• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yürüteç ve hoppala kullanımı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

banusultan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
4.284
1.903
248
genelde 6.aydan sonra önerilen yürüteçlerin yeni özellikli olarak sallanan ve sabitleneni çıkmış.alıp kullanan ve memnun olanlar ,önerenler ,zararlı bulanlar,fikirlerinizi bekliyorum .teşekkürler.

Tabikii zararli daha kaslari kemikleri tam oturmami$ hamur iken o tarz $eyleri kullanan annelere anlam veremiyorum.
Evet satiliyor olabilir herkes maddi yönden bakiyor bu i$e, ba$kasinin sagligi onlari ilgilendirmez, yasal olarak bazilari kendilerini koruma altina alir not dü$erler ürünün üzerine ama ben tavsiye etmem arkada$lar.

valla kızlar her bişeyimizde var ama inanın hiç bindirmedim 8-9 aylık olmadan...:1:
şimdi bebişim 4,5 aylık...bindirmem bindirmem...:84::52:

kesinlikle tavsiye edilmiyor.
Sigara da sağlığa zararlı ama satılıyor...
Aynı mantık. Serbest piyasa ekonomisi.

Son düzenleme:
ben ıkısınden de almayı dusunmuyorum.benım gorumcem yere salıverıyordu kızını oyle debelene debelene emeklemeyı de ogrendı yurumeyı de.oyun halısı aldı sadece.ondan da cok memnundu.sırtustu yatında ıkı yaygıbı seyın ustunde oyuncaklar asılıydı.yuzustu yatınca da cesıtlı fıgurler vardı onlarla oynuyordu

kanguru tipinde olan hoppalalar var bel destekli peki buna ne diyorsunuz okadar çok ki kanguruyla dolaşan aynı şey değilmi arkaşlar

ben kızıma her ıkısınıde almadım koyuyordum yere kendı kendıne oynuyordu.gorumcem doktora sormus 7 ay uzerı olsa bıle gunde 15dk. dan fazla kullanılmamalı demış zararlıymıs bence onun yerıne oyun halısı alabılırsın.

Back