Yurt'ta barış,Cihan'da barış, KK'da barış ...

Kaç kilo kadar acıbaaaa :KK14:
bilmem tartılmıyom ki moralim bozulur, elle gözle yokluyom var bi 10 ilo fazlam. bayram yaramadı bana:KK50:

ay yok yok ben razıyım ordan bir 5 kilo atıverın bana sevaptır :KK60:

yağ tarnasferi yapalım diyon illa. :KK53:cennet canıma minnet, gelir sende iki gün kalır transferimi yapar dönerim:KK53: paklava , börek mörek yapan sende, ohhhh:KK76:

ayh dur kısa küloş eteğimi giyiyim:KK76: biride alttan rüzgar neyim üflesin:KK53: çok heyacan yaptım bakk:KK52:

$buklet-klos-etek-31.jpg Dadlunun küloş eteği:)

bilmem tartılmıyom ki moralim bozulur, elle gözle yokluyom var bi 10 ilo fazlam. bayram yaramadı bana:KK50:

yağ tarnasferi yapalım diyon illa. :KK53:cennet canıma minnet, gelir sende iki gün kalır transferimi yapar dönerim:KK53: paklava , börek mörek yapan sende, ohhhh:KK76:
yapmam mıı:KK19: sen yeter ki 5 kilodan haber et :KK52::KK52:

Atayımmm guzummm... Face in varsa ekleşelim istersennn :)

ay kuzum bu nıye aklımıza geledı ekleşelim canım ama benım face dısarıya kapalı sanırım.
ayarını yapayım özelden atarım:KK48:

aynen lambcım.
cok zor olur o kadar olaylardan sonra geyik yapabilmek:KK31:

degil mi, bir de o insanin düsüncelerini düsündükce gülesin eglenesin gelmez. :) Ama erdemdir barismak, orasi ayri. :)

Kimse tenezzül etmedi malesef.:KK14: Biz de çalıp oynuyoruz işte.:KK54: Bekleriz.:21:

:) Olsun siz devam edin, belki gelirler. :)
Kavga edersem bir gün, gelir itiraf ederim ve barisa davet ederim. :KK76:

yapmam mıı:KK19: sen yeter ki 5 kilodan haber et :KK52::KK52:

ay kuzum bu nıye aklımıza geledı ekleşelim canım ama benım face dısarıya kapalı sanırım.
ayarını yapayım özelden atarım:KK48:

klio senin kölen olsun, bak Elif kiloş eteğimide getirdi yağ transferinden sora giyerim artıkın:21:

X