• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yürümeye yardımcı bu arabalardan kullanan varmı?

tebessum77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
2.523
30
158
İstanbul
productDetail.aspx

ST05872BR.JPG

bu arabalardan kullanan varmı memnunmusunuz ???

oyunintc67068-1.jpg

bu ürün sallanıyor arkadan tutarak kendi yürüyor. birde bebek otururken annenin arkadan itmesi için bir sapı var

Son düzenleme:
güzelmiş farketmemişim ben kaçıncı aydan itibaren kullanılıyor acaba

9 aydan itibaren bebek yürürken bunlara tutunuyor ve yürümeyi öğreniyor. ben yürüteç yerine bunlardan kullanmayı düşünüyorum.

son resimdeki üzerine oturup kemerleri bağlayıp sallanma özelliği olduğu için daha küçük bebeklerde kullanabilir

bende son resimde olandan var oğlum çok seviyor onu oturtup arkasından itiyorum evde dolaşıyoruz daha sonra kendisi de gidebilir biraz büyüyünce tabi fiyatı da 80 civarı sanırım

bende son resimde olandan var oğlum çok seviyor onu oturtup arkasından itiyorum evde dolaşıyoruz daha sonra kendisi de gidebilir biraz büyüyünce tabi fiyatı da 80 civarı sanırım

gercekten cok uygun fıyata almıssın canım ,
160 ytl ıdı ben pazarlıkla felan 125 e aldım

bu arada chicco olduğu için pahalıdır aynı işlevi görüyor bizimki de yalnız kemeri yok ama zaten kenarda korkuluk olduğu için düşmesine imkan yok ben korkuluksuz bile dolaştırdım evde sıkı sıkı tutunuyor zaten ama dikkatli olmak gerek

gercekten cok uygun fıyata almıssın canım ,
160 ytl ıdı ben pazarlıkla felan 125 e aldım

Bende oğluma chicconunkini almak istiyorum hatta yılbaşında 9 aylık olacak Çınar yılbaşı hediyesi olarak alacaktım ama Ece 8 aylık sanırım .. Rahat kullanabiliyor mu?? Ben 9M+ ürün olduğu için oğlumun 9 aylık olmasını bekliyordum. Sence beklememe gerek var mı?? Ece'yi görünce heveslendim valla.. Sevgiler..

Bende oğluma chicconunkini almak istiyorum hatta yılbaşında 9 aylık olacak Çınar yılbaşı hediyesi olarak alacaktım ama Ece 8 aylık sanırım .. Rahat kullanabiliyor mu?? Ben 9M+ ürün olduğu için oğlumun 9 aylık olmasını bekliyordum. Sence beklememe gerek var mı?? Ece'yi görünce heveslendim valla.. Sevgiler..

canım 6.5-7 aylık felandı aldıgımda,örümceği doktorumuz önermediği için bunu aldık,korumalıklı vede kemerli oldıgı ıcın sorunsuz kullanıyor,bence çınar da cok sevıcektır,erkek cocugu ıcın daha cok ılgı cekıcı oldugu kesın,bence beklemene gerek yok,çınara ve annesine sevgiler ...

talucum nasılsın canım göremiyorum seni epeydir topiğe uğramıyormusun balin nasıl?

bizde bundan almıştık ama tabi yürümeyi öğrendikten sonra oynamaya başladı şimdilerde daha önce yani yürümeyi bilmezken korkuyordu :)))
ST05356BR.JPG

canım 6.5-7 aylık felandı aldıgımda,örümceği doktorumuz önermediği için bunu aldık,korumalıklı vede kemerli oldıgı ıcın sorunsuz kullanıyor,bence çınar da cok sevıcektır,erkek cocugu ıcın daha cok ılgı cekıcı oldugu kesın,bence beklemene gerek yok,çınara ve annesine sevgiler ...

İlgine teşekkür ederim. Hemen alacağım. Sevgiler..

Back