- Konu Sahibi agresifkiz
-
Heroes ,fringe,terra nova,lavrig,the bing bang teory e birini yanlis yazdim kesinMerhaba kızlar iyi günler dilerim öncelikle
Hemen soruma geçeyim, ben her gün nereden baksanız 60-70 dakika yürüyüş yapıyorum yürüme bandında ve sıkılmamak adına dizi film vs izliyorum ben sizden böyle yürüyüş yaparken sıkılmadan izleyeceğim akıcı bir kaç dizi önerisi istiyorum zevklerinize güveniyorum
İzlediğim dizileri aşağıya yazayım ona göre öneride bulunursunuz
Supernatural
The walking dead
game of thronse
teen wolf
arrow
american horror story
witches of east end
gossip girl
Gerilim korku seviyorsun sanırım. O zaman sana Hamlock Groove, Being Human diye iki dizi öneriyorum. Ayrıca Friends de çok keyiflidir hem de uzun sezonlar. Bunun haricinde Grey's Anatomy ve House önereceğim diziler.
Heroes ,fringe,terra nova,lavrig,the bing bang teory e birini yanlis yazdim kesin
How Imet your
Terrs novd trk sezon gerisi yok heralse butce yetmediHerous yarıdayım ona devam edicem ama şimdi değil terra novada ilginç bir diziye benziyor hoşuma gitti teşekkürler
Merhaba kızlar iyi günler dilerim öncelikle
Hemen soruma geçeyim, ben her gün nereden baksanız 60-70 dakika yürüyüş yapıyorum yürüme bandında ve sıkılmamak adına dizi film vs izliyorum ben sizden böyle yürüyüş yaparken sıkılmadan izleyeceğim akıcı bir kaç dizi önerisi istiyorum zevklerinize güveniyorum
Supernatural
The walking dead
game of thronse
teen wolf
arrow
american horror story
witches of east end
gossip girl
Merhaba kızlar iyi günler dilerim öncelikle
Supernatural
The walking dead
game of thronse
teen wolf
arrow
american horror story
witches of east end
gossip girl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?