Yürüyüş bandı almak istiyorum

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.642
12.726
merhabalar
umarım bu yazımı okuyarak cevap verenler olur. daha evvel sitede bu konu işlendi mi bilmiyorum fakat arama yaptırdığımda bulamadım sanırım konuşulmamış. benim sorum şu ben eve zayıflamak için yürüyüş bandı almak istiyorum. geçen sene devam ettiğim spor salonunun hocası tavsiye etmiyordu. alıyorsunuz hevesiniz kaçıyor çalışmıyorsunuz duruyor bir köşede diyordu. birde benim hevesle aldığım ve sonra da elimden çıkarmak için yana yana uğraştığım bir kondüsyon bisikletimde oldu. fakat ben 78 kiloya kadar çıktım. eşim yurtdışında görevli adamcaz 6 ayda bir izne geliyor ve beni her geldiğinde daha kilolanmış buluyor. artık öyle ima falan etmeyip açıktan söylüyor zayıfla diye bu da beni çok üzüyor tabii ev hanımıyım arkadaş gruplarım var. pasta börek günler vs derken 3 yıldır 70 den inemedim hiç diyebilirim. 2 kızım var biri okula gidiyor ama diğeri küçük. spor salonuna gitmem yada yürüyüşe dışarda çıkmam çok zor eve alıpda faydasını gören olduysa eğer bana bir motive olabilir belki ya da tam tersini yaşayan olduysa... yorumlarınızı bekliyorum sevgilerle...

bence hocanızı dinleyin aynı şekilde bende spora gittiğim zamanlarda almaya karar vermiştik arkadaşım alma pişman olursun demişti dinlemedim aldık kurduk fakat alt komşumuz kullandırtmadı hepimizin hevesi kaçtı apartman dairesinde oturuyorsanız alt komşunuzda bela bir tipse hele hiç almayın boş bir evimiz daha var oraya koyduk kullanılmayan eşyların yanına toplasanız 5 kere kullanılmamıştır yürüyüş bandı aldığınızda nasıl olsa elimin altındda mantığıyla kullanılmıyor fakat spor salonuna gidildiğinde paramı peşin verdim boşa gitmesin mantığıyla gidiyor insan imkanınız varsa spora gidin

sert zemine baskı yaparak çalışıldığı için zamanla eklemlerde deformasyona neden olabildiğinden, ortopedi uzmanları koşu bandı yerine eliptik bisikleti tavsiye ediyor.

eliptik bisiklet tüm bedeni çalıştırıyor. koşu bandından daha yorucu.

yürüyüş parkurlarında yumuşak zeminde yapılan yürüyüşün ise zararı yok. bazı koşu bandı firmaları parkur gibi zemin üretmişler fakat yine uzman tavsiyesi onayını alamamışlar.

evde yapılmıyor, evde olmaz, diye duyunca yapanlar nasıl vakit ayırıyor diye düşünürüm ?
irade, kontrol, insanlar için hep.

bizde bugün sipariş verdik netten
uzun zamandır araştırıyoduk eşimle nasıl bişey alsak ses yaparmı diye..
eşimin spor hocası arkadaşından yardım aldık.motor gücü fonksiyonları sesssiz olma özelliği nedenlerini göz önüne alıp tercih yaptık..alanların kullananların yorumlarını okudum bir sürü...çok sesszi diyorlar..
eşiminde yürüyüş spor yapmaya pek vakti olmadığı bende ona uyduğum için böyle bir şey aldık..
ayrıca aldığımız alette Masaj+mekik+Dambıl+Twister Fonksiyonlu
yanında hediye olarak Egsersiz Çalışma Seti
istersen özelden yazarım sana nerden aldığımızı sende okursun yorumları

