apartmanda yasayip evinde yürüyüs bandi olan hanimlar sorum size; yürüyüs yapinca cok gürültü oluyormu komsulariniz rahatsiz oluyormu bende almak istiyorum ama esim gürültü olur diye almiyo bana sizin cevaplariniza göre esime baski yapmaya devam edicem acil cevap lütfen
canım yürürken sorun yok ama koşunca çok fazla ses oluyo.valla bizim alt komşu bişey demedi daha yani şikayet falan etmedi ama biz az kullanıyoruz.hergün olursa rahatsız olabilir komşular
tesekür ederim kizlar icimi rahatlattiniz alman forumlarinada baktim ordada kullannalar var sanirim esim yavas yavas ikna oluyor dün link göndermis bana yürüyüs bandiyla ilgili fiyatlar filan vardi ins olacak bu is kaydirigubbakcemile3
bende de koşu bandı var gece gündüz demiyorum biniyorum..geçen gün alt komşuma sordum gürültü geliyor mu diye yok dedi biz hiç bişi duymuyoruz dedi..sadece gece 10 dan sonra binmiyorum ayıp olur die..ama komşumun dediğine göre hiç ses gitmiyormuş..gerçi ben de dikkat ediyorum hemen yan odadan bile duyulmuyor ses..
tesekür ederim hanimlar esimi almaya ikna ettim ama simdide istedigi almasi icin ugrasiyom ona kalsa alicak en ucuzundan programi yok biseysi yok bakalim baskiya devam kaydirigubbakcemile3
Ses yapıp yapmadığı genelde apartmanın yalıtımı ile alakalı...Benim alt komşum yürüyüş seslerinden çok rahatsız olduğu için koşu bandı minderi aldım.Bu sayede ses minimuma indi ve komşumada benim yürüyüşlerim eziyet olmaktan çıktı.