Kadının matematiği zayıf
32-9= 23
Kendi güncellemese forumda kaç kişi konunun akibetini merak ediyordu ki? Uykularımızın filan kaçtığını mı düşünüyordu acaba noldular diye güncelleme gereği hissetmiş.
Bir de konu zamanında kapatılmış. Nasıl açıldı acaba? Benim konumu açın, güncelleme yapacağım diye mi talepte bulundu. Kapanan konuya kendimizin müdahale edebileceğimizi sanmıyorum.
Kadının matematiği zayıf
32-9= 23
Kendi güncellemese forumda kaç kişi konunun akibetini merak ediyordu ki? Uykularımızın filan kaçtığını mı düşünüyordu acaba noldular diye güncelleme gereği hissetmiş.
Bir de konu zamanında kapatılmış. Nasıl açıldı acaba? Benim konumu açın, güncelleme yapacağım diye mi talepte bulundu. Kapanan konuya kendimizin müdahale edebileceğimizi sanmıyorum.
:) böyle gülücük :) koyarak :) anlatmanın :) hazzını yaşamak istemiş belli ki :)
Bir kadının canını yaktım yetmez binlercesinin de sinirini bozayım tam olsun demiş de olabilir.
Öyle uzun yazmış ki gereksiz konu başlığı dahilinde konusunu okumaya layık görmedim fakat arkadaşların yazdıkları ile anladım . Birde marifetmis gibi güncelleme yapmış ,hu hu evlendik diye ... Ne diyelim Allah çok büyük .
Merhaba tekrar,
Konu sahibesi olarak yıllar sonra tekrar yazmak istedim. 9 yıl geçmiş konunun üzerinden.
Öncelikle konuyu tekrar düzenleyip 3. şahısları rahatsız edebilecek ayrıntıları çıkardım. Ve ilk yapmam gereken şey 3. şahıs bayandan büyük bir özür dilemek. Konuyu orjinal haliyle gördüyse veya görse geçekten çok üzülürdü. canını yakacak şeyler yazmışım gençliğin verdiği cahillikle. Tekrar okuyunca fark ediyor insan.
Yorumlar da benim canımı çok yakmıştı ama yazanlar o ayrıntıları okuyunca yazdıklarında haklılar tabi ki. hemcinsim için yazdığım şeylerden dolayı yıllar sonra gerçekten çok utanıyorum.
Şuan 32 yaşındayım. konuyu ilk yazdığımda 24 yaşındaymışım. O anki can acısıyla yazmışım. Şimdi evliyim 6 yılı devirdik eşimle. Çok şükür mutluyuz.
O bahsettiğim adam ben konuyu açtıktan 2 yıl sonra boşandı. Boşandıktan 1 yıl sonrada tekrar evlendi. Şuan benimle çok mutlu bir evliliği var :)
Verdiğimiz kararlardan dolayı hiç pişmanlık yaşamadık. 3. şahıs da çok iyi durumda. Onunda canını çok yaktık farkındayız ama o da şuan bu karardan çok memnun ve hiç bir problemimiz yok. Oğlumuz da çok iyi :) annesi, babası ve ablasıyla(ben oluyorum) çok iyi geçiniyor. Kısmetse yakın zamanda birde kardeşi olacak :)
Burda bı arkadas bır konu acmıstı o aklıma geldı. 8 aylık hamıleydi sanırım kocasının ıhanetını yakalamıs ve bebegını kaybetmıs.dıger kadın da ıyıkı cocugunu kaybettın yoksa kocan bana kalmazdı demış. Valla o geldı gozumun onune
Burda bı arkadas bır konu acmıstı o aklıma geldı. 8 aylık hamıleydi sanırım kocasının ıhanetını yakalamıs ve bebegını kaybetmıs.dıger kadın da ıyıkı cocugunu kaybettın yoksa kocan bana kalmazdı demış. Valla o geldı gozumun onune
Sitede yazılım güncellemesi olduğu zaman, ki her zaman olmuyor ama bazen sistem güncelleme sırasında kapatılmış konuları kendiliğinden otomatik açıyor, bu konuda da öyle bir durummuş olmuş.