EVET YAZARSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM BİR ARAŞTIRMAK İSTİYORUM. spora geçen sene gitmiştim ama küçük kızımı evde bırakıyordum giderken yanına teyzesi falan geliyordu ama çok üzülüyordu yavrum kıyamıyorum ona o yüzden tekrar salona başlayamam.
zayıflamaya çok azimliyim inşallah kullanırım diye düşünüyorum. yorum yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim

bizimde evde var düzenli kullanım ve diyetle çok etkili babam onun sayesinde çok zayıfladı şimdi sıra bende üşenmezseniz çok etkili olur ben büyük boy çöp poşeti giyip yürüycem bi poşete kafamı kollarımı geçirecek delik açıp giyiyorum bi poşetede ayaklarımı geçiriyorum üzerine korse giyiyorum kaymasın diye ve eşofman bu şekilde yürüyorum daha önce yapıp baya fayda görmüştüm sağlıksız diyenler var normal yürününcede etkili farketmez.

ewert arkadaşlar bende dogumdan sonra aldırdım eşime işime çok yaradı ama artık kullanmıycam sanırım hemde evim çok ufak oldugundan yer yok koymaya eger isterseniz kızlar uygun fiyata veririm hee bu arada kullanmadıgım bi rahat spor ayakıbısıyla koşuyodum ben sizede öyle tavsiye ederimm saglıklısı o

arkadaşım fiyat olarak ne diyorsunuz özelime yazar mısınız lütfen ben yeni üyeyim özel mesaj atamıyormuşum maalesef

arkadaşlar bende aldım yarın getirecekler.
düzenli yapmaya kararlıyım.6-7 kilo versem bana yeter.
geçen sene düzenli spor yapıyordum çok faydasını gördüm.
ama bu sene kpss ye hazırlanıyorum ders aralarında abur cuburu abartınca birde sporu bırakınca kilo aldım.şimdi çocuk yapmaya karar verdik hamilelik öncesi fazla kilolardan kurtulmam lazım.
koşu bandı kullanıpta kilo veren arkadaşlar,günde kaç dk yaparsam faydasını görürüm?yardımcı olursanız sevinirim.

cnm bende koşu bantı almayı düşünüyorum .senin baktıgın özelliklerde .ben 750 liraya.sen aldınmı .memnunmusunuz.yardımcı olursan sevinirim

ben de kullanıyorum çok faydası var yürüyüş en iyi spor bunu bütün sağlıkçılar söylüyor zayıf olanlar dahi sağlık için kullanmalı güle güle kullanın her gün en az 45 dakika kullanmalısınız

cnm bende koşu bantı almayı düşünüyorum .senin baktıgın özelliklerde .ben 750 liraya.sen aldınmı .memnunmusunuz.yardımcı olursan sevinirim

evet canım aşağı yukarı aynı fiyat
memnunum canım ilk başlarda hızlı tempo yürüyemiyodum ama yavaş yavaş artırdım tempoyu

yeni başlayacaklar için söylüyorum kesinlikle kendinizi zorlamayın öyle bir saat filan, bacaklarınız yavaş yavaş alışsın ve kesinlikle hızını yavaş yavaş yükseltin ayrıca spor salonlarındaki koşu bantlarının hepsinde tüm sağlık koşullarına elverişli şekilde üretiliyor ve kimseye hiçbir zararı yok bir arkadaş söylemiş eklemlere zarar veriyor diye kesinlikle öyle birşey yok. sadece koşu bandına bindiğinizde hemen hızını artırıp hızlı hızlı yürüyeyim daha hızlı kilo veririm diye düşünmeyin. en yavaş hızda başlayın yaklaşık 5 er dakikalık aralıklarla hızını yavaş yavaş yükseltin zorlanmaya başladığınız hızdan itibaren hızınızı aynı yavaşlıkta azaltarak bitirin. yeni başlıyorsanız en fazla 30 dakika yapın. ve kesinlikle birden bire hızını kesip aletten inmeyin. hem başınız döner hem kaslarınız zarar görür.
kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…