• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yusuf Yerkel, Erdoğan'ın yanındaydı

O hışımla vurursa elbette yaralanır bir yerleri zatı muhteremin :ssz:

Saygisizca arabaya tekme atan kisi basbakan yuruse basbakana da tekme atacak.
Kusura bakmayin ama tekdir ile uslanmayanin hakki kötektir.

basbakanin konvoyuna tekme atan kisinin korumalar tarafindan tekme yemesi isabetli olmus demek istedim.
uslu uslu duran kisilere birsey yapilmaz.
basbakan konvoyuna saldiran kisi yuhalanmiyorda onu alikoyanlar yuhalaniyor.
anlamak mumkun degil...

Son düzenleme:
basbakanin konvoyuna tekme atan kisinin korumalar tarafindan tekme yemesi isabetli olmus demek istedim.
anlamak mumkun degil...

Siz haber izlemiyor musunuz ? Cenazeye giden adamın cenazesi geldi evine.Sizi de anlamak mümkün değil.

anlamak mumkun degil...

Asıl sizin vicdansızlığınızı anlamak mümkün değil!

''Okuyup kendilerini geliştirmeyen toplumlar, yöneticileri tarafından tokatlanır, tekmelenir, aşağılanır. Daha da kötüsü bu hareketleri onaylayan insanlarla bir arada yaşamak zorunda kalır.''

Son düzenleme:
anlamak mumkun degil...

o zaman sizin mantiqinizla da uslu uslu duran başbakana bunlar yapılmaz
demek ki haketmiş demeliyiz;)

anlamak mumkun degil...
O adamın kim olduğunu bilmiyorsun değil mi..........madende çalışıp parasını alamayan ve cenazesi olan bir insan
Konvoya ayağını kaldırdığı için bu muameleyi hakettiğini dù§ünmen tam ortadoğu kafasına sahip olduğunu gösteriyor
Birgün sen de devlet eliyle ciddi bir haksızlığa uğradığında gıkını çıkaramadan oturursun insanlık onuru başka türlüsünü gerektiriyor sen sesini çıkarma

üzüntünüz tüm insanlik icin olsun kendi amac ve hedefleriniz icin degil. Eger böyleyse zaten sorun olmaz hic dünyada...
Vesselam...

bu arada beni bir iki satirimla niteleyen sahsi bayan, siz kendiniz hakkinda nasil düsünüyorsunuz?
bu sorunun cevaini buraya yazmak zorunda degilsiniz, kendinize sorup biraz dusunmeniz kafi...

Son düzenleme:
Back