• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyüş-koşu bandı

gulum6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
1.573
8
46
Trabzon
Arkadaşlar evinde koşu bandı olan kullanan varmı işe yarıyor mu. Ya da yürüyüş yapıyormusunuz dışarda.yürüyüşle kaç kilo verdiniz.bunları benımle paylasırmısınız.

Ben 157boyunda ve en son 68.2 kg ım ve 26 yasındayım . Kendimi tartılmadan önce en fazla 65 66 düşünüyordum kendimi baskul alınca tarrtıldım ve resmen şok yaşadım.
şuan karbonhidrat dıyetı yapmaktyım bugun 5. Gunum fakat dn aksam fazla kçırdım braz ve bu sabah tartıladım korktum kılo almısmdr dıye.daha 200 gr vermıstm 3 gunde.aklımda kosu bandı var. Acaba alsam duzenlı kulnırmıym emin değilim. Bana yardımcı olursanız sevinirim...

Arkadaşlar evinde koşu bandı olan kullanan varmı işe yarıyor mu. Ya da yürüyüş yapıyormusunuz dışarda.yürüyüşle kaç kilo verdiniz.bunları benımle paylasırmısınız.

Ben 157boyunda ve en son 68.2 kg ım ve 26 yasındayım . Kendimi tartılmadan önce en fazla 65 66 düşünüyordum kendimi baskul alınca tarrtıldım ve resmen şok yaşadım.
şuan karbonhidrat dıyetı yapmaktyım bugun 5. Gunum fakat dn aksam fazla kçırdım braz ve bu sabah tartıladım korktum kılo almısmdr dıye.daha 200 gr vermıstm 3 gunde.aklımda kosu bandı var. Acaba alsam duzenlı kulnırmıym emin değilim. Bana yardımcı olursanız sevinirim...

merhaba ablam hergün yürüyerek yediklerine hiç ama hiç dikkat etmeyerek ayda 2 kilo verdi birde sen diyet yapıyorsun çok kolay verirsin eger dısarıda imkanın yoksa al bi yürüyüs bantı şimdi hepsi indirimde başarılar

merhaba ablam hergün yürüyerek yediklerine hiç ama hiç dikkat etmeyerek ayda 2 kilo verdi birde sen diyet yapıyorsun çok kolay verirsin eger dısarıda imkanın yoksa al bi yürüyüs bantı şimdi hepsi indirimde başarılar

sağol canım cevap verdiğin için.halısın aslında ama alıp bır koseye koymak da var.zamanım az aksam 6 da evde oluyorum ve kpss ye de clışm gerekıyor.eve zaten yorgun gelıyorum bı de kpss var işte bu yogunluka yapabılırmıyım spor ılmıyorum. yorgunum diye yapamam bahane bulurum gıbıme gelıyor.

bende bikaç ay önce aldım kesinlikle işe yarıyor hegün yürüyorum nerdeyse ki ben tembel biriyimdir normalde yürümedim zamanda kendimde bir eksiklik hissediyorum yazın dışarda yürünüyor ama kışın olmuyor bu arada ben 9 ayda 25 kilo verdim doğum sonrası kilolarımdı daha 5 kilom daha var

bende bikaç ay önce aldım kesinlikle işe yarıyor hegün yürüyorum nerdeyse ki ben tembel biriyimdir normalde yürümedim zamanda kendimde bir eksiklik hissediyorum yazın dışarda yürünüyor ama kışın olmuyor bu arada ben 9 ayda 25 kilo verdim doğum sonrası kilolarımdı daha 5 kilom daha var

canım ya koosu bandını aldıktan sonra kaçkılo verdın .bu sure içinde diyet yaptın mı yaptıysn neler yedın ne dıyetı yaptın.bı de boyun ve kılon kaç yazarsan sevınırım .kımse yorum yapmıyor baana

boyum 160 kiloda 60 ya aslında ben diyet yapmıyorum yeri geliyor yaş pastada yiyorum börekte koşu bandını aldıktan sonra 4 kilo verdim ayda 1 yada 2 kilo ben 40 dk yürüyorum diyette yapıpta birazda fazla yürüsem daha çok verirdim

