Kontakt Lens yurtdışından lens satın almayı bilenler yardıııım

boomba58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
290
1
34
kızlar yurtdışından lens siparişi vermek istiyorum lensmarketplace.com dan alıcam, ama nasıl alındığını ve ne kadar sürede geldiğini bilmiyorum lütfen alanlar yardım etsin

bende o siteden alıcam ama numaralısı varmı anlayamadım..buraya konuda açtım ama yardım eden yok sen buldunmu

bir arkadaşımız yardımcı oldu bana ve ben siparişimi verdim canım,istersen sanada yardımcı olabilirim

canım kusura bakma yoğunluktan cevap veremedim..lensmarketplace ye giriyorsun önce üye olmalısın onu anlatayım.. yukarda my account yazan yere gir 2.sırada create account yazan yere tıkla ordaki bilgileri doldur ve üye ol.. sonra solda kategoriler kısmından istediğin marka lensi bul ve tıkla sonra istediğin rengi ve numaralı istiyorsan numaranı seç checkout a tıkla ve kargoyu seç 2 tane seçenek var biri ucuz diğeri pahalı zaman sorunun yoksa 15 günde geliyor o yüzden ucuz olanı işaretle sanıyorum 5.95 euro yazar ondan sonra continue yazan yeri tıkla ardından confirm order yazan yeride tıkladınmı paypala bağlanır ordanda ödemeni yaparsın

X