• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El yürüteç ve mama sandalyesi arıyorum.

pelin8026

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
13
0
36
Eskişehir
5 aylık bir oğlum var.uygun fiyatlı, kullanışlı, devrilme riski olmayan, temiz bir yürüteç ile katlanabilir mama sandalyesine ihtiyacım var.

İstanbudaysanız bende var 90 tl ye aldım 2 ay kullandık geç aladığım için eskitemedik yepyeni duruyor
Biz çok şükür hiç devrilme tehlikesi yaşamadık
müzkli önünde değişik melodiler çalan birkaç tuş var
4 tanede dönebilen içinde çıngırakları olan toplar var kenarlarda kızım severek oynuyordu 40 tl ye satıyorum
$Sunny-Baby-Ocean-Yurutec-1913_1835_1.jpg

Son düzenleme:
Bende chicco poly mama sandalyesi var ürün temiz ve kusursuz gerçekten biz kullanamadık oturup yemek yediremiyorum resmini akşam mailine göndereyim ben muğlada ikamet ediyorum

Yürütecimde var elden teslim gibi olursa yürüteci hediye edeceğim çok yeni değil ama istersen hediye olarak gönderirim

İstanbudaysanız bende var 90 tl ye aldım 2 ay kullandık geç aladığım için eskitemedik yepyeni duruyor
Biz çok şükür hiç devrilme tehlikesi yaşamadık
müzkli önünde değişik melodiler çalan birkaç tuş var
4 tanede dönebilen içinde çıngırakları olan toplar var kenarlarda kızım severek oynuyordu 40 tl ye satıyorum
Eki Görüntüle 915923
teşekkür ederim bu markayı düşünmüyorum.

120 diyorum ürün temiz yırtığı söküğü eksiği yok çok az kullandık hem oturmadı hemde evim küçük kullanamadım

resimleri öğleden sonra yükleyim kargonun 35 tuttuğunu duymuştum cift kılıflı evt çift tepsili kademe ayarlı turuncu renkli

Back