Canım kosu bandı eger duzenlı kullanırsan gayette guzel kılo verdırıyor.ben dogum kılolarımı dukan yesıl cay ve hergun 40dk yuruyus yaparak verdım.4ayda 23kılo kadar ama tabı bu aralar gene aldım. son bır aydır gene dıkkat edıyorum artı 40dk yuruyus 3kılo daha verdım kesınlekle tavsıye ederım .hep tempolu ve duzenlu yuruyus yaparsan gercekten vucudu darılıyor ınsanın yanı dar hatlara sahıp oluyorsun.

Canım kosu bandı eger duzenlı kullanırsan gayette guzel kılo verdırıyor.ben dogum kılolarımı dukan yesıl cay ve hergun 40dk yuruyus yaparak verdım.4ayda 23kılo kadar ama tabı bu aralar gene aldım. son bır aydır gene dıkkat edıyorum artı 40dk yuruyus 3kılo daha verdım kesınlekle tavsıye ederım .hep tempolu ve duzenlu yuruyus yaparsan gercekten vucudu darılıyor ınsanın yanı dar hatlara sahıp oluyorsun.

çok sağol canım yaa.maddı durumum pek ıyıdegıl kosu bandı almayı dusunuyorum ama sıkılıp bı kenara atarım dıye dusunuyorum.bundan once elıptık bısıkle aldım ama kullanamadım çok yorucu bırsey 5 dk zor daandım . şimdiöylece bı kenara duruyor.

Mutlaka almalısın canım,sadece diyet yapmakla olmuyor,spor şart.
Yalnız senin zaten eliptik bisikletin varmış.Bisikletini varsa ve kullanmıyorsan evet
koşu bandına boşuna para vermiş olursun.Belliki spor yapamıyorsun.
Bisiklete binmek bana göre koşu bandından daha zevkli.
Ayrıca daha fazla kalori yaktırıyor.
Yemeklerine dikkat et,bol su iç,yeşil çay iç ve bisikletine bin.
Haa bu arada 1 aydan önce de tartı da ciddi değişiklikler görmeyi bekleme.
Yani 3 günde 200gr.vermişim diye üzülme.

Bu arada ben koşu bandı ile 2 ayda diyetsiz yediklerime dikkat ederek 8 kilo vermiştim.
Boyum 1,52 56'dan 48'e düşmüştüm.
Şimdi eliptik bisikletim var,koşu bandım boşta.
Akşamları benim de pek vaktim olmuyordu,işten geliyordum,çocukla ilgileniyordum,
vs.derken spora başlama saatim geç oluyordu.Haa birde saat gece 12'den 2'ye kadar da
ders çalışıyordum.
Umarım sen de biran önce silkelenip başlayabilirsin.Çünkü biliyorum ki önemli olan başlayabilmek.
Gerisi geliyor ondan sonra.
Eğer bu sayfadan devam edersen sana destek de olabilirim.:)

Yalnız senin zaten eliptik bisikletin varmış.Bisikletini varsa ve kullanmıyorsan evet

Bu arada ben koşu bandı ile 2 ayda diyetsiz yediklerime dikkat ederek 8 kilo vermiştim.
Akşamları benim de pek vaktim olmuyordu,işten geliyordum,çocukla ilgileniyordum,
vs.derken spora başlama saatim geç oluyordu.Haa birde saat gece 12'den 2'ye kadar da
ders çalışıyordum.
Umarım sen de biran önce silkelenip başlayabilirsin.Çünkü biliyorum ki önemli olan başlayabilmek.

eliptıım var fakat baska bı ılde çalışmaya basladım ve elıptıkı mmleketten buraya getirmem çok zor.eiptık bısıklet çok zor yaplması kosu bandı daha ıyıdır dıye dusundum ama işte çok yorgun gelıyorum eve bi de kpss OOFFFFFFFFF.SİMDİ TEKRAR DIYETE BASLDM bugun. çogunlukla proteın agırlıklı beslenmeyı dusunuyorum . aslında dıetı bozmasam belkı verecegım kılo ama bı sekılde bozuluyor diyet.
bır de trambolın varmıs zayıflamak ıcın yapıyorlarmısonu da dusundum acaba yapabılır mıyım dıye ama yarım saat bır saat zıplamk çok zor olur..bıde ben zıpladıgım zaman basımdkı damarlar atmaya baslıyor.

