Yuva yıkamayan kadın; Ben...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
9 yıl geçmiş konunun üzerinden.

Şuan 32 yaşındayım. konuyu ilk yazdığımda 24 yaşındaymışım.
Kadının matematiği zayıf
32-9= 23
Kendi güncellemese forumda kaç kişi konunun akibetini merak ediyordu ki? Uykularımızın filan kaçtığını mı düşünüyordu acaba noldular diye güncelleme gereği hissetmiş.
Bir de konu zamanında kapatılmış. Nasıl açıldı acaba? Benim konumu açın, güncelleme yapacağım diye mi talepte bulundu. Kapanan konuya kendimizin müdahale edebileceğimizi sanmıyorum.
Konu sahibesinin talebi üzerine kapatılmıştır...

:) böyle gülücük :) koyarak :) anlatmanın :) hazzını yaşamak istemiş belli ki :)
Bir kadının canını yaktım yetmez binlercesinin de sinirini bozayım tam olsun demiş de olabilir.

Öyle uzun yazmış ki gereksiz konu başlığı dahilinde konusunu okumaya layık görmedim fakat arkadaşların yazdıkları ile anladım . Birde marifetmis gibi güncelleme yapmış ,hu hu evlendik diye ... Ne diyelim Allah çok büyük .

Ay ınanamıyorum yaa sana.bide gelmiş burda gülücükler atıyorsun. Neler var yarabbım sen sabır ver.Rabbım ıslah etsın.

Yaptıgının farkında ki Hesabını kapatmış. Gelecek tepkileri bılıyor cunku verecek cvbı yok.

Tabi öyle bazı insanlar maalesef anca böyle anlıyor
Burda bı arkadas bır konu acmıstı o aklıma geldı. 8 aylık hamıleydi sanırım kocasının ıhanetını yakalamıs ve bebegını kaybetmıs.dıger kadın da ıyıkı cocugunu kaybettın yoksa kocan bana kalmazdı demış. Valla o geldı gozumun onune

Ay Allahım korusun öyle şeylerden arkadaşa da bol sabırlar versin

Bir de konu zamanında kapatılmış. Nasıl açıldı acaba? Benim konumu açın, güncelleme yapacağım diye mi talepte bulundu. Kapanan konuya kendimizin müdahale edebileceğimizi sanmıyorum.
Sitede yazılım güncellemesi olduğu zaman, ki her zaman olmuyor ama bazen sistem güncelleme sırasında kapatılmış konuları kendiliğinden otomatik açıyor, bu konuda da öyle bir durummuş olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…