Barınak Gönüllüleri Derneği’nin hazırladığı
Yuva Arıyorum adresli internet sitesi, hayvanseverlere yeni dostlar kazandırmak için seferber oldu.
Picasso, Siyam cinsi kediler, Dalmaçyalı, Cocker, Kangal hatta Pitbull cinsi köpekler ve cins olmayan sokak hayvanları bu sitede sahiplerini bekliyor. Fotoğrafını görüp, hikayesini okuduğunuz hayvanları, gönüllülerle mail yoluyla yapacağınız kısa bir mülakattan sonra sahiplenebiliyorsunuz.
"Sokakta terk edilmiş halde bulunan ve sürekli ağlayan Pitbull yuva arıyor. 1,5 yaşında, siyah, tasmalı, eğitimli olan bu sevimli köpek, otomobilde seyahat etmeyi seviyor, çok sakin ve uyumlu, kedilerle bile dost. Şimdi Bostancı’da, Müjde Köpek Pansiyonu’nda kalıyor. Sahiplenmek isteyenlerin dikkatine!" Bu yazı,
www.yuvaariyorum.blogspot.com’dan bir alıntı. Sitedeki yazının yanında, adı olmayan bu sevimli köpeğin bir de fotoğrafı var. Amaç, sahipsiz hayvanlara yuvasını açmak isteyen gönüllülerin ilgisini çekmek ve işlerini kolaylaştırmak. Yardım elini uzatmak isteyen, ama barınak barınak gezmeye gücü olmayanların imdadına yetişen bu site sayesinde, sokakta ve barınaklarda kalan hayvanların yuva bulma umudu, artık daha fazla.
Yuva Arıyorum, Barınak Gönüllüleri
Hürriyet - Sahipsiz hayvanlara internetten yuva Alıntı