X
xxdenizxx
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi xxdenizxx
Almanya da yasiyorum ve fiyatlar daha uygun oldugu icin Türkiyede gögüs büyültmeyi düsünüyorum ama ameliyat sonrasi korkularim var,aranizda böyle bir ámeliyat gecirmek icin Türkiyeye giden var mi?Kac gün kaldiniz görüsmeleri búrdan hallederken sorun yasaniyormu??yardimci olursaniz cok sevinirim
Tesekkür ederim Zuhalcim beni iyi anliyorsundur o halde acabalar olusuyor uzaktan herseyi ayarlamaya calisinca.Burdan Nebil Beyin ismidi duyup ona da mail attim ve de cevap aldim o da yardimci olduklarini yazmisti,konuk evi nasildi ne kadardi günlügü biraz bilgi verebilirmisin canim?havaalanindan almalarini da iyi olur Ankarayi hic mi hic bilmiyorum
Almanya da yasiyorum ve fiyatlar daha uygun oldugu icin Türkiyede gögüs büyültmeyi düsünüyorum ama ameliyat sonrasi korkularim var,aranizda böyle bir ámeliyat gecirmek icin Türkiyeye giden var mi?Kac gün kaldiniz görüsmeleri búrdan hallederken sorun yasaniyormu??yardimci olursaniz cok sevinirim
Goz kapaklarina tam olarak ne yaptirdin, bende alt ve ust goz kapaklarinin ameliyatini olmak istiyorum. Yorgun gorundugum icin, birde halkalar var gibi, koyu goz altlarim. Goz cevresi kirisikligida geciyormu. Ayrintili bilgi yazarsan sevinirim. Resimini yanda gosterirmisin, birde onceki halini. Tesekkurler.slm canim.bende almanyada yasiyorum.dr um nebil bozdogana kadinlar kulübu sayesinde arastirip ulasabildim.yurt disinda yasayip böyle bi ameliyata karar vermek güvenmek zor anliyorum seni ama ben kendimi cok sansli görüyorumki isabetli karar vermisim ve nebil beye ameliyat olmusum.ameliyat öncesi tlf da en ince ayrintiya kadar konustuk.havaalaninda karsilandik,bi hafta konuk evinde kaldik.ekip cok ilgili ve sicak a.s ben burun ve üst göz kapagi ameliyati oldum ama orada karsilastigim hastalarin memnuniyetine bilhassa tanik oldum.nebil bey gögüs büyütme dahil her türlü ameliyatlar yapiyor.ameliyati düsünüyorsan kesinlikle tavsiye ederim arkadasim ve her konuda yardimci olmaya calisirim.sevgiler a.s.