yürüyüşün etkisi ??

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.192
38
merhaba ark.lar..kilom normal sayılır fakat bacaklarımı sıkılaştırmak istiyorum.kalça ve bacak..spora üşeniyorum ya sevemiyorum ağırlık falan :KK43:( yürüyüşle bacakları sıkılaşan var mı ? çünkü tek sıkılmadığım o.

Yürüyüste tek hareket eden tarafimizin bacaklar oldugunu düsünürsek, tempolu ve uzun yürüyüslerde bacaklarin sikilasmasi ve kaslarin güclenmesi mümkün. Tabii düzenli yapilirsa...

yürüyüşle kalça ve bacak kasları kesinlikle çalışıyo. bi ihtimal belki göbek de çalışıyodur pek bilgim yok:26: ama popoya şekil veriyor yürümek. sıkılaştırıyor

yuruyusun cok faydas ıoluyo gercekten uzun ve tempolu olanbıde lesinın cok faydaı var evde yapılan ben onlar 15 gunde baya fark etmıstı bacaklarım tavsıye ederım sımdı tekrar baslıyorum :KK76:

Evet ben de Aralik`tan beri Leslie yapiyorum bacaklarim ve kollarimda bariz bir sikilasma oldu. Tavsiye ederim ancak güzel havalarda disarida da yürürüm hep cok faydasi oluyor. Karnima ne yazik ki disarda yürüyüsün bir etkisi olmadi ki her seferinde 2-2,5 saat yürürüm. Bir de burada cok yaygin olan Nordic Walking denilen sopalarla yapilan yürüyüs var. Kollari da calistiriyormus. Ben yapmadim ama cok yaygin Avrupa`da. Yollarda hep rap rap yürüyenleri görmek mümkün. Bir faydasi vardir herhalde.

X