- 26 Temmuz 2020
- 416
- 235
- 33
- 32
- Konu Sahibi Blablabla00
-
yürüteç kullaniyorum tercih meselesi kullanmayanda var tabi.yurutecte olunca islerimi hallediyorum ses olcak isleri uyumadan digerlerini uyurken yapiyorum ve büyük oğlumla ilgileniyorum o aradaMerhaba arkadaşlar bebekleriniz yürümeye başlayana kadar nasıl vakit geçirdiniz sürekli kucakta kalmak Dolaşmak ya da yere bırakınca emekleyip tehlikeli şeyler yapıyorlar Bu süreçte nasıl ev işleri yemek vs yapıyordunuz Çocuk uyuyunca da aman ses olmasın diye bir şey yapılmıyor bu böyle mi devam edicek hep
yani yürüse de aynı diyorsunuzEmeklerken daha kolay oluyordu ne yalan soyleyeyim ayaklaninca istedigi yere gidip herseyi karistirip dokuyor oyuncaklarla pek oynamiyordu o siralarda en ufak seste uyaniyor o uyurken supurge vs calistirmiyorum hala mumkunse ayri odaya yatiriyorum oraya hic girmiyorum uyanana kadar
Yürüteçte en fazla beş dakika duruyoryürüteç kullaniyorum tercih meselesi kullanmayanda var tabi.yurutecte olunca islerimi hallediyorum ses olcak isleri uyumadan digerlerini uyurken yapiyorum ve büyük oğlumla ilgileniyorum o arada
Benim oğlum 10 aylık yürüme yok emekleme yok. Genelde karşılıklı oyunlar top atıp tutmaca, kitap okuma , hareketli cisimlere oyuncaklara bayılıyo . Genelde önüne iş yaptığım oda da ilgisini çekebilecek şeyler koyup işimi yapıyorum. Ancak evde zaptedmek çok zor imkan buldukça dışarı çıkıyoruz. TV tablet telefon kesinlikle yok. Balkon demirin altına oturtuyorum gelip geçeni izliyo , kuşları , arabaları izliyo , balkonumuzda çiçekler var yapraklara ve çiçeklerine dokunuyoMerhaba arkadaşlar bebekleriniz yürümeye başlayana kadar nasıl vakit geçirdiniz sürekli kucakta kalmak Dolaşmak ya da yere bırakınca emekleyip tehlikeli şeyler yapıyorlar Bu süreçte nasıl ev işleri yemek vs yapıyordunuz Çocuk uyuyunca da aman ses olmasın diye bir şey yapılmıyor bu böyle mi devam edicek hep
Benim oğlum 10 aylık yürüme yok emekleme yok. Genelde karşılıklı oyunlar top atıp tutmaca, kitap okuma , hareketli cisimlere oyuncaklara bayılıyo . Genelde önüne iş yaptığım oda da ilgisini çekebilecek şeyler koyup işimi yapıyorum. Ancak evde zaptedmek çok zor imkan buldukça dışarı çıkıyoruz. TV tablet telefon kesinlikle yok. Balkon demirin altına oturtuyorum gelip geçeni izliyo , kuşları , arabaları izliyo , balkonumuzda çiçekler var yapraklara ve çiçeklerine dokunuyo
O yaprak çiçekleri yemiyor muBenim oğlum 10 aylık yürüme yok emekleme yok. Genelde karşılıklı oyunlar top atıp tutmaca, kitap okuma , hareketli cisimlere oyuncaklara bayılıyo . Genelde önüne iş yaptığım oda da ilgisini çekebilecek şeyler koyup işimi yapıyorum. Ancak evde zaptedmek çok zor imkan buldukça dışarı çıkıyoruz. TV tablet telefon kesinlikle yok. Balkon demirin altına oturtuyorum gelip geçeni izliyo , kuşları , arabaları izliyo , balkonumuzda çiçekler var yapraklara ve çiçeklerine dokunuyo
Benimkide yer hiç affetmez ne bulursa ağzına atıyorBenimki balkondaki feslikanımızın yapraklarını koparıp yiyor
Yürüteçte en fazla beş dakika duruyor
Haklısınız hiç bir türlü tek kalması doğru değil aslında elim nöbete gidiyor ayda 7 8 gün oda olmayınca iyice zor oluyor ama hayırlısıYürüteç bence emeklemesinden daha tehlikeli, hiç kullanmadım. Babasıyla oynarken yaptım daha çok işimi, pek yalnız kalmıyordu zaten kızım odadan çıksam çığlık çığlığa ağlıyordu.
