Bence diyet gruplarina da girebilirsin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
daha once denedım dıyet guruplarını ama motive olamadım cunku bır kalıba gıremıyorum.burda kendıme verdıgım tek sart yuruyushem burdan yazınca sankı sıze sozvermısımde mahcup olmamam lazımm gıbı gelıyor. hadı bismillah diyip başlıyorum kısmetse.
bu arada sende baya vermışssin stikerdan gordugum kadarıyla darısı basıma
ŞİMDİ biz arkadaşlar 1 saat yürüyüşle kaç km yürüyoruzdur acaba?
ben artık yavaş tempoda koşuyorum:)
harika ne güzel vermişsin baya.. devamıda gelir inşallah. buarada ben google maps den bakıyorum mesafeye.orada yurume mesafesını ısaretlıyıp yuruyorum.1 saatte 5 km yurumussem saattekı hızım 5km dıyorum. bende gunde 1000 cal.yı gecmemeye calısıyorum.dun ülker kellogs yani bir ürün çıkarmıs yada ben yenı gordum yesıl kabı var.kahvaltılık onu yogurtla karıstıyorum harıka lezzetlı bırsey.
ben hep aynı yerlerde yurumekten çok sıkılıyorum.hevesim kırılmaması adına hergün farklı güzergah seçiyorum.hem böylece inişli çıkışlı oluyorbu arada gecen tv de izlemiştim denilene göre koşmamak gerekiyormuş.onun yerine tempoyu arttırıp düşürerek yürümek daha yararlıymış.tabi duyduklarım sadece.
HEP DESTEK TAM DESTEKLE BAŞARICAZ İNŞALLAH
merhabalar
ben de sziin gibi günde 1 saat yürüyorum.13 kg verdim..7 kg fazlam kaldı
(doğum yaptım 20 kg aldım)
54-55 kg hedefim
boyum 1,64
bu arada ben karatay diyeti yapıyorum
Boylarımız aynı hedefte aynı ; ) şuan kaç kilosun canım ben 76 ile başladım şuan 73
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba,
şuan 61 kg yum.53 ile hamile kaldım aslında ama 54-55 iyi diye düşünüyorum..hergün bi saat yürüyor musun