Doğuma Hazırlık YUSUF 'umun kendi yaptığım odası :))))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

seldus

♥ ♥ küçük paşam ♥ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
2.982
1
kıslar benim bebeişimin ayrı bi odası yok şimdilik ama ben ona ikimizin birlikte kalabileceği bi oda hazırladım..cok ahım sahım bişey deil ama kendi emeğim..
işte olusumla benim odam :)))daha eksikleri var tamamlıcaz halısı benim nevresim takımım serilecek ama ben dayanamadım şimdiden koyayım dedim opuyorumnanaktan

yusufum.jpg

yusufi.jpg

yuuus.jpg

1229

yusz.jpg

42129353.jpg

yuss.jpg

:nazar::nazar::nazar:maşallah çok şeker zeyneb adayla yatakları aynı çok şeker olmuş odası saglıkla yatar büyür inş annesi

saol canım benim evet aynı:))) senle günlerimiz de aynydı ama sen benden cok önce kavustun yavruna...yatağı da kullanmaya basladın nasıl memnun musun???

çok memnunum kuşum sallanıyo ya çok rahat geniş genişte minicik kalıyo melegim içinde hehe müzik dinliyo bütün gün ışıgınıda yakıyom ilgisini çekiyo kuzumun şaşı şaşı bakıyo hehe bide bütün pike nevresim takımlrı yakışıyo içine cnm gülegüle saglıklı günlerde kullanın ogluşun paşanla

amiiin tsk ederim kuzum benim... ben de görenler de cok beğendiler yatağı..insallah benim kuzum da en kısa zamanda içinde yatar saglıklı sıhhatli:)))

cok guzel olmus herseyı Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bebısını :)

Ay annesi çok şirin olmuş,ellerine sağlık.
Sağlıcakla büyür inşallah.:Saruboceq:

cok güzel olmus bebisinin odasi, hele Winni Pooh nevresimine bayildim, yatagi cok güzel allah güzel, saglikli günlerde kullanmayi nasip etsin insallah

Çok güzel maşallah. Sağlıkla sıhhatle gelsin.
bebek Nevresim takımınıza bayıldım nerden aldınız acaba?

:roflol::roflol: babamızı sepetledik:)))))
ilk zamanlar olusumla ben tek kalmayı düşünüyoruz:))) güzel dilekleriniz için cok tsk ederim kızlar rabbim herkesin yavrusuna saglıksıhhat versin insallah...
nevesim takımını taç dan almıstım kampanya da vardı uygun bi fiyata da aldım:)))) beğenmenize cok sevindim...opuyorumnanaktan

canım alalh analı babalı büyütsün sağ salim kucağına lamyı nasip etsin çok cici olmuş güle güle kullansın cenenetden gelen hediyen :)

cok tsk ederim kıslar hepinize cok mutlu oldum beğenmenize zemuszemus

X