Mutfakta yerim müsaitti, yere oyun halısı serip o oynarken yemek yapıyordum, bir taraftan onunla konuşup ilgisini çekip başka yerlere gitmesini engelliyordum.
Başka da çare pek yok gibi, benim naçizane tavsiyem asla yürütece koyup tek başına bırakmayın. Tek başına olmasa bile bedensel olarak sakıncalı olduğunu söylemişti doktorumuz.
Tam zor zamandasınız. Dengesini sürekli kaybeder ve çok düşer. Her çocuk öyle büyüyor. Mama sandalyesi çok işime yaradı benim. Ben yemek yaparken onu da oturtuyordum mama sandalyesine. Ben ayakta dururken o yanımda oluyordu. Kitap, oyuncak, atıştırma derken bitiriyordum yemeğimaşallah ne güzel benim ki 10 gün sonra 7 aylık olacak oyuncaklardan çok çabuk sıkılıyor zaten oynamıyor sadece diş kaşıma aracı olarak kullanıyor karşılıklı oyunu henüz bilmiyor oynamaya çalışıyorum ama anlamıyor daha örümcege de binmiyor emekliyor ve tehlikeliolan herşeyi yapıyor koltuğa tutunup kalkmaya çalışıyor ve düşüyor masanın ayağına tv ünitesine başını vuruyor sürekli yanındayım onu bırakıp hiç bir şey yapamıyorum uykusuda çok hafif en ufak araba geçse yoldan kalkıyor
Haklısınız hiç bir türlü tek kalması doğru değil aslında elim nöbete gidiyor ayda 7 8 gün oda olmayınca iyice zor oluyor ama hayırlısı
Beni de on beş dakika o kurtarıyor sonrasında al diye ağlıyorTam zor zamandasınız. Dengesini sürekli kaybeder ve çok düşer. Her çocuk öyle büyüyor. Mama sandalyesi çok işime yaradı benim. Ben yemek yaparken onu da oturtuyordum mama sandalyesine. Ben ayakta dururken o yanımda oluyordu. Kitap, oyuncak, atıştırma derken bitiriyordum yemeği
Teşekkür ederim aslında haklısınız herşey dört dörtlük olmak zorunda değilEvet zor gerçekten hele başka yardımcı yoksa, ama kafanıza takmamaya çalışın ev dağınık olsun önemsemeyin, akşam yemeği 3 çeşit olmasın da tek bir çeşit olsun. Önemli olan çocuğunuzla geçirdiğiniz vakit, onun sağlıklı olması ve size doyması diye düşünüyorum. Diğer herşey olur, karnınız bir şekilde doyar, ev bir şekilde temizlenir. Canınız sağolsun :)
Merhaba arkadaşlar bebekleriniz yürümeye başlayana kadar nasıl vakit geçirdiniz sürekli kucakta kalmak Dolaşmak ya da yere bırakınca emekleyip tehlikeli şeyler yapıyorlar Bu süreçte nasıl ev işleri yemek vs yapıyordunuz Çocuk uyuyunca da aman ses olmasın diye bir şey yapılmıyor bu böyle mi devam edicek hep
İnşallah dediğiniz gibi olur sağ Salim büyüsünler Kamera aldım odası için kapıyı kapatıyorum fakat benim bebeğim uyumayınca o bile işe yaramıyorBişey diyim mi gerçekten hatırlamıyorum.
Şuan okuyunca bi düşündüm nasıl yapıyordum diye.
Hepi topu 2.5 yaşında ama o dönemler hatırlanmıyormuş gerçekten.
Biz beraber oyun vs oynardık. Yemeği de uyuduğunda yapardım onada şöyle bi tavsiye verebilirim. Telsiz alın.
Bebenin kapısını kapatıp çıkarsınız rahatlıkla. Seste gitmez. Diğer türlü onu duymak için sürekli sessiz olmak gerekiyor.
Hepsi geçiyor. Büyüdükçe kolaylaşıyor. Sende 1.5 sene sonrasını hatırlamayacaksın.
Tadını çıkarın bugünlerin
Eğer ben onunla ilgileniyosam seviyo ama başkasıyla konusuyosam hersini yoluyo yere atıyo ağzına alıyo sonra tükürüyoO yaprak çiçekleri yemiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?