Bebek Beslenmesi yürüteç

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
96
erkek bebekleri yürütece koymak zarlıymış diye duydum sizcede öylemi ben oğlumu koyuyorum çokta seviyor yürütecini ne yapmalıyım

ben kullanmıyorum sende çok fazla oturma bence kısa surelerde işin olduğunda oturtursun madem almışsın

koymayı hiç düşünmüordum 2 gündür koyuyorum öle saatlerce değil ama aldımmı yürütecinden ağlamaya başlayıyor 2 günde alıştı

bilinçli bir şekilde kullandırırsan hiç bir sakıncası olmaz bir çoğumuz yürüteçle büyüdük yani yok zararlı denilmesi mantığıma sığmıyo açıkcası benim fazla kalmamaları gerekiyor ve alınacaksa iyi bir yürüteç alınmalı uyduruk birşey alınırsa çocuk ondan düşebilir bile sağlam olmalı fazla kalmıyolar zaten en fazla 20 şer dk arayla ben hiç bir sakıncası olcanı sanmıyorum tabi bu benim fikrim aksine ben yürümesine yardımcı olduğunu düşünüyorum

canım zararlı denme sebebi erkek bebeklerde testislerin yukarı çıkarıp kist yapıomuş falan die duydum oöyle bişey varmı diye merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…