- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
Tabikiiiii ... Aşk olsun :) Var mı darıldığın ? kırıldığın ?
Var da yazsam döksem müdür kesin uçurur beni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabikiiiii ... Aşk olsun :) Var mı darıldığın ? kırıldığın ?
Bu arada, bilgilendirmek isterim.
Ben şahsen kendi adıma düşeni yaptım. Tüm insaniyetimle, Sevde_ 'e mesaj attım.
İçkiliyken söylediğim tüm sözlerin, ayıkken arkasında durarak, uzattığım zeytin dalını geri çekmedim.
Kendisi bana forumdan isim vermeden'den laf sokarken, hazmedemediğim için iki damacana soda gönderecekti.
Ben , ona göre hazmedemediklerim olduğu halde kendisine , bizzat mesaj atarak, ego sahibi olmadığımı gösterdim.
Kendisine egomdan daha fazla değer verdiğimi gösterdim. Çünkü sonuçta karşımdaki bir insan evladı idi.
Seni sevmedim bugüne kadar ama sevmek isterim dedim. Daha açık ve iyi niyetli bir cümle yoktur herhalde.
Şimdi söylemek istiyorum, sayfasına girip de bakarım ben istersem, anlaşamadığım insanın. Görsün ismimi umurumda bile olmaz.
Açığım yani. Daha ötesi yok benim için.
İki damacana soda göndermeye gerek yok kimseye, insanlar anlaşabilmeyi başarabildikleri sürece insan oluyorlar bence.
Ve şuna da dikkat çekmek istiyorum ki , İsim vermeden forumunda kendisine laf soktuğumda gören cevap veren insan, iyi niyetli bir cümleye neden cevap vermez? Biz insanlar demeyeceğim, üzgünüm ki ben asla cevap vermemezlk yapmazdım kendisine böyle bir durumda.
Kötüye kötülükle cevap, iyiliğe tek bir cevap yok. Ee bu durumda ne oluyor?
Ben Sevde_ i sevmemekte haklıymışım mı o zaman ? Evet şuanda öyle düşünüyorum.
İsim vermeden laf sokmak kolay da, isim vererek birilerine düşüncelerini açık ettiğinde karşındaki neden davetine icap edip gelmez.
Yani kısacası, ben kendisine mesaj atarak ezik olmadım, aksine insanlık yaptım ve son derece iyi niyetle kendisinden bir kusurum var ise affola dedim. O bana mesaj atmayarak hangi amaçla bunu yaptı bilemem. Ama üzüldüm yalan söyleyemem.
İnsanların bu kadar egolarına düşkün olmalarına, bu kadar kinci olmalarına üzüldüm.
Ya alt tarafı bir site yahu ? Bu kadar kinle yaşayamazsınız.
Siz insansınız. Kalbiniz var ruhunuz var. Ben anlamıyorum ilginç geliyor.
Şu saatten sonra , kendisine ricam ne bana bir yerden laf soksun. Ne bir düşünce belirtsin. Ben büyüklüğümü yaptım.
Bu kadar. Herkesi kendim gibi sanıyorum harbiden yazık bana.
Evet "sen üzerine düşeni" yaptın. Bundan gerisi mühim değil leo.
Herkes uzatılan zeytin dalına olumlu cevap vermek zorunda değil. Ama tabi nezaketen de olsa -en azından özel mesajına- bir cevap verebilirdi , ama vermemiş. Önemli olan, senin iyi niyetinle zeytin dalını uzatmış olman
Leom başım felaket ağrıyor bir bakayım dedim senin sayfanaBu arada, bilgilendirmek isterim.
Ben şahsen kendi adıma düşeni yaptım. Tüm insaniyetimle, Sevde_ 'e mesaj attım.
İçkiliyken söylediğim tüm sözlerin, ayıkken arkasında durarak, uzattığım zeytin dalını geri çekmedim.
Kendisi bana forumdan isim vermeden'den laf sokarken, hazmedemediğim için iki damacana soda gönderecekti.
Ben , ona göre hazmedemediklerim olduğu halde kendisine , bizzat mesaj atarak, ego sahibi olmadığımı gösterdim.
Kendisine egomdan daha fazla değer verdiğimi gösterdim. Çünkü sonuçta karşımdaki bir insan evladı idi.
Seni sevmedim bugüne kadar ama sevmek isterim dedim. Daha açık ve iyi niyetli bir cümle yoktur herhalde.
