yürüyüşümdeki bozukluk

BynPofuduk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
128
3
48
ben 16 yaşındayım küçüklükten beri sağ ayağımı basarken yan tarafını fazla yere basıyodum yani içe basma gibi bişey doktora götürmüşler işte doktor ortapedik ayakkabıyla düzelir demiş aldım düzeliyo yavaş yavaş orda sorun yok ama yürürken sağ dizimi içeri doğru bükmek gibi değilde kaydırıyorum daha doğrusu diz taraflarımı bu içe bastığım için alışkanlıktan dolayı olabilir mi doktor röntgen felan çekmiş bacağımı açıp yürütmüş felan ama zamanla düzelir demiş sizce neden olabilir alıştığı için olabilir mi

Görmeden tabi bişey söylemek güç ama ayakbileği pozisyonunda içe dönüş varsa hem ortopedik ayakkabı tercihi hem özel üretim tabanlık kullanmalısın.
Bu tarz şeyleri ortez-protez uzmanları ölçü alıp kişiye özel hazırlıyorlar.
Ayak bileğindeki pozisyonel sıkıntının dizini etkilemesi cok normal, zamanla kalça-bel-omurga ağrısı yaşayabilirsin bile.
Bu noktada bir ftr merkezinden tedavi almaya ihtiyacın yok bence ama git ve bu durumu rahatlatacak egzersizleri öğren, kemik gelişimin tamamlanmadan çözmeye çalış derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…