Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları yürüteç hakkında bildiklerimizi zararlarını faydaları gelin burda konuşalım

nurgunhan

2. melegini bekliyor :)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
1.342
31
158
43
annelerim malum bebeklerimiz büyüyorlar ..
benim oğlan kollarından tutunca adım atmaya başladı bile
hatta abartıp koşmaya bile çalışıyor
yürüteç almayı düşünüyorum :uhm:
henüz erkenmi zararı varmı bilemiyorum (özeliikle erkek çoçukları için pipisi sıkışıyomuş :roflol: )
sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz
tecrübeli annelerimizden paylaşım bekliyorum a.s.

bnm doktorum kesinlikle cısssssss yasak dedii.. kesinlikle yürüteç almıyorus dedii.. özellikle erkek çocuga ama kız erkekte farketmes yinede dedii.. niyesini unuttum.. off ne tuhafım yaaaaaa.. ya sıkıştırıo orasını burasını die vede yürümeyi geciktirebilio diemiydi neydi -tatlicadiarzu-

güzel arkadaşım cici arkadaşım :))) daha erken bence hiç alma demem ben alıcam ama 8 ay olmadan düşünmüyorum okuduma görede kimi doktor yasaklıyor kimi yorumsuz

bende 8 aydan sonra kullanmayı düşünüyorum ama erkek çocukları için bir sakıncası varmı inan bilmiyorum canım . görümcemde oğlunda kullanmamıştı .acele etme ve iyiyce araştıralım

erkek bebekler evet ???? olabilir sıkıştırmayın çocukların orasını burasını aloooo dünür dikkatli ol

ya sanırımm oğlan annesi olmanın al sana bi dez avantajı
oraları buraları sıkışmasında ne yapalım taşıyalım bari malumm cokkkk önemliiiiiiii:roflol:delikafadulden:roflol:

yok anam yok bizler yürüteçle büyüdük
bütün yegenlerin var çocuğu
uff pufff :roflol:

fenerbahcemine84 vallahi ben aldım az önce baktım biyerleri sıkışmıyoo .
abartmamak kaydıyla kullanılabilir bence

valla canım aldın iyi ettinde
baksana yorumlara
gelecek meselesi bu
yani konii ciddi :roflol:

canımcım nurgüncüm erkek çocuklarda kullanmayın diyor doktorlar evet ama ona kalırsa yalancı emziği de doktorlar şiddetle vermeyin diyorlar...
dolayısı ile ben bu konuda da mantıken düşünüyorum ve yürütecin hem anne hemde bebek açısından faydalı olacağını düşünüyorum...
kaldıki erkek çocuk büyütmüş bi anne olarak ta ben yürüteci aylarca memnuniyet ile kullandım canımmm..
maşallah hiçbir sorun da görmedim bahsi geçen anlamda ama yinede sen silirin tabikiii

kızımda da 7.ayından sonra mutlaka kullanmaya başlarım diye dülşünüyorummm
yürüteçten sonra göreceksiniz evdeki günlük işler daha bi kolaylaşacak tabiki etrafta zarar verebilecek şeyleri ortadan kaldırdığımız sürece...
tek dezavantajı bence bu...

ben kısçeme alıcam inş..
daha aylar öncesinden bile başlamışken kanguruyla her yere taşımaya,
bana extra bi zararı varmış gibi gelmiyor yürütecin..

pimpiriksiz, geniş (!) anne bhk

lilyumum sus kız ürksünler biraz bizde gülelim :roflol::roflol::roflol:

ben kısçeme alıcam inş..
daha aylar öncesinden bile başlamışken kanguruyla her yere taşımaya,
bana extra bi zararı varmış gibi gelmiyor yürütecin..

pimpiriksiz, geniş (!) anne bhk

bende 7 ay dolunca düşünüyorum açıkçası kısmet

:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…