Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol:bende 1-2 haftaya kullanmaya başlarım valla yegen kuzen hepimiz bindik çok şükür birşeyimiz yok ben biraz kırıgım ama yürüteçten değil sonradan oldum :)))
al al al alalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisyaw bende aynenn hepinis giibii son derece hevesliyim sırf doktor yüzünden tırnaklarımı yiye yiye tutuom kendimii.. çatlıyıvercem herkes binmişş bişi yok valla bende sonunda dayanamayıp alanlardan olucam gibi gelio haftaya doktorda bida ısrar ediciğimmm ne dicek bu sefer bakalım CADIARZU
cok isabetli bir karar olmuskaydirigubbakcemile3 tebriklervereliniortakmissism ben doktoru falan herşeyde takmama kararı aldım
al kız aman
alsammı almasammı diye düşünürken CADIARZU
kafa karışıklığıma çılgın annem noktayı koydu
gitti - aldı - getirdi - binsin işte zırvalayıp durma diyerek tepeme yumruğu geçirdi :mymeka:
mecburum artık bindiricemm zemuszemus
yoksa bindirme niyetinde değilim dr. bey elim mahkumm kaydirigubbakcemile3
alsammı almasammı diye düşünürken CADIARZU
kafa karışıklığıma çılgın annem noktayı koydu
gitti - aldı - getirdi - binsin işte zırvalayıp durma diyerek tepeme yumruğu geçirdi :mymeka:
mecburum artık bindiricemm zemuszemus
yoksa bindirme niyetinde değilim dr. bey elim mahkumm kaydirigubbakcemile3
muhahaha.. istemem yan cebime koy şeysi öölemi.. bayıldım valla:) benim annem de tutturmuş hoppala alcam ben kızıma deyip duruyo. yok kardeşim evin içinde salıncagıydı mama sandalyesiydi birsürü ıvırımız zıvırımız mevcut zati ben onları kime versem diye bakınıyom. bi de hoppala alcakmış. işşallah aydına gittiğimizde ben çoktaan aldım diye süprüz yapmaz zira süprüzlerden hiiç hoşlanmamkaydirigubbakcemile3 valla dediğim gibi evi geniş olan bol yeri olan alsın bindirsin bebişini.. alanlar da güle güle kullansınlar oooh mis gibinkaydirigubbakcemile2
ahaha aynı benim annem..
ben şu şu zararlı diye bıdı bıdı yaptığımda,
saçmalama der gibi suratıma bakıyor.
malum o da bebek yetiştirmiş.
ben de ona güveniyorum walla..
hadi güle güle kullanın..
sağol canım annelere güvenmek gerekiyoır
keza dayak yiyebilürüüüzz :roflol:
zeynep vural bizde kararımızı verdik ve aldık ama benim tırsak kızım korkuyo gözüne far tutulmuş tavşan gibim bakiyiiiiii bana
benim oğlanda ilk bugün bindi
biraz önündeki oyuncaklarla oynadı
sonrada alııın benii imdaaat help meee diyerek bağırdı delikafadulden
sanırsam yavaş yavaş alışacak CADIARZU