iki aydır kullanıyorum oğlum 8 aylık oldu hicte sorun yasamadim kanguru ayaklı tulum vs... diyorsunuz arkadasım bebeğini bezlemiyormusun onunda zararı vardır ozaman hatta anneler taşırken bile zarar verebilir ozaman dikkatli olmak lazım pimpirikli değil :)
Ben hiç pimpirikli anne deilimdir açıkçası.O söylediklerimide dr.ların söylediklerini bazı yerlerde duydum dedim o yazıyı yazan arkadaşa. Ben dr. değilim böyle bilmişlik yapayım. Ayrıca bezi yukarıdan çeken askıları veya aşağıdan baskı yapıp yumurtalıklara zarar verebileceği birşey yok bezde cnm:)Bizim orda bahsettiğimiz şeyler dikkatli okursan hoppala yürüteç kanguru ayaklı tulum (hani kısa gelnce orayı sıkar ya) onlardan bahsediyoruz biz. Bende duyduğumu söyledim benim kızım var nitekim bnde aktivite masası aldığımı uzun süre koymadığımı söyledim bukadr.
yürüteç kullanmanın zararı çocugun omurgasına ve yürümesine zarar verebiliyor. dikkat verebiliyor herkese verecek diye bir şey yok. degerli pipilere bir şey olmuyor merak etmeyin :) özellikle kız çocuklarda parmak ucuna basarak yürümeye çalışma olabiliyor. yürüyecek çocuk zaten pıtır pıtır gidiyor tutabilene aşk olsun :)