- 15 Mart 2011
- 5.642
- 12.726
-
- Konu Sahibi VuslataDair
EVET YAZARSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM BİR ARAŞTIRMAK İSTİYORUM. spora geçen sene gitmiştim ama küçük kızımı evde bırakıyordum giderken yanına teyzesi falan geliyordu ama çok üzülüyordu yavrum kıyamıyorum ona o yüzden tekrar salona başlayamam.bizde bugün sipariş verdik netten
uzun zamandır araştırıyoduk eşimle nasıl bişey alsak ses yaparmı diye..
eşimin spor hocası arkadaşından yardım aldık.motor gücü fonksiyonları sesssiz olma özelliği nedenlerini göz önüne alıp tercih yaptık..alanların kullananların yorumlarını okudum bir sürü...çok sesszi diyorlar..
eşiminde yürüyüş spor yapmaya pek vakti olmadığı bende ona uyduğum için böyle bir şey aldık..
ayrıca aldığımız alette Masaj+mekik+Dambıl+Twister Fonksiyonlu
yanında hediye olarak Egsersiz Çalışma Seti
istersen özelden yazarım sana nerden aldığımızı sende okursun yorumları
ewert arkadaşlar bende dogumdan sonra aldırdım eşime işime çok yaradı ama artık kullanmıycam sanırım hemde evim çok ufak oldugundan yer yok koymaya eger isterseniz kızlar uygun fiyata veririm hee bu arada kullanmadıgım bi rahat spor ayakıbısıyla koşuyodum ben sizede öyle tavsiye ederimm saglıklısı o
bizde bugün sipariş verdik netten
uzun zamandır araştırıyoduk eşimle nasıl bişey alsak ses yaparmı diye..
eşimin spor hocası arkadaşından yardım aldık.motor gücü fonksiyonları sesssiz olma özelliği nedenlerini göz önüne alıp tercih yaptık..alanların kullananların yorumlarını okudum bir sürü...çok sesszi diyorlar..
eşiminde yürüyüş spor yapmaya pek vakti olmadığı bende ona uyduğum için böyle bir şey aldık..
ayrıca aldığımız alette Masaj+mekik+Dambıl+Twister Fonksiyonlu
yanında hediye olarak Egsersiz Çalışma Seti
istersen özelden yazarım sana nerden aldığımızı sende okursun yorumları
cnm bende koşu bantı almayı düşünüyorum .senin baktıgın özelliklerde .ben 750 liraya.sen aldınmı .memnunmusunuz.yardımcı olursan sevinirim