- 22 Haziran 2024
- 246
- 45
- 31
- Konu Sahibi guldennnnnn
Merhaba arkadaşlar yürüteç almak istiyorum da gec mi kaldık 8 aylık suan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde tavsiye etmiyorlar gelişim manasında ama bebekle git mağazaya yürütece koy belki de küçük gelecek almazsınız.Merhaba arkadaşlar yürüteç almak istiyorum da gec mi kaldık 8 aylık suan
Bnde istemiyorrdum ancak alerjik ve hiç bir an iyi olmuyor yatırıyorum durmuyir henüz tam oturamadigi için oturtup bırakamıyorum da . tek başıma hiç biseye yetişemiyorum en azından mutfakta ugrasirkn 1 saat binse yeterliGenelde tavsiye etmiyorlar gelişim manasında ama bebekle git mağazaya yürütece koy belki de küçük gelecek almazsınız.
Iyı yapmışsıniz yürüme arkadaşını da pek önermiyorlar ama en azından yürüteç kadar zararlı değil ,Fizik tedavi doktoruna kontrole gittiğimizde doktor yürüteç alınmayacak demişti Eşim de çok hevesliydi ben almak istemiyordum zaten ama eşim hep videoları görüp o koşturmaları falan komik geliyordu ona. Kızım daha küçük ama almayacağız yürüyüş arkadaşı aldık o yüzden
Onu hiç okumadım çevrem hep önerdi neden zararlı yürüme arkadaşıIyı yapmışsıniz yürüme arkadaşını da pek önermiyorlar ama en azından yürüteç kadar zararlı değil ,
8 aydan sonra yuruteci çok kullanacağını düşünmüyorum. Ben kızıma daha ufakken kullanmıştım.Merhaba arkadaşlar yürüteç almak istiyorum da gec mi kaldık 8 aylık suan
Bnde öyle diyorum 1 ay kullansam yeter emekleyene kadar henüz daha yeni oturuyor destekliEmeklemeye başladı mı bebişiniz? Ben emekleyene kadar kullandım 1 ay. Emekleyince bıraktım. Yürüme arkadaşına geçtim sonra
Hayır Yeni birirdik 7 yi hatta yarın 8 aylık olucaz tam olarak.Yürüme arkadaşı zararlı diyen doktor kimmiş merak ettim. 8-9 aylık bebek desteksiz oturur oturamıyor demişsiniz doktora sordunuz mu acaba
Yürüyeç tehlikeli siz iş yaparken takip etmeniz gerekir. Onun yerine oyun halısı çiti böyle güvenli bir ortam hazırlasanız?Bnde istemiyorrdum ancak alerjik ve hiç bir an iyi olmuyor yatırıyorum durmuyir henüz tam oturamadigi için oturtup bırakamıyorum da . tek başıma hiç biseye yetişemiyorum en azından mutfakta ugrasirkn 1 saat binse yeterli
Ben Instagram'da bir kaç kez gördüydum sebebini bilmiyorum ancak bir iki doktorun onermedigne denk gelmistimYurume arkadasi neden onerilmiyormus merak ettim?
Yuruteci ilk kizimda kullandim, cidden büyük yardimci, inkar edemem, kizim kolaylikla da yurumeyi öğrendi sayesinde ama ikinci kizim yurutecle cok kotu dustu daha 2-3 gun binmisti, yurutec tehlikeli ve fizyolojik olarak sagliksiz birsey.
Oyun halısı var ancak sırt üstü yatmiyor surunemiyor refluden dolayı yüz üstü kalınca sıkıntıya giriyor oturunca tek başına bu kez devriliyor şu ara yanlız bırakmak neredeyse imkansız ne yapacağımı bnde bilmiyorum birazda kucak delisiyizYürüyeç tehlikeli siz iş yaparken takip etmeniz gerekir. Onun yerine oyun halısı çiti böyle güvenli bir ortam hazırlasanız?
Yastiklarla guvenli alan oluşturabilirsiniz.Oyun halısı var ancak sırt üstü yatmiyor surunemiyor refluden dolayı yüz üstü kalınca sıkıntıya giriyor oturunca tek başına bu kez devriliyor şu ara yanlız bırakmak neredeyse imkansız ne yapacağımı bnde bilmiyorum birazda kucak delisiyiz
Arkasına yastık koyabilirsiniz. Bu aylar öyle maalesefOyun halısı var ancak sırt üstü yatmiyor surunemiyor refluden dolayı yüz üstü kalınca sıkıntıya giriyor oturunca tek başına bu kez devriliyor şu ara yanlız bırakmak neredeyse imkansız ne yapacağımı bnde bilmiyorum birazda kucak delisiyiz