arkadaşlar ben her yürüyüşten sonra ellerim şişiyor yüzüklerim sıkıştırmaya başlıyor. birsüre sonra dinlenince geçiyor bu neden kaynakalnır. dr gidecek kadar ciddi bişey olduğını sanmıyorum ama benim gibi bu sorunu yaşan varsa paylaşırsanız sevinirim..
arkadaşlar ben her yürüyüşten sonra ellerim şişiyor yüzüklerim sıkıştırmaya başlıyor. birsüre sonra dinlenince geçiyor bu neden kaynakalnır. dr gidecek kadar ciddi bişey olduğını sanmıyorum ama benim gibi bu sorunu yaşan varsa paylaşırsanız sevinirim..
evet fazla kiloluyum kilom 81 boyum 1,6 diyetteyim. 1 saat yürüyorum ve yürüyüşün sonlarına doğru şişiyor artık. Teşekkür ederim ederim bu arada yanıtınız için.
Ben zayıfım hiçbir zamanda kilolu olmadım ve 22 yaşındayım.Dediğiniz gibi aynı şey bende de oluyordu ellerim morarıyordu bazen yürüyünce,şişiyordu sonrasında tekrar düzeliyordu...
Canım eğer tempolu yürüyüşler yapıyorsan ellerin kalp hizasından aşağıda kalınca kan basıncından dolayı şişer
Nerden biliyorum beden Eğitimi öğretmenim anlatmıştı atletizim grubu çalıştırırken öğrendiklerim
Nasıl geçer yürürken ellerini dirsekden kırıp yukarı kaldır ellerini yummurk yap bırak bir süre tekrarla zamanla şişlik iner ama yürüyüş boyunca tekrarlaman gerekebilir
Kalbinin yukarısında tumak ama ç
Açıp kapamakda kanı hareketlendiriyor...