanma bitmeden duyduğum kadarı ile Suriyeli iki çocuklu kadına aşık olmuş kadına düğün felan yapmış ortak olan arsayı satıp yani anlicaginiz benim tirnagimla yaptığım ewe düzene kendi çocuklariyla girdi sizce yuwa yıkanın yuwasi olurmu kendi öz cocuguna bakmayan arayıp sormayan adam başkasının cocuguna bakarmiki eşimin herkese dediği tek kelime dul ve yetime bakmak sewaptir yani anlicaginiz ewlendigi kişiye ve çocuklarına bakmak sewaptir böyle sewap turu warda bizmi bilmiyoruz ilk duyduğumda bende şaşırdım gulsemmi. Aglasammi duygu karmaşası içerisindeyim akıl verirmisiniz kizlar

Yuva yıkanın yuvasının olduğuna hiç şahit olmadım.

Bu erkeklere ne haller, bi haller oluyor...Heyecan arayışı, her şeyden bir vazgeçiş, kendi hayatını ve hayatındakilerin hayatını alt üst edişler. Kadınlarda hep bir kendini geliştirme ve yenileme yaşanırken, erkekler hep geriye doğru gidiyor karakterlerinde.

Üzülmeyin diyemiyorum. Çünkü siz eliniz bağrınızda kaldınız o hayatına devam ediyor. Dilerim çocuklarınızla huzurlu bir hayatınız olur.

Haysiyetsize bak. Dul olan bütün kadinlari nikahina mi alacak sevap diye. Çoluğunu çocugunu sokağa atmak da sevap mıymış bi o..pu için.Özrü kabahatinden büyük çüş ya çüşş diyecek kelime bulamadım :KK62:

Kendi ailesini dul ve yetim bırakıp, başkasının dul ve yetimine sahip çıkıp sevap işlediğinimi sanıyo salak

Çok degil 1 sene sonra sana hakkini helal et nolur diye yalvarmaya baslar. Sakin helal etme.

Konu gerçekse ne denir bilmiyorum.Şoke edici bir şey.Dul yetime bakmak sevap derken evine almak koynuna almak mı kastedilmiş , tövbeler olsun.Dini de kendi çarpıklıklarına alet ediyorlar.

Back
X