Şimdi söylemek istiyorum, sayfasına girip de bakarım ben istersem, anlaşamadığım insanın. Görsün ismimi umurumda bile olmaz.
Açığım yani. Daha ötesi yok benim için.
İki damacana soda göndermeye gerek yok kimseye, insanlar anlaşabilmeyi başarabildikleri sürece insan oluyorlar bence.
Ve şuna da dikkat çekmek istiyorum ki , İsim vermeden forumunda kendisine laf soktuğumda gören cevap veren insan, iyi niyetli bir cümleye neden cevap vermez? Biz insanlar demeyeceğim, üzgünüm ki ben asla cevap vermemezlk yapmazdım kendisine böyle bir durumda.
Kötüye kötülükle cevap, iyiliğe tek bir cevap yok. Ee bu durumda ne oluyor?
Ben Sevde_ i sevmemekte haklıymışım mı o zaman ? Evet şuanda öyle düşünüyorum.
İsim vermeden laf sokmak kolay da, isim vererek birilerine düşüncelerini açık ettiğinde karşındaki neden davetine icap edip gelmez.
Yani kısacası, ben kendisine mesaj atarak ezik olmadım, aksine insanlık yaptım ve son derece iyi niyetle kendisinden bir kusurum var ise affola dedim. O bana mesaj atmayarak hangi amaçla bunu yaptı bilemem. Ama üzüldüm yalan söyleyemem.
İnsanların bu kadar egolarına düşkün olmalarına, bu kadar kinci olmalarına üzüldüm.
Ya alt tarafı bir site yahu ? Bu kadar kinle yaşayamazsınız.
Siz insansınız. Kalbiniz var ruhunuz var. Ben anlamıyorum ilginç geliyor.
Şu saatten sonra , kendisine ricam ne bana bir yerden laf soksun. Ne bir düşünce belirtsin. Ben büyüklüğümü yaptım.
Bu kadar. Herkesi kendim gibi sanıyorum harbiden yazık bana.
Leom başım felaket ağrıyor bir bakayım dedim senin sayfana
sen mesaj atmakla neden kötü şey yapmış olasın ki? ben de sorunlarımız olan 1 değil birden çok kişiye mesaj attım şimdiye kadar.
çünkü bazen bilmediğim olaylar yüzünden bana küsmüş oluyorlar, bazen yapıp da hatırlamadığım..
aynen böyle de yazıyorum onlar da sebebi söylerse ne ala çözüyoruz tabi. çünkü çabuk unutuyorum aklıma gelmeyen oluyor. söylmezlerse ben ne yapabilirim bu durumda mesela?
bana cevap atmayan olmadı sanırım :44:
artık uğraşmıyor olmak ya da orada burada laf sokmuyor olmak her şeyi unutmak anlamına gelmiyor ki
bir süre sonra sıkılıyorsun, kim ne yaparsa yapsın moduna geçiyorsun. yoksa bana söz hakkı tanımış kimseyi ben geri çevirmem kuzum mesela.
bazen üstüme alınıyorum diye yazılanları görmemeye bile çalışıyorum.
neyse sen üstüne düşeni yaptın gerisi seninle alakalı değil kuzum.
Zaten kesinlikle bu saatten sonra bana başka bir yerde laf sokmaya, yazdıklarımı üstüne alınmaya hakkı yok. Kaçak dövüşürken oh ne ala. İnsan gibi başına giderken mi muhattap almayacağı tuttu ? :) Neyse artık sonrası beni ilgilendirmiyor.
monam nerelerdesin kızcem
İnziva bitti döndüm kızçem.
var mı senin pıcaklamak istediğin
Olma mı kızçem ayıpsın.
Bak mesela ben, beni olduğum gibi kabul ettiniz değil mi
İtiraf edin bakalım, beni sinir bulduğunuz oldu mu hiç
İtiraflarınız kayıt dışı kalacak, korkmayın
dur bakalım belki cevap atar canım
sen haklısın ben haklıyım olayına girilirse çözülemeyebilir kuzum
o yüzde direkt söyle bu kişiler diye
Ben Kazen'e bozulmuştum zamanında.
Bir topike sinir olmuştum,taşınması için boyuna kib yapıyordum topike.
Kazen beni bir payladı. Meğersem ondan izin almışlar.
Bozulmuştum çok.