ders çalışıyordum.
Ay canım ne güzel, 1,52 boy ve 48 kg. benim de boy 1,52 ama kilom 63 civarı. Aralık 2011 de tanıştım burayla, 70 kg.la başladım, 59 kg. a kadar düştüm sonrası al ver 63 lerdeyim, abur-cubur kek-hamur işi-tatlı çok seviyorum:18: Senin bisikletin marka ve modeli ne canım, ben de düşünüyorum ama arkadaşın dediği gibi alıp bir kenara atar mıyım diye bir türlü cesaret edip alamıyorum??

Ay canım ne güzel, 1,52 boy ve 48 kg. benim de boy 1,52 ama kilom 63 civarı. Aralık 2011 de tanıştım burayla, 70 kg.la başladım, 59 kg. a kadar düştüm sonrası al ver 63 lerdeyim, abur-cubur kek-hamur işi-tatlı çok seviyorum:18: Senin bisikletin marka ve modeli ne canım, ben de düşünüyorum ama arkadaşın dediği gibi alıp bir kenara atar mıyım diye bir türlü cesaret edip alamıyorum??

Markası aklımda değil şimdi.Ama marketin birinde indirimdeydi,öyle aldım.
Dediğim gibi önce kendi içinde karar vereceksin.
Benim de başlamam çok zor olmuştu,bir başlasanız inan bırakmak istemezsiniz.
Hele bir de kiloların yavaş yavaş gittiğini gördükçe artık sizin en iyi arkadaşınız olur.

canım günde ne kadar kullandın kosu bandını ve haftada kaç gün

Eğer bana sorduysan ben hergün 2 ay boyunca kullandım.
Ama bu bahsettiğim birkaç sene önceydi.
Şimdi bisikletim var ve onu kullanıyorum.
Bir de 1 saat tempolu yürüyordum.

eliptıım var fakat baska bı ılde çalışmaya basladım ve elıptıkı mmleketten buraya getirmem çok zor.eiptık bısıklet çok zor yaplması kosu bandı daha ıyıdır dıye dusundum ama işte çok yorgun gelıyorum eve bi de kpss OOFFFFFFFFF.SİMDİ TEKRAR DIYETE BASLDM bugun. çogunlukla proteın agırlıklı beslenmeyı dusunuyorum . aslında dıetı bozmasam belkı verecegım kılo ama bı sekılde bozuluyor diyet.
bır de trambolın varmıs zayıflamak ıcın yapıyorlarmısonu da dusundum acaba yapabılır mıyım dıye ama yarım saat bır saat zıplamk çok zor olur..bıde ben zıpladıgım zaman basımdkı damarlar atmaya baslıyor.

Şimdi kilo vermek için en uygun zaman bence.
Sıcaklar çok başlamadan havalar iyiyken,bahar yeni yeni gelmişken
başla gitsin derim ben.
Eliptik bisikleti getirtmen eminim koşu bandı almandan daha ucuza gelecektir.
Zordu diyorsun,zor olanı yapmak daha güzel değil mi?
Ben ikisini de kullanan biri olarak kesinlikle bisiklet diyorum.
Netten de araştırabilirsin,eliptik bisiklet koşu bandının papucunu dama attı diyorlar.:1:
Koşu bandıyla yapılan bir saatlik bir hareket bisikletle yapılan 30 dk.bedel diyorlar.
Ben onların yalancısıyım.
Diyet konusunda bu aralar ben de zayıfım.Ama sana tavsiyem burada ki diyet gruplarına katılman.

spor tabiki iyi birşey ama evde koşu bandı, 2 ay sonra çok iyi çamaşır askılığı oluyor benden söylemesi:)
spor salonuna gidin spor yapmak için

Back
X