• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları yürüteç hakkında bildiklerimizi zararlarını faydaları gelin burda konuşalım

almayalım arkadaşlar bence. hem yürüteçle giderken bebek örtüleri çekip herşeyi devirebilir Allah korusun..hele ki hoppala hiç alınmamalı fikrimce...

ben anneme,zararlıymış almıycim dedigimde kızdı
sen bindin neren eksik:mymeka: dedi

benim de zaten çok fena alasım var:kedi:::kedi::kedi:
eminim bebegim onunla gezerken sevincten deliye dönecektir
sanırım tutamiycim kendimi:utangac:

bende 1-2 haftaya kullanmaya başlarım valla yegen kuzen hepimiz bindik çok şükür birşeyimiz yok ben biraz kırıgım ama yürüteçten değil sonradan oldum :)))

bende kasım annesıyım ve 2 aydır yurutece bınıyor oglusum. ılk zmaanlar gerı gerı gıdıyordu sonradan adımlamaya basladı. yurutec sayesınde yurutece bındırmeyıp elınden tuttugumuz zamanlarda da adımlar oldu. ayakta (destekle) cok daha guzel ve dengelı durur oldu. bence bı zararı yok. sunnetınden sonra urologa sorduk yurutec konusunu. bındırebılırsınız demıstı.

yaw bende aynenn hepinis giibii son derece hevesliyim sırf doktor yüzünden tırnaklarımı yiye yiye tutuom kendimii.. çatlıyıvercem herkes binmişş bişi yok valla bende sonunda dayanamayıp alanlardan olucam gibi gelio haftaya doktorda bida ısrar ediciğimmm ne dicek bu sefer bakalım CADIARZU

bende 1-2 haftaya kullanmaya başlarım valla yegen kuzen hepimiz bindik çok şükür birşeyimiz yok ben biraz kırıgım ama yürüteçten değil sonradan oldum :)))
:roflol::roflol:
Allah iyiligini vereeee cok guldum

yaw bende aynenn hepinis giibii son derece hevesliyim sırf doktor yüzünden tırnaklarımı yiye yiye tutuom kendimii.. çatlıyıvercem herkes binmişş bişi yok valla bende sonunda dayanamayıp alanlardan olucam gibi gelio haftaya doktorda bida ısrar ediciğimmm ne dicek bu sefer bakalım CADIARZU
al al al alalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

missism ben doktoru falan herşeyde takmama kararı aldım
al kız aman
cok isabetli bir karar olmuskaydirigubbakcemile3 tebriklervereliniortak

ya kizlar benim kk dan fransada yasayan bir arkadasim var
ona da dr u bindirebilirsin bir zarari yok
sadece yurumeye basladiginda denge kurmakta zorlanabilir demis
bizim dr lar da hic onermiyor gordugum kadariyla
en iyisi kso gibi yapmak bence:umursamaz:

meyraaa tabi takıl bana hayatını yaşa aman onu tak bunu tak yavruma yapılmayan test kalmadı üfff bıktım kısmetse pazar babamın kabrini ziyaret için köye gideceğim izmite valla kızım missss çam havası alsın

canım valla bahçede ayaklarından atacam ayakkabı çorabı toprakta bastırtcam geçen ışıklarda hani çingene çocuklara baktımda valla maaşallahları var aman ne bilim bizimkiler nazlılar nazlı

aman ksocum sen yine de dikkat et
malum yaz geldi keneler hortladi:1ninca:
ben koye gitmeye bile korkuyorum heryer yesillik ve turlu hayvanat olunca:bbo:

aman canım ALLAH korusun bir kenemiz eksik ama annem hep deer tavuk kaz vs olan yerde kene pek olmazmış bildiği birşey vardır sanırım

alsammı almasammı diye düşünürken CADIARZU
kafa karışıklığıma çılgın annem noktayı koydu
gitti - aldı - getirdi - binsin işte zırvalayıp durma diyerek tepeme yumruğu geçirdi :mymeka:
mecburum artık bindiricemm zemuszemus
yoksa bindirme niyetinde değilim dr. bey elim mahkumm kaydirigubbakcemile3

gitti - aldı - getirdi - binsin işte zırvalayıp durma diyerek tepeme yumruğu geçirdi :mymeka:

muhahaha.. istemem yan cebime koy şeysi öölemi.. bayıldım valla:) benim annem de tutturmuş hoppala alcam ben kızıma deyip duruyo. yok kardeşim evin içinde salıncagıydı mama sandalyesiydi birsürü ıvırımız zıvırımız mevcut zati ben onları kime versem diye bakınıyom. bi de hoppala alcakmış. işşallah aydına gittiğimizde ben çoktaan aldım diye süprüz yapmaz zira süprüzlerden hiiç hoşlanmamkaydirigubbakcemile3 valla dediğim gibi evi geniş olan bol yeri olan alsın bindirsin bebişini.. alanlar da güle güle kullansınlar oooh mis gibinkaydirigubbakcemile2

ahaha aynı benim annem..
ben şu şu zararlı diye bıdı bıdı yaptığımda,
saçmalama der gibi suratıma bakıyor.
malum o da bebek yetiştirmiş.
ben de ona güveniyorum walla..
hadi güle güle kullanın..

muhahaha.. istemem yan cebime koy şeysi öölemi.. bayıldım valla:) benim annem de tutturmuş hoppala alcam ben kızıma deyip duruyo. yok kardeşim evin içinde salıncagıydı mama sandalyesiydi birsürü ıvırımız zıvırımız mevcut zati ben onları kime versem diye bakınıyom. bi de hoppala alcakmış. işşallah aydına gittiğimizde ben çoktaan aldım diye süprüz yapmaz zira süprüzlerden hiiç hoşlanmamkaydirigubbakcemile3 valla dediğim gibi evi geniş olan bol yeri olan alsın bindirsin bebişini.. alanlar da güle güle kullansınlar oooh mis gibinkaydirigubbakcemile2

şu hoppala işine biz dört aylıkken falan girdik.
şu an tavandan sakan bi de hoppalamız var yani:bbo:

dediğin gibi bir süre sonra evin içi çingene çadırı gibi oluyor.
sırf bu yüzden evdeki balkonlardan birini kapattırıcaz.
yoksa yer gök eşya..:delphin:

bizde kararımızı verdik ve aldık ama benim tırsak kızım korkuyo gözüne far tutulmuş tavşan gibim bakiyiiiiii bana

ahaha aynı benim annem..
ben şu şu zararlı diye bıdı bıdı yaptığımda,
saçmalama der gibi suratıma bakıyor.
malum o da bebek yetiştirmiş.
ben de ona güveniyorum walla..
hadi güle güle kullanın..

sağol canım annelere güvenmek gerekiyoır
keza dayak yiyebilürüüüzz :roflol:

zeynep vural bizde kararımızı verdik ve aldık ama benim tırsak kızım korkuyo gözüne far tutulmuş tavşan gibim bakiyiiiiii bana

benim oğlanda ilk bugün bindi
biraz önündeki oyuncaklarla oynadı
sonrada alııın benii imdaaat help meee diyerek bağırdı delikafadulden
sanırsam yavaş yavaş alışacak CADIARZU

Back