Yürüdükten sonra ellerim şişiyor

derya_julia

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
117
2
arkadaşlar ben her yürüyüşten sonra ellerim şişiyor yüzüklerim sıkıştırmaya başlıyor. birsüre sonra dinlenince geçiyor bu neden kaynakalnır. dr gidecek kadar ciddi bişey olduğını sanmıyorum ama benim gibi bu sorunu yaşan varsa paylaşırsanız sevinirim..

Kilonuzla alakalı olabilir. Fazla kilolu iseniz normal birde ne kadar yürüyorsunuz mesela...

canım ben de de yıllardır var zayıflamama rağmen değişmedi bence sallandığından kan ellerimize doluyor önemli bişey olduğunu sanmıyorum

Ben zayıfım hiçbir zamanda kilolu olmadım ve 22 yaşındayım.Dediğiniz gibi aynı şey bende de oluyordu ellerim morarıyordu bazen yürüyünce,şişiyordu sonrasında tekrar düzeliyordu...

aynı problem bendede var aşağı fazla sallandırmamaya çalışın .yürürken kol hareketleride yapın

Arkadaşlar sorununuz tansiyondur . Lütfen hergün aynı saatte sabah akşam ölcerek bana bildirin yardımcı olayım Uzman Doktorum

Canım eğer tempolu yürüyüşler yapıyorsan ellerin kalp hizasından aşağıda kalınca kan basıncından dolayı şişer
Nerden biliyorum beden Eğitimi öğretmenim anlatmıştı atletizim grubu çalıştırırken öğrendiklerim

Nasıl geçer yürürken ellerini dirsekden kırıp yukarı kaldır ellerini yummurk yap bırak bir süre tekrarla zamanla şişlik iner ama yürüyüş boyunca tekrarlaman gerekebilir
Kalbinin yukarısında tumak ama ç
Açıp kapamakda kanı hareketlendiriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…