- Konu Sahibi tebessum77
bu arabalardan kullanan varmı memnunmusunuz ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzelmiş farketmemişim ben kaçıncı aydan itibaren kullanılıyor acaba
canım bız bunu kullanıyoruz
kızım sevıyor ,tavsıye ederım
fiyatları ne canım ismi ne bu ürünün
bende son resimde olandan var oğlum çok seviyor onu oturtup arkasından itiyorum evde dolaşıyoruz daha sonra kendisi de gidebilir biraz büyüyünce tabi fiyatı da 80 civarı sanırım
bende son resimde olandan var oğlum çok seviyor onu oturtup arkasından itiyorum evde dolaşıyoruz daha sonra kendisi de gidebilir biraz büyüyünce tabi fiyatı da 80 civarı sanırım
gercekten cok uygun fıyata almıssın canım ,
160 ytl ıdı ben pazarlıkla felan 125 e aldım
Bende oğluma chicconunkini almak istiyorum hatta yılbaşında 9 aylık olacak Çınar yılbaşı hediyesi olarak alacaktım ama Ece 8 aylık sanırım .. Rahat kullanabiliyor mu?? Ben 9M+ ürün olduğu için oğlumun 9 aylık olmasını bekliyordum. Sence beklememe gerek var mı?? Ece'yi görünce heveslendim valla.. Sevgiler..
canım 6.5-7 aylık felandı aldıgımda,örümceği doktorumuz önermediği için bunu aldık,korumalıklı vede kemerli oldıgı ıcın sorunsuz kullanıyor,bence çınar da cok sevıcektır,erkek cocugu ıcın daha cok ılgı cekıcı oldugu kesın,bence beklemene gerek yok,çınara ve annesine sevgiler ...