Yurtdnda yaayp, Trkiyede operasyon geiren var m?

X

xxdenizxx

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi xxdenizxx
Almanya da yasiyorum ve fiyatlar daha uygun oldugu icin Türkiyede gögüs büyültmeyi düsünüyorum ama ameliyat sonrasi korkularim var,aranizda böyle bir ámeliyat gecirmek icin Türkiyeye giden var mi?Kac gün kaldiniz görüsmeleri búrdan hallederken sorun yasaniyormu??yardimci olursaniz cok sevinirim

• Konu Sahibi xxdenizxx

slm canim.bende almanyada yasiyorum.dr um nebil bozdogana kadinlar kulübu sayesinde arastirip ulasabildim.yurt disinda yasayip böyle bi ameliyata karar vermek güvenmek zor anliyorum seni ama ben kendimi cok sansli görüyorumki isabetli karar vermisim ve nebil beye ameliyat olmusum.ameliyat öncesi tlf da en ince ayrintiya kadar konustuk.havaalaninda karsilandik,bi hafta konuk evinde kaldik.ekip cok ilgili ve sicak a.s ben burun ve üst göz kapagi ameliyati oldum ama orada karsilastigim hastalarin memnuniyetine bilhassa tanik oldum.nebil bey gögüs büyütme dahil her türlü ameliyatlar yapiyor.ameliyati düsünüyorsan kesinlikle tavsiye ederim arkadasim ve her konuda yardimci olmaya calisirim.sevgiler a.s.

• Konu Sahibi xxdenizxx
Tesekkür ederim Zuhalcim beni iyi anliyorsundur o halde acabalar olusuyor uzaktan herseyi ayarlamaya calisinca.Burdan Nebil Beyin ismidi duyup ona da mail attim ve de cevap aldim o da yardimci olduklarini yazmisti,konuk evi nasildi ne kadardi günlügü biraz bilgi verebilirmisin canim?havaalanindan almalarini da iyi olur Ankarayi hic mi hic bilmiyorum

• Konu Sahibi xxdenizxx

seni anliyorum canim,o zamanlar psikolojim altüst olmustu.konaklama ücret icinde,exra hic bi ücret ödemiyorsun.özel söför ve bayan dr yardimcisi bizi havaalanindan aldilar,konukevine yerlestik.konuk evi dr nebil beye ait bi daire,temiz güvenli.hersey daha önceden organize edilmis,hastaya yapacak bisey birakmiyorlar.ben nisan sonu tekrar gitmeyi düsünüyorum,sayet karar verirde orada karsilasirsak cok sevinirim a.s

• Konu Sahibi xxdenizxx
Ben bu Nebil beyi bir daha arayim bari cünkü kalacak yer fln da problem bilmedigin biryerde bi de onlarla ugrasmayayim,kötü bir zmn böyle bir operasyon icin ama ben sanirim temmuz basinda yaptiricam malum okul tatilleri

• Konu Sahibi xxdenizxx
Merhaba arkadaslar!
Bende ankarada dr cemal aytemiz ve ortagina ameliyat oldum,meme büyütme ve bacaklardan yag aldirdim sonuc b olacak yerine cup d oldu zaten sarkikti dr bey diklestirme tavsiyesini vermedi ve bos cuval dolduruyormus gibi kocaman vucutuma yakismayan meme yapti simdi memeler dahada sarkti ve bacaklarim dogru calismadigi icin girintili cikintili.Birde bana yapmatigi kalmadi neymis bana cok ucuza yapiyormus bu ameliyatlari hic yapmasaymis daha iyimis sonra arastirdim adam nerdeyse lüks doktor fiati almis.Simdi mecbur hem bacaklarimi ve memelerimi düzeltirmem lazim ama türkiyeye güvenebirmiyim sizler de nersiniz bu tatsiz olaydan sonra burdada ameliyat fiatlari cok yüksek ne yapacagimi sasirdim.Acaba dr hasan findik yada dr reha yavuzere ameliyat olan varmi????????Lütfen bana yardimci olun

• Konu Sahibi xxdenizxx
Esra bu mesajına da cevap yazıyorum:) Revizyon zor bişey aman dikkat et.
İkinci meme ameliyatımı İsmail Kuran'a oldum, diğerlerini de ona olacağım. İsmail Bey'in ellerinden öpesim geliyor beni kurtardığı için, ameliyattan sonra sevincimden mi yoksa geçirdiğim korkunç günlerin üzüntüsünden mi bilmiyorum, ağladım..
Daha 2 hafta oldu ameliyat olalı, o kadar güzel oldu ki, sanat eseri gibi, aynada bakıp duruyorum:)

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi xxdenizxx

merhaba canim, bende avusturyada yasiyorum ve 2,5 ay önce türkiyeye burun ameliyati olmak icin gittim bi arkadasimla... korkulacak hic birsey yok okadar rahat gidip geldikki anlatamam... bizde burdan arastirip gittik, bastan dogru korkularin oluyor acaba kim alcak havalimanindan kim götürcek doktorun yanina, güvenilir biri acaba.. bunun gibi birsürü kafada soru isareti vardi ve bekledigimizden cok cok daha iyi karsilandik hersey cok cok güzel gecti:teytey:

• Konu Sahibi xxdenizxx

canım benim amerikada yaşayan çok yakın bir arkadaşım dr. naci çelik'e oldu ve çok memnun.kendisine refakat ettiğim için biliyorum.gelmeden önce resmini gönderdi, naci bey resmini çalışıp geri gönderdi. bir kaç kez telefonda görüştüler. gelmeden önce kalışı ve ameliyat olacağı her şey ayarlanmıştır. havaalanından alınıp kliniğine muayene için götürüldü oradan oteline götürüldü, ertesi gün de ameliyat olacağı hastaneye ve ameliyat sonrası tekrar oteline transferi sağlandı.yani kendisi hiçbir şekilde nerede kalırım nasıl hastaneyi bulurum ameliyattan sonra otelime nasıl dönücem derdi yaşamadı. ameliyatından 10 gün sonra da amerikaya döndü.periyodik kontrolleri için de belirli aralıklarla resmini çekip naci beye gönderiyor o da durumu değerlendiriyor. bildiğim kısmı bu kadar :)

• Konu Sahibi xxdenizxx
Goz kapaklarina tam olarak ne yaptirdin, bende alt ve ust goz kapaklarinin ameliyatini olmak istiyorum. Yorgun gorundugum icin, birde halkalar var gibi, koyu goz altlarim. Goz cevresi kirisikligida geciyormu. Ayrintili bilgi yazarsan sevinirim. Resimini yanda gosterirmisin, birde onceki halini. Tesekkurler.

• Konu Sahibi xxdenizxx
Merhaba arkadaşlar ben foruma bugün kayıt oldum ama uzun bir zamandır okuyorum yazılanları . Hollanda'da yaşıyorum.Artık bu yaz ben de estetik yaptırmak istiyorum göğüslerime ve burnuma bu forum yardımcı olsa da bizim işimiz zor hakikaten önceden görüşme imkanı yok doktorla. ınşallah ben de ıstanbul'da iyi bir doktor bulurum kendime. 1 ay sonra geleceğim çünkü Türkiye'ye

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi xxdenizxx
Arkadaşlar yok mu kimse ya? Daha doktor ismi öğreneceğim, görüşeceğim , zamanım daralıyor. Lütfen yardım edin senağlama

• Konu Sahibi xxdenizxx
listen merhaba revizyon konusunda ismail beyi kim onerdi sana bende kendısıne revızyon olmayı dusunuyorum ama benımkı burun tedırgınım bıraz bılgı verebılırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…