- 18 Mayıs 2016
- 1.639
- 2.108
- 31
- Konu Sahibi ceycey4444
Kızlqr yüsra ismi dusunuyorum yanina ne uyar 2 isim istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elif yüsraKızlqr yüsra ismi dusunuyorum yanina ne uyar 2 isim istiyorum
Cok saol canımElif yüsra
Ne olur bilemiyorum amaKızlqr yüsra ismi dusunuyorum yanina ne uyar 2 isim istiyorum
Aaa bilmiyodum canim yapıcam tesekkür ederimNe olur bilemiyorum ama
Seçtiğiniz ve arada kaldığınız isme
Birer buğday tanesi dikin.
Hangisi filizlenirse o isim ağır gelmez onun için hayırlı olurmuş.
Tesekkürler canimYüsra tek başına çok güzel bir isim ve kolay kolay başka isim yanına yakışmıyor ama ille ikinci isim olsun diyorsanız bana göre uyumlu olan sadece,
Yüsra Nur
İkrada oku demek guzel oda canim saol önerim icinYüsra kolaylık demekmiş hem tınısı hem manası güzel değil bence onun yerine İkra daha güzel sanki ama tabi sizin zevkiniz :)
Ablasi abisi 2 isimli o yuzden ikinci ismi olsun istedim canimİki isim koymak gibi bir zorunluluğunuz yoksa Yüsra tek başına güzel zaten.
Hmm demek ki şart değil, bu seferki tek isimli de olsa olurmuş.Ablasi abisi 2 isimli o yuzden ikinci ismi olsun istedim canim
Bence de arapça isimleri araplar koysa keşkearap isimlerini cagristiriyor yusra diyor onlar turk kokenli isim ne az kaldi
Aynen ya turk kulturu cok karisiyor eski isimleri ariyor bazen insanBence de arapça isimleri araplar koysa keşke