• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yutkunurken şiddetli göğüs ağrısı

Angel1905

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
600
354
103
36
Öncelikle merhaba arkadaşlar dün sabah kahvaltı esnasında aniden göğüs kafesi kalbe yakın bir noktada ağrı batma hissi oluştu. Geçer diye önemsemedim fakat bugün ağrı arttı dayanılmaz bir hal aldı. Boğazımda birşey takılmış hissi sürekli bir rahatsız durum içerisindeyim. :( ne olduğunu tam anlayamadığım bir sorun var. Yarın sabah hastaneye gidicem. Benzer rahatsızlık yaşayıp teşhis konulan fikri olan varmıdır????

Canım ben de benzer bir durumu yaşıyorum dün çorba içerken genzime kaçtı gibi oldu öksürdüm epey ama rahatlayamadım boğazımda bir şey varmış hissi var kasılma nabız atışı hissi var boğazımda faranjitim geniz akıntım varmış alerjik ondan sanırım doktor yanmıştır orası dedi oyle hissetmişsindir dedi

Canım ben de benzer bir durumu yaşıyorum dün çorba içerken genzime kaçtı gibi oldu öksürdüm epey ama rahatlayamadım boğazımda bir şey varmış hissi var kasılma nabız atışı hissi var boğazımda faranjitim geniz akıntım varmış alerjik ondan sanırım doktor yanmıştır orası dedi oyle hissetmişsindir dedi
Ben gastroentrolojiye gittim canım monodoks kullanmıştım 10 gün öncesi o bende özofajit (yutak borusunda yara ) yapmış ilaç kullandım 1 hafta kadar şuan daha iyiyim çok şükür. Endoskopi için 5 mayısa gün verdiler ama girmeyi düşünmüyorum. Dün de faranjit oldum Boğaz'larım yine berbat şişti bişey yiyemiyorum. Allah beterinden korusun bu sene hep bi hastalık halindeyim. Geçmiş olsun sanada inşallah ciddi birşey değildir.

Ben gastroentrolojiye gittim canım monodoks kullanmıştım 10 gün öncesi o bende özofajit (yutak borusunda yara ) yapmış ilaç kullandım 1 hafta kadar şuan daha iyiyim çok şükür. Endoskopi için 5 mayısa gün verdiler ama girmeyi düşünmüyorum. Dün de faranjit oldum Boğaz'larım yine berbat şişti bişey yiyemiyorum. Allah beterinden korusun bu sene hep bi hastalık halindeyim. Geçmiş olsun sanada inşallah ciddi birşey değildir.
Canım yutak borusunda yara endoskopiyle mi teshis edildi :(( kbba gidecektim ama gastroentrolojiye mi gitsem

Bende geniz akintisi var faranjit oksurme ogurme istegi hep alerjik dedi doktor kbb ayrintili gorunmem lazim

Bende geniz akintisi var faranjit oksurme ogurme istegi hep alerjik dedi doktor kbb ayrintili gorunmem lazim
Ben şikayetlerimi anlattım bide dr sordu tetradoks yada Monodoks kullandın mı diye canımm o şekilde anladı. Senin şikayetlerin birazda reflüyü andırıyor gastroentrolojiye gitmeni tavsiye ederim detaylı araştırmayı o bölüm yapıyor. Benimde Boğaz'larım şişti berbat yine antibiyotik başladık ilaçlardan artık gına geldi Allah şifa versin hepimize inşallah.

Angel nasıl oldun bana alerjik deniyor alerji ilaclari arti kortizon kullaniyorum ama genze kacma olayi asiri oksuruk kopukli tukuruk var reflu ve yemek borusu kaynakli sanirim :((((((( sana ilac mi verilmisti yemek borusu icin ve de hangi hastaneye gittin

Angel nasıl oldun bana alerjik deniyor alerji ilaclari arti kortizon kullaniyorum ama genze kacma olayi asiri oksuruk kopukli tukuruk var reflu ve yemek borusu kaynakli sanirim :KK43:(((((( sana ilac mi verilmisti yemek borusu icin ve de hangi hastaneye gittin
Öylemi çok geçmiş olsun. Benim bu Boğaz enfeksiyonundan sonra tekrarladı yutak borusundaki yara ilkinde Eğtm ve araştırma Hast. ne gitmiştim tekrarlayınca Egepol özele gittim oradaki dr tekrar antibiyotik başlayınca yara nüksetmiş dedi sabah aç ve akşam aç 1 hap günde 4 kez de şurup verdi . 3 güne geçmezse endoskopi dedi hep çorba ve sıvı beslendim buna beslenmek denirse :( Allah a şükür ki geçti inşallah Rabbim tekrar yaşatmaz mahvetti beni. Alerji testi yapan hastanelere gitseniz kesinleşir alerji ise. Bide Boğaz'ınızı rahatlatacak şeyler için ılık ballı su , ıhlamur iyi gelmişti. Kantaron yağı içtim sabah aç karna. İnşallah sağlığına kavuşursun biran önce Allaj şifa versin.

Back